Vi var et selskab på 8 personer, som spiste aftensmad i uge 42 på Cafe Bageriet. Selv om der var fyldt med mennesker, var der en rigtig fin betjening og maden smagte rigtig godt og tilmed til en billi... See more
See what reviewers are saying
Vi som familie er kommet på Cafebageriet op til flere gange hvert år, og har i det store og hele altid været tilfreds. Søndag d 7/12 2025 var vi 5 mennesker inde og spise, 1 vælger suppe, 1 vælge... See more
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse! Bagt kartoffel m salat, hvor den bagte kartoffel var kun lun v servering, men kold inden den var spist. Desuden var den hård og ikke noget med en bagt karto... See more
Vi blev taget godt imod, meget smilende og venlige tjenere , vi fik græsk bøf og grillet laks som smagte super fint, vi kommer helt sikkert igen, og anbefaler også andre et besøg hos jer. (Tak for j... See more
Ubehøvlet betjening af ejer/personale
Med forældre samt ægtefælle, bestilte jeg en ret med bagt kartoffel. Jeg valgte kartoflen uden
smør/cremefraiche. Da maden kom var kartoflen fyldt med cremefraiche. Jeg gjorde opmærksom på dette,med det resultat, at servitricen arrigt rev tallerkenen af bordet så kartoflen røg på gulvet og svinede vores fodtøj og tøj til. Ny kartoffel fik jeg aldrig. Da det blev påpeget ved betaling, fik vi den besked "Kunne vi ikke lide lugten i bageriet" stod det os frit for at finde et andet sted. Mage til ubehøvlet og utilstedelig opførsel skal man lede længe efter. Vi sætter naturligvis aldrig vores ben der igen. Der er masser af andre skønne spisesteder i Ebeltoft med venlig betjening.
Mega tør hakkebøf og super trist bagt kartoffel
Ventede 1 time på made, som så var super kedelig, tør og overhældt med bearnaise sauce, som absolut ikke smagte som bearnaise skulle. Bagt kartoffel var overbagt og havde en meget trist farve!
Pomfritter ok gode.
Tør stegt hakkebøf
Tør stegt hakkebøf, smagsløs bearnaise og is krystaller i is desserten. Flere fejl i bestillingen
Tag dog ansvar for jeres fejl!
Inkompetent og påståeligt personale, som beskylder kunden for at lyve! 😡
Det vil være en god at lære at sige: “Undskyld”, når I laver en fejl i stedet for at beskylde kunden og starte en diskussion, når I konfronteres med fejl 🤦🏼♀️
Aldrig igen!!
Aldrig har jeg oplevet så arrogant “service”! Hvis I laver en fejl, så bare stå ved det - det er simpelthen direkte pinligt at ville tage en diskussion op! Jeg er stadig rystet! Det bliver ikke til et gensyn.
Dårlig service
Virkelig flabet og påståeligt personale. Har aldrig været udsat for så dårlig en service. Slut med at ligge mine penge hos jer!
Kan helt sikkeret anbefales!
Hyggelig lille restaurant med flinkt og imødekommende personale med humor!
Du går helt sikkeret ikke galt i byen ved at vælge en af deres burgerer, de er super gode.Min veninde er vegatar og selvom de ikke havde nogle vegetar burgere på menukortet lavede de en til hende som hun spiste velfornøjet.
Priserne er også fine i forhold til det man for.
Vil helt sikkert anbefale!
dårlig betjening
Cafe bageriet har noget godt mad men en elendig betjening. Cafe bageriets tjenere er nogle af de dummeste i hele Danmark. Aldrig spis der hvis du ikke vil vente 1 time på noget tjenerne tror at du ikke har bestilt.