Utrolig koselig butikk i Helsingborg med masse fin innredning, serviser/porslin, blomster, smykker og klær for kvinne/barn! Fantastisk butikk å kjøpe gaver i, eller noe vakkert til seg selv😊 nydelig... See more
See what reviewers are saying
Fantastiskt fin butik med bra sortiment och mysig miljö, och framförallt inte den butik som den förväxlas med - som har valt ett liknande namn och inte verkar driva en ärlig verksamhet. Titta gärn... See more
Butiken man går till om man vill vara i en härlig miljö och samtidigt kunna köpa snygga kläder,inredning och blommor. Behöver man en present till någon är det den bästa butiken att hitta något att ge... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Butik Linnea är en butik & cafe på 300 kvm stor yta som finns i centrala Helsingborg i Vikingsbergsparken i ett utav Tågaborgs äldsta hus, Hertzska Villan. Butiken har funnits i 14 år och tidigare fanns vi på Maria Park men sedan 6 år tillbaka finns vi på Tågaborg mitt i centrala Helsingborg. I butiken finner ni alltfrån kläder & smycken, till snittblommor & krukväxter och inredning. I vårt cafe finns nybakta bullar från Brödkultur, kaffe, glass och våfflor samt matiga grillade levainmackor. Vi har även en stor barndel som nu fyller en hel våning där du hittar kläder, inredning till barnrummet och leksaker till dom minsta. Ni som inte kan besöka butiken välkomnar vi till vår webshop, www.butiklinnea.se
Contact info
vikingsgatan 2, 25438, Helsingborg, Sweden
- 0708919095
- carolina@butiklinnea.se
- butiklinnea.se
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ljuvlig butik
Ljuvlig butik med underbar inredning och blommor. Servicen är alltid på topp! Om jag så behöver en liten gå-bort present eller vill ha en helgbukett till mig själv är valet självklart! Mysigaste butiken i Helsingborg.
Superfin butik med det där lilla extra
Superfin butik med det där lilla extra! Så inspirerande Instagram och deras barnavdelning på ovanvåningen är to die for!! Jättetrevlig personal också!
Mycket trevlig och mysig butik i…
Mycket trevlig och mysig butik i fantastisk miljö. Trevlig och hjälpsam personal. Bra utbud med både kläder av många kända märken för barn och vuxna samt inredningsdetaljer och blommor.
Mysigaste butiken i hela Helsingborg
Alltid snabbt packade ordrar online i fina paket gjorda med omsorg och likaså trevligt bemötande i butik. Rekommenderar verkligen denna fina och mysiga butik med stort sortiment.
Hel fantastisk god…
Hel fantastisk god mat,vällagad,generösa portioner, varierande menyer för allas smak.
Bemötandet av all personal ligger på topp, jag känner mig alltid välkommen, får alltid professionell hjälp med det jag behöver. Är supernöjd. Återkommer om och om igen. TACK ska Ni ha.
Jag har mailat fick ingensvar jag har…
Jag har mailat fick ingensvar jag har beställt en skor 3-4 arbetsdagar skor kommer inte nästa 3veckor skam hemsida

Undvik butiken
Undvik butiken. Varor kommer från Kina, hittar lätt samma kläder på andra sidor från Kina för bättre pris och dessutom det är omöjligt att lämna kläder tillbaka. Butiken föreslår att ge dig rabatt på varor och betalar tillbaka 20% på slutpriset av din beställning eller att du kan behålla varorna och de ger dig rabatt etc. Krigar i många dagar att få returnera produkter. Katastrof!!

Reply from Butik Linnea
OBS!! Detta är INTE Linnea-Göteborg!
OBS!!! Det här är inte bedrägeributiken Linnea-Göteborg!!! Alla dåliga betyg nedan avser den butiken!

Reply from Butik Linnea
Jag upplever samma som övriga som…
Jag upplever samma som övriga som skrivit omdöme att det är oseriöst och dåligt kundbemötande. allt kommer från Kina och storlekarna är VÄLDIGT konstiga.
Beställde vinterjacka med byxa så var det inte samma som på bilden, efter många mail får jag skicka tillbaka varan mot att jag betalar retur och det kan ta veckor innan pengarna kommer OM dom kommer!!

Reply from Butik Linnea
Jag vill bara få kontakt med företaget…
Jag vill bara få kontakt med företaget finns ingen information inga nummer ingenting. Bluff bluff bluff

Otroligt krångligt att returnera
Otroligt krångligt att returnera. Svarar inte på frågorna man ställer till kundservice. Dessutom kom aldrig en av varorna. Efter två veckor mailar jag dem varpå de förklarar att varan är slut. Varför har de inte kontaktat mig då och skickat tillbaka pengarna?!?!
Får då till svar att jag kan få 100% av beloppet tillbaka i kredit som jag kan använda när jag vill hos dem. Svarar givetvis att jag inte accepterar detta och vill ha mina pengar tillbaka. Men aldrig varit med om någon butik som ens föreslår detta. Nu ska de tydligen dkicka pengarna tillbaka för varan. Väntar fortfarande. Angående returen pågår fortfarande den processen.

Missnöjd kund
Oseriöst drivande av detta företag då ett babynest som beställdes inför en baby shower kom med fukt- och mögelskador, vilket man naturligtvis inte vill lägga ett nyfött barn i! Vid försök till reklamation så var de allt annat än smidiga och tillmötesgående.
När man sedan försöker beställa på nytt, för att tiden börjar rinna ut, så finns varan inte längre i lager vilket nu skapar ytterligare problem för kund.
Skulle verkligen inte rekommendera att handla här, tyvärr.
/Missnöjd kund.
Oproffsigt kundbemötande! Läs detta!
Se upp för den här butiken som inte följer sina föreskrifter! Jag fick en lampskärm med fula veck och fläckar på. I deras information kan man läsa; "Vanligen skickar vi en retursedel för att du fraktfritt ska kunna returnera den felaktiga varan". Låter ju tryggt! Men när det blir verklighet gäller det endast om man accepterar en ersättningsvara. Det gör inte jag, eftersom förtroendet till butiken är brutit! Så nu tvingas jag själv betala returen för en sjaskig lampskärm!
Dessutom ifrågasatte ägaren om lampskärmen verkligen var i dåligt skick eller om det var jag som försökte få ut gratis frakt! Det är tyvärr 100 % sanning!
Man blir ledsen och illa berörd!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.