Tryllekunster👍🏼👍🏼👍🏼
Fantastisk arbejde som alle andre havde opgivet. Super arbejde og særlig god kundeservice. En ren tryllekunstner. Meget bedre resultat end håbet på. 1000 Tak Martin🙂
Har du fået buler i bilen? Vi tilbyder hurtig og professionel opretning af buler uden omlakering i bl.a. Holbæk, Roskilde & Kalundborg, mens du venter. Kontakt os her!
Denmark
No history of asking for reviews
Afleverede en MC tank med 2 buler i i går og i dag ringede han og sagde den var færdig
Efter jeg havde betalt
Pillede jeg tankpaden af og der var så en skjult bule
Den fikser jeg uden beregning som sagt så gjort og prisen var rigtig fin og jeg er glad
Kan klart anbefales
5 ***** herfra
Utroligt flot arbejde. 3 "bilkabuler" rettet, herefter intet at se, som i absolut intet. Kan klart anbefales.
Martin holder hvad han lover.
Yderst professionelt firma 👍
Jeg var en tur hos Martin efter jeg fik en mindre bule på min bagskærm.
Det tog ham under en time at rette bulen ud og nu kan man jo ikke se der har været en bule i det område. Bilen fik efterfølgende en polering som nu står knivskarpt.
Kan 100% anbefales. Hvorfor betale dyre domme hos de store værksteder når Martin laver et bedre arbejde til en bedre pris 😀
Det kan beskrives ganske kort. 😊Fremragende service og yderst professionel. Det var det hele værd. 👍
Kom med to buler der skulle rettes. Han så to yderligere jeg ikke selv havde set. (Mindre "bilkabuler")
Alle fire rettet, som i rettet ud så det ikke kan ses overhovedet. 😁