Bestilte nogle hår produkter, og meget hurtig levering og meget billige priser. Handler helt sikkert igen !
See what reviewers are saying
Fandt det jeg søgte til billigere pris end jeg kunne finde andre steder. Da jeg holder ferie i området hvor Boutique Nynne ligger, valgte jeg at afhente varen. Fik hurtig mail om at bestillingen var k... See more
Alt fungerede perfekt. Straks kvittering på bestilt vare. Straks afsendelse og modtagelse. Sikkert indpakket. Og ikke mindst prisen for parfumen var endnu mindre end prisen med 25% rabat i en fysisk b... See more
Butik NYNNE har i høj grad levet op til mine forventninger om god og meget omhyggelig behandling fra først til sidst, hvor jeg stod med en pakke, der var pakket efter "alle kunstens regler", må jeg si... See more
Company details
Information provided by various external sources
Boutique Nynne er et dansk familieejet firma. Vi sælger parfumer, deodoranter, hudpleje, hårprodukter og makeup, både populære og velkendte mærkevarer samt nye og spændende produkter.
Contact info
Sundsmarkvej 64, 6400, Sønderborg
- +4530583586
- info@butik-nynne.dk
- butik-nynne.dk
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kæmpe udvalg, gode priser og hurtig levering
Butik-Nynne.DK er bestemt et sted jeg vil anbefale alle at handle.
Udvalget er rigtig stort, og man kan altid forvente at modtage sin pakke 24 timer efter bestilling.
Billige ting
Jeg elsker at købe hos conny. Og jeg. Finder alt. tinge det jeg har bruge for og jeg vil andbefale den butik nynne . Tak Conny
God pris og hurtig levering!
Fandt en 50 ml parfume til samme pris som en anden webshop tog for 30 ml. Den blev leveret ved min hoveddør 2 dage efter bestilling - supernemt! Jeg kan sagtens anbefale Butik-Nynne
Super service til super pris
Bestilte min parfume tirsdag aften og havde allerede varen torsdag. Det er hurtig levering og super god service.
Super hurtig levering.
Kan anbefales...... Fod pris og hurtig levering.
troværdig og proffesionel betjening.
Høj standard som forventet ved online handel.
Super og billig netbutik
Ved Boutique Nynne kan man trygt handle. Priserne er lave og der er en super hurtig levering. Dejligt og nemt :-)
fra Nordvest til Nordøst
Herligt at få så fin service. Fødselsdagsgave afleveret fliot, smukt og promte.
Kunne ikke være bedre, mener både modtager, min datter, og afsender, Mor.
Malli Heshe
Meget tilfreds.
Jeg fik min vare til tiden og den var godt beskyttet. Så jeg har ikke andet end positivt feetback til jer :D
Jeres gratis fragt, gjorde at det var jer jeg ville handle med..
Nemt at finde rundt i tilbuddene fra Nynne butikken
Fin og overskuelig hjemmeside, let at finde den parfume, jeg ville købe.Allerede dagen efter min bestilling, kunne jeg afhente varen
Hurtigt, billigt og nemt
Det var let at bestille varen, den kom allerede næste dag og var præcis som forventet. Her køber jeg gerne igen.
Billigt - nemt - hurtigt - godt udvalg
Nem og god måde at købe dufte på. Godt udvalg. Hurtig afsendelse.
Pålidelig og billig
Jeg vil blive ved at at købe produkter hos Boutique Nynne, da de overholder alt det de lover både mht priser og leveringsdato. Pålidelighed er en vigtig ting for mig, og dét leverer Boutigue Nynne.
Godt, hurtigt levering og billigt. Jeg handler gerne hos Nynne igen !
Det var superlækkert at købe parfume hos Nynne.
Jeg fik varen indenfor 2 døgn, det var billigt og godt.
Så jeg er bare tilfreds og glad for mit køb og anbefaler hermed firmaet !
Superb
SUPER SERVICE... :-) Tak Conny
Dejlig oplevelse at handle med Boutique Nynne
Super!
Jeg ledte efter en parfume der er udgået i butikkerne, og fandt den så på denne hjemmeside. Jeg bestilte søndag og fik den tirsdag, dvs. at det kun tog 1 dag fra da de sendte den til jeg modtog den. Der er absolut intet at klage over, det var bare godt. Og parfumen var billig. Skønt. Kan kun anbefales.
Hurtig service
Jeg har 2 gange bestilt parfume hos nynne. begge gange fik jeg pakkerne leveret næste dag. kanon hurtg levering. og pakkerne var pakket godt. og så er priserne absolut i orden. jeg handler klart hos Boutique Nynne igen.
Kent nielsen,Odense
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.