B’s Barbershop Reviews 21

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er altid super tilfreds, når jeg har været forbi – især fordi hans fade sidder helt skarpt og professionelt hver gang. Man føler sig virkelig hørt og godt behandlet, og resultatet er altid præci... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har været kunde igennem flere år og har altid været tilfreds efter klipningen. Professionelt udført arbejde hver eneste gang og altid plads til lidt humor og god musik. Kan helt klart anbefales!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse – klart anbefalelsesværdigt! BS Barbershop leverer hver gang. Jeg blev mødt med et smil og en afslappet stemning, og det mærkes tydeligt, at personalet går op i deres arb... See more

Rated 5 out of 5 stars

B har klippet mig første gang i 2020 under corona. Jeg var hans første kunde. Og i dag, har han sin frisør salon, som jeg klart kan anbefale. Ville aldrig betro andre til at give mig en stabil fade✊🏽... See more

1. Barber Shop
  2. Hair Salon

Written by the company

Velkommen til B’s Barbershop – din stil, vores passion. Hos B’s Barbershop træder du ind i en moderne og indbydende salon, hvor klassisk barberhåndværk møder nutidens stil og standarder. Her er der fokus på grundighed, kvalitet og service – kerneværdier, jeg lever efter i hver eneste behandling. Salonen er indrettet med sans for detaljer og komfort: fra de ergonomiske barberstole til et afslappet venteområde med frisk kaffe og kolde drikke. Jeg bruger kun premium produkter og det nyeste udstyr for at sikre, at både dit hår og skæg får den pleje, de fortjener. Uanset om du kommer for en skarp fade, en præcis skægtrimning eller bare en velfortjent pause i hverdagen, står jeg klar til at give dig en personlig og professionel oplevelse – uden stress og med tid til dig. B’s Barbershop – hvor du får mere end bare en klipning!

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en meget positiv oplevelse…

Jeg har haft en meget positiv oplevelse hos min frisør. Servicen er professionel, og man bliver altid mødt med et smil og en imødekommende atmosfære. Frisøren tager sig god tid til at lytte til ønsker og kommer med faglige anbefalinger, hvilket giver tryghed og tillid til resultatet.

Kvaliteten af klipningen er høj, og der bliver arbejdet grundigt og præcist. Det er tydeligt, at frisøren har både erfaring og øje for detaljer. Derudover er salonen ren, velorganiseret og indrettet, så man føler sig godt tilpas.

Sammenfattende kan jeg varmt anbefale denne frisør til andre, der søger en kombination af høj faglighed, god kundeservice og et resultat, man bliver glad for.

July 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hver gang!

Min faste frisør gennem længere tid, og jeg bliver aldrig skuffet. Altid professionel, lytter til mine ønsker og leverer et resultat, jeg er super tilfreds med. Kan varmt anbefales!

July 20, 2025

Meget god oplevelse

Bedste klipning, jeg har fået i lang tid! Han tog sig god tid, var super GRUNDIG! og virkelig rar at blive klippet af. Man følte sig ikke bare som endnu en kunde, men som en han faktisk gad gøre det ordentligt for. Kan helt klart anbefales – jeg kommer igen.

July 19, 2025

Hej Noah

Tusind tak for de varme ord. Det varmer at vide, at du har været tilfreds med din klipning. Mine kerneværdier, som bliver vægtet utrolig meget, er netop som du skriver - grundighed, kvalitet og service. Jeg er glad for at se, at det bliver bemærket. Vi ses igen til dit næste klip 💇‍♂️

DK's bedste barber

July 19, 2025

Hej Sami

Du er en fornøjelse og have i butikken. Jeg er glad for at kunne levere et tilfredsstillende resultat hver gang. Tak for din loyalitet og den støtte du viser for mit arbejde. Og så ses vi igen meget snart 🙏

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super god oplevelse hos Bunyamin. Dygtig og professionel barbere, hyggelig stemning og god service. Jeg fik præcis den klipning og skægtrimning, jeg ønskede – kommer helt klart igen!

July 12, 2025

Hej Shano

Tak for de fine ord. Jeg er glad for at se, at jeg har kunne give dig det du ønskede. Det er motiverende at vide, at du samlet havde en god oplevelse og var tilfreds med både håret og skægget. Vi ses igen til dit næste klip 💇‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

Hos B’s Barbershop får du en god…

Hos B’s Barbershop får du en god behandling og en skarp fade. Kan varmt anbefales!

July 9, 2025

Hej Alexander

Tak for den varme anbefaling. Jeg er meget glad for at du er tilfreds med de udførte behandlinger. Vi ses i stolen igen meget snart 💇‍♂️

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Super service, fantastisk sted!

July 6, 2025

Hej Mikkel

Tak for den fine anbefaling. Hos B’s Barbershop er kerneværdierne grundighed, kvalitet og service. Jeg er glad for, at jeg har kunne give dig en god oplevelse. Tak for de fine ord og vi ses igen til dit næste klip 💇‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

Fik Bunyamin anbefalet af en kammerat

Fik Bunyamin anbefalet af en kammerat. Gav det et skud og har ikke set tilbage siden. Super service og han er opmærksom på ens krav. Nem at snakke med og meget fleksibel. Kan 100% anbefales herfra👍🏼

June 13, 2025

Hej Volkan

Først og fremmest tusind tak for den fine anmeldelse og anbefaling. Jeg er glad for, at jeg har kunne give dig følelsen af at blive hørt og fået leveret et resultat, som du er tilfreds med. Du er en fornøjelse og have i stolen 💇‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste frisør. Klipning og service i høj klasse

Det er altid en god oplevelse at komme i salonen. Klipningen er perfekt.

June 8, 2025

Hej Carl

Jeg er glad for, at du er tilfreds med det arbejde der bliver udført. Tak for den fine anmeldelse 🙏 Vi ses igen meget snart

Byens bedste barber

Det altid en fornøjelse at blive klippet af Bunyamin. God mand der giver gode cuts

June 6, 2025

Hej Rasmus

Du er en fornøjelse at have i stolen. Mange tak for de fine ord. Vi ses snart i stolen igen 💇‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk klip og perfekt fade hver gang!

Man føler sig virkelig hørt og godt behandlet, og resultatet er altid præcist, som man ønsker det.
Kan varmt anbefales til alle, der går op i detaljen!

June 6, 2025

Hej Volkan

Tusind tak for de fine ord. Jeg er glad for, at jeg har kunne imødekomme dine ønsker, og at du har været tilfreds med hele oplevelsen. Jeg bestræber mig meget på, at kunden bliver hørt, og at der bliver lagt kvalitet og grundighed i det arbejde der udføres 👌
Tak for den fine anbefaling og så ses vi igen til dit næste klip 💇‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

B har klippet mig første gang i 2020…

B har klippet mig første gang i 2020 under corona. Jeg var hans første kunde. Og i dag, har han sin frisør salon, som jeg klart kan anbefale. Ville aldrig betro andre til at give mig en stabil fade✊🏽💪🏼

May 30, 2025

Hej Mohammad
Du har haft stor bid i der hvor jeg er dagen i dag. Jeg er meget taknemmelig for den støtte du har vist - og stadig viser - gennem årene. Tusind tak for de fine ord, og vi ses i stolen igen meget snart 💇‍♂️

🌟🌟🌟🌟🌟 Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse – klart anbefalelsesværdigt!

BS Barbershop leverer hver gang. Jeg blev mødt med et smil og en afslappet stemning, og det mærkes tydeligt, at personalet går op i deres arbejde. De lytter til, hvad man ønsker, og kommer selv med gode idéer og input.

Klipningen var præcis, som jeg ville have den – faktisk endnu bedre. Skægget blev trimmet med stor omhu, og hele oplevelsen føltes både professionel og personlig. Der blev taget sig tid, og man følte sig aldrig forhastet.

Salonen er ren og pæn, og der er god stemning. Jeg gik derfra med følelsen af at være blevet forkælet, og jeg kommer helt sikkert igen.

Kan varmt anbefales til alle, der går op i kvalitet og god service.

May 30, 2025

Hej Metin

Først og fremmest, tusind tak for anbefalingen og de fine ord.
Jeg bestræber mig altid på, at give kunden den fulde oplevelse, helt fra man kommer ind af døren, og til man går ud igen. Det varmer at vide, at du har kunne mærke grundigheden og kvaliteten i det udførte arbejde, samt at du har følt hele oplevelsen som en tidsløs forkælelse. 💆‍♂️
Tak for anmeldelsen og vi ses i stolen igen meget snart 💇‍♂️

Take a closer look