Er stoppet med at samarbejde med dem da de ikke følger op på indgående aftaler, har intet at udsætte på ældre opgaver, men når man så bliver lovet en da hører men intet og man skal selv følge op på de... See more
See what reviewers are saying
Mange tak til Hassan for at løse et vigtigt SEO problem i relation til min Prestashop. Han guidede mig hurtigt igennem processen på cirka 5 minutter og fulgte pænt op et par timer efter at problemet... See more
Jeg tager hatten af for Bulldesign, han er virkelig dygtig til design og forstår ens ideer, det at han altid er online er et stort plus for mig, da jeg ønsker svar promte og handling med det samme.... See more
Jeg har fået lavet et par ting hos Bulldesign, og det har altid været en kæmpe fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler altid Hassan(Bulldesign) til andre, så andre også kan få glæde af hans professionalis... See more
No recent history of asking for reviews
Yderst tilfreds
Er yderst tilfreds med det logo de har lavet til vores virksomhed 2tal Energi.
Hurtig levering og super service.
Vil bestemt bruge Bulldesign igen.
Vh
2talEnergi.dk
Meget effektive, dygtige og grundige.
Bulldesign, har lavet nogle småopgaver for mig på Marjoe.dk, og der må jeg sige, at jeg følte mig i gode hænder. De er super hurtige, effektive og gode priser. Ikke sidste gang jeg bruger dem, for de bliver ved indtil du er tilfreds - super god oplevelse, og de bedste anbefalinger herfra.
Super service og fuld tilfredshed
Bulldesign.dk er hurtige og levere det aftalte til en meget god pris, jeg kan anbefale dem, hvis du ønsker et flot logo uden dyre mellemled.
Rigtig god service
Vi benyttede Bulldesign.dk, da vi skulle have ny hjemmeside. Vi var meget tilfredse med resultatet. Vi vil meget gerne anbefalde Bulldesign.dk til andre der gerne vil lave en professionel hjemmeside.
De varmeste anbefalinger.
connectchina.dk
Jeg fik bulldesign til at lave mit logo som jeg personligt selv ikke havde nogle forventinger til hvordan det skulle se ud.
Efter én dag havde jeg mit drømme logo!
Hurtigt, de rettelser der skal til og gode priser!
Jeg laver hjemmesider, men ikke nogen form for design. Kunden ønskede et logo af en figur han selv havde tegnet i hånden og det tog Bulldesign sig af!
Fik de nødvendige rettelser, hurtigt service og gode priser!
Fremragende service!
Fremragende service, Fremragene produkt, Fremragende PRISER!!
Hvad mere skal der til?
Hurtig service og fin levering
Jeg benyttede Bulldesign i forbindelse med en ny webshop. Samarbejdet forløb fuldstændig problemfrit - og virksomhedens ansatte strakte sig særdeles langt for at tilfredsstille mine krav.
De varmeste anbefalinger.
Golfboldeshop.dk
Super og engageret service :-)
Hermed de varmeste anbefalinger af firmaet Bulldesign som hjalp os professionelt i gang med Prestashop til en favorabel pris.
Jeg vil afgjort bruge Bulldesign igen når mine hjemmeside opgaver bliver mere komplicerede.
Mange hilsner
muchu.dk - Henrik Wyke