Topp
Mooie belichting en gemakkelijk te installeren. Verder was de verlichting snel geleverd.
BUDDINGVE is a Dutch company focused on modern LED lighting for homes and offices. Its product range includes stylish and smart lighting solutions such as LED strips and ambient lamps. The company emphasizes ease of use, design, and affordability. In addition, BUDDINGVE is known for fast delivery and customer-oriented service.
Rhenen, Netherlands
Topp
Erg tevreden, snelle levering mooie kwaliteit zeker waar voor je geld.
Het is een mooie led strip. Wat je met de bijgeleverde transparante clips mooi in model kan vormen. Je moet niet ongeduldig zijn. Je moet de app of afstandsbediening de tijd geven om te kunnen reageren. En verder is het makkelijk te plaatsen en te monteren.
Mooi product.
Studeren met ADHD kan soms echt een chaos in mijn hoofd zijn 😅. Er zijn dagen dat ik me super gefocust voel en alles gaat makkelijk, maar er zijn ook dagen dat ik continu afdwaal of helemaal vastloop. Sinds ik deze gekleurde lamp gebruik, merk ik dat het studeren net iets makkelijker wordt. Ik kan het licht fel zetten als ik echt moet concentreren, of juist zacht en warm maken als ik even wil ontspannen, reflecteren of creatief moet nadenken. Het klinkt misschien klein, maar het helpt me echt om mijn aandacht vast te houden en niet helemaal te verdwalen in mijn gedachten. Het is grappig hoe zo’n simpele aanpassing zo’n groot verschil kan maken in mijn dagelijkse studie ervaring. Bedankt Nick Budding voor het meedenken en deze oplossing!✨
Pluspunten:
+ Enorm veel verschillende licht combinaties en effecten
+ Zien er goed uit
+ Geen zichtbare ledjes
+ Top service met goede klantencontact
+ Controller + bluetooth bedienbaar
Verbeterpunten:
Misschien een paar clipjes + schroefjes erbij leveren.
Voor de rest geen verbeterpunten :)
Top Led strip die zeker aan te raden is.
Onze zoon van 10 is gek van gamen. Voor zijn verjaardag heeft hij de hoeklamp (driehoek) gekregen om zijn slaapkamer aan te kleden. Geweldig ding! Makkelijk in elkaar te zetten en te bedienen met een afstandsbediening of met een app op de telefoon. Hij ligt als een koning in z’n bed te genieten van zijn lamp. Een aanrader!
Nick heeft onze bar voorzien van LED verlichting. Goede service, mooie kwaliteit, een goede prijs, snelle levering en heldere uitleg. Echt een aanrader!
Hele goede service en snel geregeld. De Triangle corner lamp staat perfect in mijn kamer, heeft een chique uitstraling en geeft heel mooi licht. Ook handig te bedienen via je telefoon. Al met al, super ervaring bij BuddingVE.
Helemaal top, fijne verlichting biedt enorm veel functies.
Netjes verzonden. Goede klantenservice reageren en verzenden snel!
Erg goeie service, en ook erg goeie kwaliteit lampen! Ga zo door!
De DreamLight TV verlichting werkt perfect. Vooral tijdens het film kijken geeft het een extra levendige sfeer. Erg blij mee!
Geweldige klantenservice en snelle levering!
Zeer tevreden.
Super fijne en snelle levering. Producten zien er goed en mooi uit. Super ledstrips
Al een langere tijd geleden 2 pakketen gekocht. de 'Atmosphere lampenset' en de 'LED Neon Rope Lights'. Van de rope lights heb ik de 5 meter variant. Ik stond perplex van de kwaliteit, waardoor ik dit bedrijf te kort zou doen als ik minder geef dan 5 sterren. Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding en garantie van 2!!! jaar.
Super snelle levering en vriendelijke klantenservice!
Een super bedrijf ,goede service en super kwaliteit
Learn more about other kinds of reviews.