Har lige hentet mit bord hos ByMain. Købt online og kommer frem og ser bordet, bliver positiv overrasket over kvaliteten. Service i butikken er rigtig høj og yderst hjælpsom og venlig 🤗🤗
Company replied
Super betjening og super flot sofabord som Bymain har leveret til os, vi købte for 2 år siden et plankebord hos dem og det er et super smukt bord og rigtigt godt håndværk, de kan anbefales at købe os.... See more
Company replied
By Main laver de flotteste og bedste plankeborde. Vi har købt både spisebord og sofabord fra dem og har altid fået den beste service.
Company replied
Vi har netop modtaget det smukkeste plankebord i eg med 8 flotte stole. Wauv hvor er det bare unikt til fingerspidserne. Kæmpe ros til det ubemandede showroom i Søborg, et virkeligt effektivt og høj... See more
Funder Dalgårdsvej 22, 8600, Silkeborg, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Vi var forbi ByMains showroom i Silkeborg, da vi kiggede på nyt spisebord hjem til, og gerne ville have et plankebord. Oplevelsen og udvalget af fysiske borde var bredt, så vi fandt hurtigt frem til det bord vi så endte med at bestille.
Bordet er nu stillet op og taget i brug, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Samlet set en rigtig god oplevelse fra bestilling til modtagelse. Bordet er lige som vi havde forventet.

Reply from Bymain
Jeg har købt X ben til et havebord, de havde ikke lige den størrelse men tilbød mig en lidt større uden beregning, det takkede jeg ja til, men det vigtigste for mig var jeg modtog dem så hurtigt som muligt og inden 48 timer havde jeg dem. Flotte, lette at monterer, dejligt med video og forklaring på hjemmesiden. Mit næste projekt spisebord - glæder mig til at bestille næste sæt. Fantastisk service!

Reply from Bymain
Vi er super glade for vores plankebord i eg. Der blev lyttet til vores specielle ønsker og det blev mindst ligeså smukt som vi havde drømt om.

Reply from Bymain
Vi købte i november 2020 et smukt 3 meters spisebord hos ByMain.
Både service og rådgivning var helt i top. - også den efterfølgende vejledning her 2 år efter ift. rengøring og/el. behandling.
Vi anbefaler hellere end gerne ByMain.

Reply from Bymain
Hurtig levering af vores bordben og en super god o personlig betjening af Michael👍
Når man klikker ind på deres hjemmeside. Er den overskuelig👍Der fremvises fine brugbare videofilm til, hvordan man selv montere bordben👍
Jeg vil gerne handle der igen 👍😀

Reply from Bymain
Super god service, bestilte i weekenden, allerede tirsdag blev pakken leveret på min hjemmeadresse, endda uden beregning.
Kæmpe anbefaling herfra.

Reply from Bymain
Hurtig levering, og utrolig fornem kundeservice!
Jeg glæder mig til at få skruet mine nye bordben på pladen.

Reply from Bymain
Vi har haft vores bord stående i en måned i vores udestue indtil der var klar pga renovering, da vi pakker vores bord ud er der 4 dybe store mærker i plankerne, vi gør opmærksomme på dette med det samme med billeder og mail.
Løsningen fra main er vi selv kan slibe plankerne eller bruge træfiler.

Reply from Bymain
Har for et par uger siden modtaget mit plankebord fra Bymain. Bestillingen var nem og med hurtig response på spørgsmål. Det var vigtigt for mig at plankerne var så rene som muligt uden en masse knaster, hvilket blev noteret på bestillingen og bestemt opfyldt. Bordet er præcist som det skulle være og produktionstiden blev overholdt.

Reply from Bymain
Hvis jeg kunne give 6 stjerne, vil de have fået det! Vi har lige fået vores spisebord. Det er så lækkert lavet og pisse flot. Det ligner 1 mio kr men har kun kostet 14000kr ! Jeg kan varmt anbefale Bymain. God kommunikation og service gennem hele forløbet 👍🏻👍🏻👍🏻

Reply from Bymain
Har købt et plankebord for ca.3 år siden, trods daglig brug ser den ud som den dag vi købte den ingen nævneværdig slid. Vi kan varmt anbefale Bymain.

Reply from Bymain
Spisebord: finish på tillægsplade .
Vi har købt både spisebord, sofabord samt bænk. Sofabord og bænk er vi fuldt ud tilfredse med.
Dog er spisebordets tillægsplader ikke det jeg forventede.
Vores plankebord er i egetræ og ved godt træ er levende, men vores ene tillægsplade passer bare ikke særlig pænt i finish. Vi taler om højde forskel, fra bordplanken til tillægsplade planken på 1-2 mm forskel og det ser bare ikke særlig pænt ud. Som jeg kan se og konstatere er det skinnen denne plade skures ned i, den er ikke monteret med andet end 2 ud af 6 skruer og er lidt skæv ellers er selve planken, Ud over dette, så går det mig en del på, mig at bordets samling i midten, ikke er i midten, kunne ikke placere bordet ordentlig og efter opmåling finder jeg ud af, at samlingen i bordet er forskudt 2 cm til den ene side i forhold til midten af benene. Det ser lidt underligt ud. Alt i alt, er de flinke i showroom, og finish er flot på de andre møbler.
Har dags dato haft en god samtale med MAIN og fået forklaret hvordan en justering af benene kan afhjælpe bordpladen forskydelse så den bliver mindre, samt fundet en god løsning på tillægsplader. Igen servicen fejler bestemt ikke noget.

Reply from Bymain
Vi har modtaget vores smukke plankebord. Det var ventetiden værd! Der har hele vejen igennem været en god service fra Michael.
- Mange tak herfra!

Reply from Bymain
Vi er meget glade for vores nye bord i sildeben, meget smukt og helt sikkert ventetiden værd

Reply from Bymain
Super flot håndværk. Lækker kvalitet og så er servicen i top. Der er ikke noget at sætte en finger på. De bedste anbefalinger herfra.

Reply from Bymain
Købte et sildebensbord i egetræ behandlet med "Junkers sort" i "Oval Cut" og dobbelt X-Ben
Det er simpelthen så flot og kvaliteten er helt i top.
Tænk ikke så meget over det men få nu bare det bord bestilt. Takker for super service hele vejen igennem. Overvej med indbæring da det vejer som et ondt år.
Glæd dig ;-)

Reply from Bymain
Har haft mit nye smukke sildebensbord stående lidt, og bliver mere og mere glad for det. Lavet i lige nøjagtig de mål jeg ønskede. Det er så flot og prisen er der bestemt ikke noget at sige til.

Reply from Bymain
Jeg afhentede mit plankebord i går.
Wow. Det overgår mine forventninger på næsten alle tænkelige måder!
Eneste kritik er at billederne på deres hjemmeside, ikke yder det færdige produkt den fortjente respekt 😉
Det må være udover enhvers forstand hvor flot et produkt de fremstiller! Alle synlige afslutninger er udført med respekt for træets naturlige ynde.
-Lige fra svejsningerne på bordbenene til udfyldning/forseglingen af knaster og årer.

Reply from Bymain
Vi har lige fået lavet et sindssygt flot massivt sildebenssofa bord i special mål.
Bedre kvalitet og service skal man lede længe efter!
Nu er spørgsmålet bare hvornår i skal igang med vores nye spisebord? 🤠
Vh Caroline og Nicolaj