See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De armbanden zijn van zeer goede kwaliteit. Mooie kleuren en netjes verpakt. Heb er direct nog een besteld. Zeker een aanrader als je een mooie en aparte armband zoekt !

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

De communicatie verliep super vlot Zelfs tijdens de bestelling nam men contact op over de opgegeven maten. Zo fijn als je heel close kunt samenwerken. Ik ben alvast fan van de mooi afgewerkte produ... See more

Company replied

Company details

1. Jewelry Store
  2. Jewelry Exporter
  3. Jewellery Manufacturer

Written by the company

Een winkel met armbanden ontworpen en gemaakt in ons atelier in Hengelo. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, leer en roestvrijstaal. Een van onze toppers zijn de morsecode armbanden en armbanden gemaakt van gerecyclede materialen

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Krijg je geen spijt van !

De armbanden zijn van zeer goede kwaliteit. Mooie kleuren en netjes verpakt.

April 3, 2026
Unprompted review

Topservice

Armbandje was iets te groot. Deze is keurig op maat gemaakt. Echt super.

January 2, 2025

Reply from by Julian

Bedankt voor de review en veel draag plezier!

Heel blij mee

Heel mooi armbandje
Netjes verpakt
Notitie mooi in het doosje erbij geplaatst
En een leuk (handgeschreven) bedank kaartje

December 23, 2024

Reply from by Julian

Bedankt voor je review Debby!

Rated 5 out of 5 stars

We zijn echt fantastisch geholpen

We zijn echt fantastisch geholpen! We meldden ons met een spoedklus die ze snel, goed en zeer zorgvuldig hebben uitgevoerd. Het contact met Lieselotte verliep prettig en vlot, waarbij goed wordt meegedacht. Daarnaast is de kwaliteit van de armbanden alles wat je ervan verwachten mag. Wat ons betreft een absolute aanrader!

December 13, 2024

Reply from by Julian

Wat leuk om te horen Steven! Ik hoop dat je zoon de armbanden met veel plezier draagt. Groeten, Lieselotte

Rated 5 out of 5 stars

Aangenaam verrast over het werk dat…

Aangenaam verrast over het werk dat gestoken wordt in het verpakken van een mooi armbandje! Het kadootje op zich geeft al af als een juweeltje 😊 mooie verzorging van de persoonlijke boodschap ook die ik gevraagd had. Iedereen blij!

December 9, 2024

Reply from by Julian

Erg leuk om te horen. Bedankt Hilde!

Snelle levering, mooi product

November 29, 2024

Bedankt voor je review! Groeten, Lieselotte

2 armbanden besteld

2 armbanden besteld, morse code "broer".
Ik had een gedicht meegestuurd als notitie, gedicht zat verwerkt in het doosje, wat echt super mooi verzorgd was.

Snelle levering, mooi product

November 26, 2024

Reply from by Julian

Leuk om te horen! bedankt voor de review

Goed geleverd

Producten zijn goed verpakt en zitten afzonderlijk in een mooi gift doosje.

September 12, 2024

Bedankt voor de review!

Super!

Super!! Denken mee en leveren snel. Zeer tevreden

Reply from by Julian

Fijn om te horen, bedankt!

Geweldige service

Ik heb 5 kralenarmbanden gekocht bij by Julian. Ik kreeg deze snel toegestuurd met een persoonlijke boodschap, heel attent. Ze zijn heel erg mooi!

Ik had mij wel vergist in de maat XL en had toch een L nodig. Ik kon de armbanden meteen terug sturen en daarna zijn ze op maat gemaakt voor mij. Ze zitten nu top!

Zeker een aanrader

Reply from by Julian

Bedankt voor de review en veel draagplezier!

Persoonlijke touch.

Snelle levering. Producten mooi verpakt. Persoonlijke touch dmv handgeschreven kaartje.

Reply from by Julian

Fijn om te horen, bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Bestelling gedaan in hun vakantie

Bestelling gedaan in hun vakantie. Kreeg netjes een mail dat ze nog wat aan het werk was voordat de vakantie echt in zit gaan. En dat daarom het armbandje al verstuurd was. Zo vriendelijk en aardig!!

July 19, 2024

Reply from by Julian

Leuk om te horen Simone, bedankt!

Meer dan tevreden!

Wauw wat een fijne snelle betrouwbare service!
Vragen worden vlot beantwoordt & komen afspraken na.
Sociaal en meedenkend!
Super mooie armband ontvangen!

July 15, 2024

Reply from by Julian

Wat leuk om te horen Monique, bedankt!

Aanrader!

Ontzettend fijne ervaring; mooie producten, behulpzame service, snelle zending en prachtige armbanden! Aanrader!

April 15, 2024

Bedankt Astrid!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look