Company details

3. International Airport
  4. Taxi Stand
  5. Transportation Service

Written by the company

Professioneel Vervoer Met Persoonlijke Aandacht Cab4Sure is opgericht met een duidelijke missie: het leveren van betrouwbaar, comfortabel en professioneel personenvervoer. Met jarenlange ervaring in de taxibranche begrijpen wij wat klanten verwachten en leveren wij consistent kwaliteit. Of u nu op weg bent naar de luchthaven, een belangrijke zakelijke afspraak of een speciale gelegenheid - wij zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt op uw bestemming. Waarom Kiezen voor Cab4Sure? Wij onderscheiden ons door kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service Ervaren en gecertificeerde chauffeurs Moderne, comfortabele voertuigen Transparante en eerlijke prijzen Flexibel en klantgericht

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Vriendelijke chauffeur

Vriendelijke chauffeur. Was op tijd en heeft een prettige rijstijl. Zeker voor herhaling vatbaar en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

May 21, 2024

Reply from CAB4SURE

Dank voor de review. Het helpt dat de Tesla wel comfortabel rijdt ;-)

Zeker een aanrader!

We zijn zeer tevreden over de plezierige service, de heldere communicatie en het altijd exact nakomen van de gemaakte afspraken. Zeer aan te bevelen!

May 19, 2024

Reply from CAB4SURE

Hi Ellen, het contact dat wij hebben, vind ik zelf ook zeer prettig. Liever iets meer contacten en duidelijk zijn, dan in het gewis te moeten zitten. Bedankt en tot gauw weer.

Rated 5 out of 5 stars

Dutch and English speaking taxi drivers…

Dutch and English speaking taxi drivers !!
Strongly recommend this service.
We hebben al 9 keer een taxi gereserveerd bij Cab4sure. Met een engelstalige naam is dit toch een oerdegelijk Nederlands bedrijf- maar de chauffeurs spreken ook goed Engels….😉
Correct en punctueel is wat je mag verwachten van Cab4sure !! Een absolute aanrader.

May 3, 2024

Reply from CAB4SURE

Nice to have you and your family as frequently customers. Also very nice to know you all, not only as customers! En heel erg bedankt voor je super-review!!

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van…

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van cab4sure en was zeer tevreden.
De chauffeur arriveerde ruim op tijd. Het voertuig was schoon en comfortabel.
De chauffeur reed veilig en kende de snelste route, wat de reis vlot en aangenaam maakte. De prijs was eerlijk en zonder verborgen kosten.
Kortom, een betrouwbare en professionele taxi service die ik ten zeerste aanbeveel. Vijf sterren!

May 5, 2024

Zeer tevreden

Prettige flexibele chauffeur met passie voor het vak. Stipt op tijd voor deur. Reis naar mijn bestemming was ook zeer aangenaam. Kan ze zeker aanbevelen!

May 14, 2024

Reply from CAB4SURE

Dankjewel Ron, we zien je gauw weer.

Uitstekende Service

Ik ben ontzettend tevreden met de service. Van begin tot eind was de ervaring soepel, professioneel en en enorm handig.
Ik zal zeker weer gebruik maken van Cab4sure.

May 7, 2024

Reply from CAB4SURE

Dankjewel Agata! Ik ben heel blij met je reactie, maar ook met je goede zorgen en de handige tips.

Cab4sure zeker en aangenaam

Cab4sure, de naam zegt het eigenlijk al. We hebben via de app een rit aanvraag gedaan om ons op Schiphol af te zetten. Binnen no time was het geregeld. Je wordt goed geïnformeerd over de status van je aanvraag en de taxi was ruim op tijd. De chauffeur zeer behulpzaam en de rit zeer aangenaam. Meteen de retourrit geregeld. Andere auto en chauffeur, maar dezelfde goede service. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit en de prijs.

April 30, 2024

Reply from CAB4SURE

Hi Fred, bedankt voor deze review! Inmiddels goed contact opgebouwd met goede collega-chauffeurs. De feedback maakt hen ook blij, die geef ik dan ook altijd graag door aan ze.

Taxidienst met echte service

Regelmatig maak ik gebruik van deze taxidienst. Altijd vriendelijke chauffeurs, die wanneer nodig ook begripvol zijn en oprechte service verlenen.

May 13, 2024

Reply from CAB4SURE

Beste Lev, dankje! Ook jij hebt hier aan bijgedragen, goede feedback, gesprekken en tips. Dankje!

Rated 5 out of 5 stars

We maken al jaren gebruik van hun…

We maken al jaren gebruik van hun diensten. Een nooit klachten altijd op tijd en helder in communicatie

May 9, 2024

Reply from CAB4SURE

Dankjewel! Van ons uit; liever wat vaker contact, dan dat u niet weet waar u aan toe bent. Tot gauw!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look