Beskyttet forsendelse
Hurtig levering. Forsendelse kraftigt beskyttet af papkasse som kun indeholdt en enkelt ring i smykkeæske.
Bæredygtige kvalitetssmykker i genbrugt 925 sterling sølv og 18K guldbelægning. Smykkerne hos Buus Studio er designet af nordjyske Amalie, som brænder for god kvalitet og tidsløse designs.
Kayerødsgade, 9000, Aalborg, Denmark
Utrolig hurtig service, kan mærke ekspeditionen er gjort med kærlighed og taknemmelighed. Fineste indpakning og smykker der lever op til forventningen ❤️

Reply from Buus Studio
Hurtig levering og flot produkt i fin indpakning
Kan bestemt anbefale Buus.
Der er virkelig hurtig levering (ca. 48 timer) og fin indpakning. Derudover er der bare de smukkeste smykker! Jeg er meget tilfreds med mit køb his Buus Studio.

Reply from Buus Studio
Lækre smykker og fantastisk service ved lokal afhentning😍
Flotte varer, hurtig levering og lille hilsen med. Kan absolut anbefales.

Reply from Buus Studio
Jeg bestilte et par Bolette Mini Hoops, og to dage efter kunne jeg allerede afhente dem i den valgte pakkeshop. Smykkerne var pakket ind i en superfin æske, som også var pakket ind rigtig fint. Øreringene er så flotte, og jeg glæder mig meget til at gå med dem.
Så alt i alt, rigtig flotte smykker, utrolig hurtig levering og så flot indpakning! Kan kun anbefales - og det er ikke sidste gang, jeg køber smykker her <3

Reply from Buus Studio
Jeg har haft Buus Studios adventskalender gennem december måned og jeg fik samtidig Athene Earlines i fødselsdagsgave, så jeg har efterhånden en del smykker fra Buus Studio, og jeg er enormt glad for dem alle sammen. Alle smykkerne er simple, vildt smukke og holdbare! Jeg er desuden særligt vild med lukkefunktionen i Bolette Mini Hoops, som gør det super nemt at tage dem af og på!

Reply from Buus Studio
Den bedste service og meget hurtig levering!🤩 Derudover er det nogle virkelig smukke smykker i super kvalitet og så fin indpakning😄
Kæmpe ros herfra! Amalie laver de smukkeste smykker, som er tidsløse og holder godt på designet👍🏼❤️

Reply from Buus Studio
Jeg har tre smykker herfra og jeg bruger dem stort set hver dag. MEGET tilfreds med kvaliteten, og smykkerne er så smukke. Jeg er specielt vild med kliklåsen på Bolette øreringene. Hurtig levering og flot indpakning✨

Reply from Buus Studio
Ønskede mig både ATHENE-øreringe og SOMA-fingerring i julegave og var så heldig at få begge dele. FANTASTISKE smykker, bruger dem næsten hver dag. Det var en skøn gave at åbne, da der var gjort noget ekstra ud af indpakningen :)

Reply from Buus Studio
Jeg er så glad for mine smukke smykker fra Buus Studio. Jeg har sjældent oplevet så hurtig levering og god service.