See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Denne anmeldelse er af det nye bylivet. Billedet stemmer ikke overens med den vare jeg modtog. Derudover betaler man for returnering, hvilket er øv, og går at man tøver med at bestille derfra igen.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god shop, man kan sagtens gøre et kup derinde med deres tilbud. Super sød kundeservice også, når man lige får kløjset i det med returnering. 5/5 herfra, eneste lille forbedring kunne være... See more

Rated 5 out of 5 stars

Siden min søn blev født i november 2019 har jeg ledt efter højtaljede jeans, der kunne passe min “nye” morkrop. Jeg bestilte to par Noisy May Callie bukser fra ByHusted og med deres fantastiske og spe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super fine varer, og sindssyg god service! Sofie fra ByHusted gav mig den bedst mulige service, i forbindelse med at gls havde lavet problemer. Kan helt sikkert anbefale, at shoppe her, og kommer h... See more

1. Women's Clothing Store

Information provided by various external sources

By Husted er et unikt, moderne og personligt brand, som med små og anderledes detaljer afspejler nutidens trends. Vi arbejder hver dag sammen på nøje at udvælge og udskifte vores produkter, så de hele tiden passer til hverdagens krav til stil og mode.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Super dårlig service ved returnering

Super dårlig service ved returnering - eller mangel på samme.
Venter stadig på svar på mim mail om hvornår jeg kan forvente at få mine penge retur. Det de trods alt knapt 900kr
Der er tavshed!!!
Aldrig mere ByHusted.

September 22, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Meget langsommelig til at svare…

Meget langsommelig til at svare tilbage. Mega dårlig returpolitik

Kan ikke anbefales

September 10, 2020

Hej Lizette,

Jeg er rigtig ked at, hvis du har taget kontakt til os og ikke har fået hjælp/svar hurtigt nok ❤️ Det har bestemt ikke været hensigten at give dig en dårlig oplevelse og jeg håber meget på, at kunne gøre det meget bedre næste gange 😊

Rated 5 out of 5 stars

Det anden gang jeg handler hos jer

Det anden gang jeg handler hos jer, og sikken da en flot og professionel måde i behandler jeres kunder på👏 Helt sikkert en fremover kunde her😊👍

September 1, 2020

Hej Susanne.

Tusinde tak for din anmeldelse ❤️ Hvor er det bare dejligt at høre. Jeg er rigtig glad for, at du kun har haft gode oplevelser hos os. Det er rigtig vigtigt for mig 😊

Kram, Cecilie - By Husted

Hurtigt levering👍

September 1, 2020

Hej Camilla.

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du har oplevet lynhurtig levering, samt har haft en rigtig god oplevelse ❤️ Tak!

Rated 5 out of 5 stars

Modtog en forkert vare, men...

Modtog en forkert vare, fik hurtig svar fra ejer, som bad mig om at beholde den forkerte vare og sender den originale bestilte vare også :-) Rigtig god service, og vil uden tvivl bestille derfra igen.

August 19, 2020

Hej Marianne.

Tusinde tak for din anmeldelse ❤️Jeg er rigtig glad for at vi hurtigt fandt en løsning, så du endte op med at få en super oplevelse. Det er rigtig vigtig for mig. Tak!

Rated 3 out of 5 stars

God kvalitet og lækkerhed

Der ligger uden tvivl hjerte bag firmaet og jeg oplever at blive mødt med venlighed, når jeg har været i mailkorrespondance, som dog kan kræve tålmodighed, da der kan gå et par dage før man får svar. Leveringstiden stemmer heller ikke altid overens med det angivede 1-3 dage, samt retur/ombytning kan tage sin tid, men det er nok ikke unormalt indenfor webshops.

Byhusted har nogle lækre varer i god kvalitet og det skal dog have 4 stjerner for 😊

August 12, 2020

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse og konstruktive kritik ❤️ Jeg er rigtig ked af, hvis ud har oplevet forsinkelser og generelt bare har haft en super øv oplevelse. Det har bestemt ikke være min hensigt og jeg håber meget på, at kunne gøre det meget bedre næste gang 😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har aldrig haft problemer med…

Jeg har aldrig haft problemer med byhusted, elsker den hjemmeside

August 10, 2020

Hej Camilla.

Tusinde tak for din søde anmeldelse ❤️ Det gør mig bare rigtig glad at høre 👏🏼
Ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Mange knus, Cecilie - By Husted

Alt var tip top 😊

August 3, 2020

Hej Camilla.

Dejligt at høre! Det gør mig rigtig glad ❤️ Tusinde tak for din anmeldelse!

Mange knus, Cecilie - By Husted 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering og lækkert tøj…

Super hurtig levering og lækkert tøj som lever op til forventeningerne

August 3, 2020

Hej Carina.

Tusinde tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse og at tøjet lever op til dine forventninger. Det er vigtigt for mig ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og super lækkert…

Hurtig levering og super lækkert produkt, tak!

August 1, 2020

Hej Frederik.

Tusinde tak for din anmeldelse- Dejligt at du har haft en god oplevelse og været tilfreds med bestillingen ☺️

Mange hilsner, Cecilie - By Husted ✨

Rated 3 out of 5 stars

Alt for besværligt at sende retur!

July 21, 2020

Kære Susanne.

Jeg er ked af, hvis du har haft besvær med vores retur. Jeg håber at vi næste gang, kan være mere behjælpelige og give dig den bedste oplevelse ❤️ Tak for din konstruktive kritik.

Kram, Cecilie - By Husted ☺️

Pieces kjole

Nemt og hurtigt 😊

July 20, 2020

Hej Monika.

Dejligt at du har haft en god oplevelse ❤️ Tusinde tak for din anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig nem levering og super lækkert…

Hurtig nem levering og super lækkert tøj til pengene. Jeg er SÅÅ glad for min nye blå kjole!. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Knus en meget tilfreds og glad kunde ☺️🌸

July 15, 2020

Hej Nanna.

Tusinde tak for din søde, søde anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Det er rigtig vigtigt for mig. Og samtidig skønt, at du er glad for kjolen du har modtaget ❤️ Tak!

Kram, Cecilie - By Husted 🌸

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig og nem levering 🙂

July 13, 2020

Hej Camilla.

Tusinde tak for din kommentar. Jeg er rigtig glad for, at du har oplevet hurtig levering ❤️ Tak!

Kram, Cecilie - By Husted 🌟

Perfekt handel!

Hurtig levering og rigtig god service.

July 13, 2020

Hej Nina.
Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har været tilfreds og haft en god shoppeoplevelse hos os ❤️ Ønsker dig en dejlig dag!

Mange knus, Cecilie - By Husted ☺️

Rated 1 out of 5 stars

Desværre mega hurtig til at hæve penge

Desværre mega hurtig til at hæve penge, men til gengæld rigtig langsom til at sende penge retur. Vil ikke handler der igen.
Sjovt du svare at du ikke kan se min mail eftersom du har svaret mig 2 gange på mail. Det er sku en ommer og det en svar lød at i havde returneret pengene den 31/6 øhhh den dato findes ikke 🤔
Mega dårlig stil fra jeres side ikke at ville erkende i er alt for lang tid om at sende vores penge retur 😡

July 6, 2020

Kære Janne,

Jeg beklager din oplevelse hos os. Jeg tror dog, at der desværre er sket en misforståelse.
Dine penge blev refunderet til dig d. 1/7 og samme dag er der også sendt en bekræftelsesmail på refunderingen til dig ☺️

Jeg kan ikke se nogen steder, at du har forsøgt at tage kontakt til os- så hvis du har nogen spørgsmål til din refundering er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice: info@byhusted.dk ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Super shop og kundeservice!

Rigtig god shop, man kan sagtens gøre et kup derinde med deres tilbud.
Super sød kundeservice også, når man lige får kløjset i det med returnering.

5/5 herfra, eneste lille forbedring kunne være at der blev lagt en returlabel i pakkerne, da returneringen kan være tricks for os uden mulighed for at låne en printer. <3

July 5, 2020

Kære Sara,

Tusinde tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at du har haft en god oplevelse. Det er rigtig vigtigt for mig ❤️. Og tak for din konstruktive kritik. Den vil jeg tage til mig ☺️

God kundeservice

God kundeservice!
Købte blandt andet et par bukser, som hurtigt så forvaskede ud. Kontaktede byHusted, som var behjælpelige over mail, og som sendte et par nye bukser uden beregning. God kundeservice!

July 1, 2020

Kære Sofie,

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at du er været tilfreds med servicen og har haft en god oplevelse. Det er rigtig vigtigt for mig ❤️

Ønsker dig en dejlig dag.

De bedste hilsner, Cecilie -By Husted 🌟

Rated 1 out of 5 stars

Desværre er virksomheden rigtig hurtige…

Desværre er virksomheden rigtig hurtige til at trække beløb - knapt så hurtige til at leverer pengene tilbage... :-( det er super ærgerligt at man skal kontakte flere gange på mail for at få svar, har fortsat ikke set mine penge....

Jeg har allerede kontaktet virksomheden. Og har også billeder af dette.

June 30, 2020

Kære Cecilie,

Jeg er ked af, hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os ❤️

Vi bestræber os efter, at refundere penge indenfor 10 hverdage og umiddelbart kan jeg heller ikke se, at der skulle være gået længere tid med din.

Jeg har desværre heller ikke modtaget nogen af de mails, som du skulle have sendt. Du må meget gerne sende en mail til info@byhusted.dk. Så skal vi nok behandle din henvendelse og finde en god løsning ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Gode priser og hurtig ekspedition

Gode priser og hurtig ekspedition.

Lækre ting - kan varmt anbefale shoppen.

June 17, 2020

Hej Rethe,

Tusinde tak for din anmeldelse og anbefaling ❤️ Det betyder meget for mig, at du kan lide min lille shop ☺️

Take a closer look