Bright Professionals Reviews 46

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fijn contact met de Bright Professional. Letterlijk professioneel. Ze werken met heldere procedures en dat in combinatie met goede en correcte communicatie zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat j... See more

Rated 5 out of 5 stars

De recruiter waarmee ik regelmatig en intensief contact heb gehad, is geen robot of een door winst en kpi's gedreven persoon. Zeer hulpvaardig en meedenkend, neemt de tijd en biedt een luisterend oor... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Gesprek eerste ging goed daarna een heel jong iemand gesproken die heel duidelijk liet zien dat ze voor mij zouden kiezen rare dame vond ik koel gevoelloos

Company details

1. Employment Search Service
  2. Applicant Tracking System
  3. Employment Agency
  4. Employment Center
  5. Recruitment Service
  6. Temp Agency

Written by the company

Innovatief, zuiver en energiek. Kenmerken waar wij trots op zijn en waarmee we ons onderscheiden van de rest. Onze werkwijze is gebaseerd op creativiteit, transparantie en enthousiasme, volgens ons de perfecte mix om grootse resultaten te behalen. Werkgever of werknemer: wij zetten ons dagelijks met man en macht in om de arbeidsmarkt zo goed mogelijk te bedienen. Wil jij het ook net even anders doen en heb jij een nieuwe baan nodig OF zoek jij die perfecte nieuwe collega? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Hi Jenny,

Bedankt voor je review. Wij hebben toentertijd het geluk gehad jouw twee keer te mogen voorstellen bij verschillende opdrachtgevers. Op het moment zijn er nog geen geschikte opdrachten/vacatures voor jou binnengekomen. Wij houden dit nauwlettend in de gaten.

Een prettige dag!

Top uitzendbureau!

Nog nooit heeft een uitzendbureau zoveel voor mij gedaan! Top! Mijn complimenten!

February 8, 2023

Reply from Bright Professionals

Heel erg bedankt voor je positieve review!

Rated 4 out of 5 stars

Tevreden

Goede afspraken, snelle opvolging, vertrouwen en snelle betaling. Persoonlijk contact kan wat beter.

February 22, 2023

Reply from Bright Professionals

Heel erg bedankt voor je positieve review!

Duidelijkheid en vertrouwd...

Het gesprek met Carmen van Bright Professional voelde meteen vertrouwd aan. Ze geeft duidelijk uitleg m.b.t. de aanbesteding en procedure, maakt duidelijke afspraken en geeft goede adviezen. Dit is precies wat ik wil bij het zoeken naar een opdracht!

February 5, 2023

Reply from Bright Professionals

Vanuit Carmen en onze hele organisatie, bedankt voor je positieve review!

Rated 5 out of 5 stars

De samenwerking met Bright…

De samenwerking met Bright Professionals was zowel zakelijk als ook sociaal/communicatief fijn en professioneel. Ook tijdens de klus bij BZK/KvK werd er netjes contact gehouden. Ook niet onbelangrijk, de facturen zijn altijd elke maand op tijd uitbetaald.
Fijne partij om mee samen te werken.

January 1, 2023
Unprompted review

Hi Paul,

Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en voor deze positieve review!

Fantastische ervaringen met Bright Professionals

Ondanks dat ik via Bright niet de free lance job heb gevonden die ik graag wilde, heb ik fantastische ervaringen met Bright Professionals, dankzij de persoonlijke benadering en fijne support

February 20, 2023

Hi Ben,

Bedankt voor je positieve reactie!

Fijne organisatie!

Bright Professionals voelt als een fijne en gestructureerde organisatie wat voldoende aandacht geeft aan het personeel.

January 31, 2023

Hi Martijn,
Bedankt voor je positieve review!

Mijn ervaring met Bright Proffesionals/Mohammed Fathi

In de ochtend stuurde ik mijn cv betreffende een vacature in 's-Hertogenbosch en pakweg een uur later kreeg ik al een telefoontje van Mohammed Fathi. Dit werd een heel prettig gesprek. Mohammed heeft de functie nogmaals met me doorgenomen en stelde gerichte vragen; eigenlijk een soort eerste sollicitatiegesprek. Mohammed is enorm beleefd en vriendelijk in de omgang en ik denk dat hij op deze manier ook de meeste informatie aan sollicitanten weten te ontfutselen; heel knap. Ik zou erg blij zijn met zo'n werknemer.

February 19, 2023

Hi Dorine,
Namens Mohammed en ons; heel erg bedankt voor je positieve review! Wij zijn ook erg blij met Mohammed.

Rated 4 out of 5 stars

Goede en vlotte support vanuit HR…

Goede en vlotte support vanuit HR Bright Team.
Uren declaratie en salaris verwerking via e-UUR en het Salariskantoor portal loopt ook naar wens.

February 13, 2023

Hi Robert,

Bedankt voor je positieve review. Wij zijn ook erg blij om jou aan boord te hebben!

Goed inlevingsvermogen

Prettig telefonisch contact met goed inlevingsvermogen. Altijd vriendelijk met ruimte voor eerlijkheid.

February 13, 2023

Hi Anja,

Bedankt voor je positieve reactie. Fijn dat je een goed ervaring met ons hebt.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look