See what reviewers are saying
Signe designer de smukkeste smykker. Stilsikre i et spændende design, som kan bruges i alle aldre. Desuden kommer der hele tiden nye designs som frister. Leverigen er altid hurtig og korrekt. De... See more
Fantasisk smukke smykker af høj kvalitet. Hurtig levering og smukt indpakket i super fine æsker. Klar til at gøre nogle ganske særlige glade juleaften :-). Det er hverken første eller sidste gang jeg... See more
Signe Brixtofte laver de fineste, smukkeste og mest elegante smykker. Signes kundeservice, venlighed, professionalisme er er fryd. Hun svarer hurtigt, når man henvender sig og altid venlig og imøde... See more
Written by the company
By Signe Brixtofte er et dansk smykkebrand fra 2020.
København, United States
- hello@bysignebrixtofte.com
- bysignebrixtofte.com
Fantastisk service!
Fantastisk service! Jeg havde fået et par ørekæder fra Signe Brixtofte af min kæreste som jeg rigtig godt kunne lide designet på, men de var i guld og jeg går kun med smykker som er sølv-farvede (synes guld er grimt til mig). Jeg skrev og hørte om hun havde nogle sølvsmykker som jeg kunne bytte dem til eller om de kunne returneres i værste fald, men hun sagde at jeg blot kunne sende ørekæderne til hendes adresse, og så ville hun lave dem om til sølv uden ekstra betaling! De er blevet så flotte, og jeg er helt forelsket i dem. Mange tak, Signe Brixtofte!
De fineste ørenringe og super service
Købte et par ørenringe til min datters fødselsdag. De er SÅ fint lavet, og Signe var så sød at gøre opmærksom på sit særlige januar tilbud. Min datter blev super glad for ringene og har fået mange komplimenter for dem.
Smukke smykker og super service
Smukke smykker og super service til meget fair priser. Har købt herfra et par gange og er altid positivt overrasket over det flotte håndværk. Kæmpe anbefaling herfra 🫶

Reply from By Signe Brixtofte
Signe Brixtoftes smukke smykker
Signe Brixtofte laver de fineste, smukkeste og mest elegante smykker.
Signes kundeservice, venlighed, professionalisme er er fryd. Hun svarer hurtigt, når man henvender sig og altid venlig og imødekommende.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Signe og få mulighed for at eje nogle af hendes kreationer.
De flotteste smykker
Jeg er super glad for mine nye, smukke øreringe fra Signe Brixtofte. Det er ordentligt håndværk lavet af flotte materialer. Den varmeste anbefaling fra mig ♥️
Smukke smykker og fantastisk service.
Hurtig og nem at bestille -
Hurtig og nem at bestille.
Kæden levede op til forventningen.
Dejligt med en personligt vedlagt hilsen.
Fint tilbud og gode varer at vælge…
Fint tilbud og gode varer at vælge mellem.
Hurtig levering til egen postkasse.
Tilbud på smykker blev sendt på…
Tilbud på smykker blev sendt på baggrund af tidligere køb.
Hurtig levering og med smykkerne var der et personligt kort med hilsen fra Signe Brixtofte.
Hurtig levering - ørestikkerne levede helt op til mine forventningerne.
Mega flotte smykker og hurtig levering
Smukke smykker
Smukke smykker, der alle lever op til beskrivelsen.
Meget rimelige priser og hurtig levering.
Personlig og nærværende nethandel
Fine feminine smykke til en god pris.
Signe formår at gøre nethandel personlig og nærværende.
Som altid en rigtig god oplevelse at handle med Signe
Flotte smykker og god service
Rigtig god oplevelse
Signes smykker vækker glæde hos alle
Signes smykker vækker glæde hos alle, jeg giver dem til…og hos mig selv. De er smukke, kreative og i meget høj kvalitet - og priserne er meget rimelige.
Super hurtig ekspeditionstid
Super hurtig ekspeditionstid - mine smykker kom få dage efter bestillingen.
Meget fine og holdbare smykker
Meget fine og holdbare smykker.
Og så er Signe både sød og professionel. Vil klart handle der igen.
Signe laver de fineste ting
Signe laver de fineste ting. Og super hurtig levering. Kunne ikke være bedre🤩
Fremragende!
Fantastisk service, smukke smykker og hurtig levering - jeg kan kun give min bedste anbefaling til Signe Brixtofte.