Karma Herning Reviews 97

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Var der med min kæreste i lørdags. Hun bestilte pasta bolognese som virkede som om det var taget op af en stor gryde og havde fået 3 minutter i mikroovn. Jeg bestilte en frokost bøf, med kartoffelbåde... See more

Rated 1 out of 5 stars

Uhyggelig dårlig oplevelse Pasta carbonára smagte af ingen ting. Ingen smag overhovedet. Huset burger blev serveret i en sandwich brød med 1 1/3 bøf. 😂😂 har aldrig oplevet noget lignende Uhøf... See more

Rated 1 out of 5 stars

Absolut den værste frokost til dato. 1 frokost steak (medium), bearnaise og krydderpommes med salat. =grå kogt kød uden salt og peber, knoor bearnaise fra spand som aldrig har set en rigtig bearnais... See more

2.2

3-star
2-star
1-star

Kedeligt mad

Var på karma i gågaden. Ok billige priser og en fin portion mad til prisen. Dog var begge mine børns carbonara smagsløs og pastaen var helt udkogt. Tjeneren spildte sodavand på min kjole. Undskyldte og gav mig en serviet til at tørre af med.

July 8, 2025

Ikke klar …

Vi havde bestilt bord da det var en fødselsdag. Vi blev 4 voksne. Vi kom men intet bord klar. De var ikke klar over hvor mange vi blev ej heller flag på bordet som ønsket. Vores datters Carbonara var skilt...de lavede den da om efter noget diskussion.

June 14, 2025

0 ud af 10 stjerner ? 1 Fordi jeg ikke kan give det nul

Jeg troede jeg havde fået en god ven som ligesom mig elsker dyr og spurgte første gang vi mødtes der om hun ville være venner fordi hun ligesom mig elskede dyr og var meget kundevenligmen jeg blev bevidst misforstået fordi jeg spurgte om hun ville mødes i Herning og der var INTET i det og jeg bliver sjovt nok ikke svaret :-( Da mig og min plejemor spiser der i dag bliver vi behandlet yderst fjendtligt og hende jeg var eller troede jeg var venner med opholdet sig ude i køkkenet og jeg blev blokeret og det gør ondt når man bare prøver at være en god ven :-( Jeg har asperger diagnose så jeg ved ikke altid hvis jeg har gjort noget forkert (IKKE EN UNDSKYLDNING MEN EN FORKLARING) men kan sige at jeg ikke har nogle onde eller dårlige hensigter :-( Jeg kommer der ALDRIG igen efter i dag og kan kun sige "Tak" for møg :-( Håber ikke nogen går det samme igennem som mig :-( Det er iøvrigt anden gang jeg bliver dårligt behandlet der og tjenerne virker arrogante og ligeglade og sådan får man ikke kunder men jeg kan være ligeglad... FARVEL >:-(

November 14, 2024

Føj til Karma i Herning Centret

Føj til Karma i Herning Centret!
Bestilte en pasta Carbonara, og da jeg fik den var halvdelen af min tallerken fyldt op med olie!!
Jeg spurgte derefter om en ny men det nægtede de.
Derefter kom chefen med en ny til mig, gæt hvad. Så ligger der masser æggeskalder i! Føj for den da!
Aldrig igen skal jeg spise derinde🤢

November 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Cafe Karma i Herning center.

Cafe Karma i Herning center.
En meget dårlig oplevelse!!!!!!!

Da min mand og jeg ankommer bliver vi taget imod smil og udadvendt personale og vi får følelsen af det her bliver godt. Vi bliver desværre placeret et dårligt sted, belysningen var ikke så godt og vi sidder tæt på hvor personalet står ved baren/kassen.
Det bliver meget hurtigt højlydt fra personalet de er 3 der står og snakker om alt og griner meget højlydt, hvilket ikke er til at holde ud. Vi får hørt så meget privat snak, som vi tænker det ikke lige er stedet at dele med kunder.
Der sidder andre tæt på os, som kender personalet og kalder personalet til sig og en af de andre der sidder der står og føler 2 af personalet på benet, hvilket jeg finder meget meget mærkeligt og får en ubehagelig følelse i kroppen, for det er bestemt ikke noget man gør uanset om man kender personalet eller ej og det er slet ikke passende at gøre det på en café

Maden:
Min mand får en " Burger" som vi absolut ikke kan kalde for Burger. Det var mere en sandwich han fik,
kødet var desværre tørt og kold.
Ville ikke anbefale dette sted til andre.

October 12, 2024

Cafe Karma Herning Center = 0 stjerner

Personale:
Tager fint i mod en og venlige men MEGET støjende personale to fyre en kvinde snakket meget højt om privat liv og meget andet man burde snakke andre steder om.
Det var meget forstyrrende ekstremt støjende har ikke prøvet noget lignende virkelig ikke et hyggeligt besøg som vi havde forventet.

Maden:
Fik en Burger. Burger var ikke med burger bolle men med koldt tør sandwich brød her til tør bøf og ingen ketchup. Fritterbåde var gode samt garlic dressing men en virkelig dårlig smagsoplevelse

Det var generelt en meget dårlig oplevelse og vil IKKE anbefale et besøg her. Spild af penge og ikke en hyggelig oplevelse.

October 12, 2024

Laaaaang ventetid

Vi ankom til Karma kl. 1850 og forlod restauranten kl. 2015, da maden ikke var kommet endnu. Alle de øvrige borde med gæster, som ankom senere end os, havde fået maden serveret og nogle havde også forladt bordet igen.

May 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde desværre en skuffende…

Jeg havde desværre en skuffende oplevelse på Café Karma i Aalborg Storcenter til frokost i går. Personalet virkede meget stressede og havde travlt med at tage bestillinger. Vi blev presset til at skynde os, hvilket gjorde det svært at nyde måltidet. Efter at vi havde bestilt, kom maden hurtigt, men tjeneren bragte hovedretten, før vi overhovedet var begyndt på forretten. De spurgte flere gange, om vi var færdige, hvilket føltes ubehageligt og fik det til at virke som om, de bare ville have os ud så hurtigt som muligt for at få plads til flere gæster.

Maden var desværre heller ikke noget særligt. Jeg bestilte tigerrejer, men de viste sig at være almindelige rejer dækket med et tykt lag pesto, serveret på en meget kedelig salat. Pastaen var overkogt, og kvaliteten generelt var ikke imponerende.

Det værste var dog, at hele oplevelsen på Café Karma i Aalborg Storcenter føltes som et samlebånd, hvor alt skulle gå hurtigt, og der var ingen tid til at nyde måltidet. Prisen på maden var også alt for høj i forhold til kvaliteten, hvilket gør, at jeg ikke kan anbefale denne café.

Hvis du overvejer at spise på Café Karma, skal du være forberedt på en hurtig og upersonlig oplevelse. Jeg håber virkelig, at de forbedrer deres service og madkvalitet i fremtiden.

May 5, 2024

Super oplevelse

Besøgte Karma Østergade Herning onsdag den 10 april kl.17.45 Maden levede om til vores forventning var god Vi var meget imponeret af betjeningen 2 unge mennesker der tog i mod vores bestilling med smil og en virkelig hurtig og flot servering Mvh Bitten - Jens Peder Nielsen

April 10, 2024

Knap så god smagsoplevelse

Min kæreste og jeg bestilte en pastaret og en ribbye med bearnaise sovs og kartoffelbåde - der var alt for meget bbq marinade i pastaretten. Sovsen var meget tynd og smagte af pulversovs, og kødet manglede meget smag. Men ros skal I have for et venligt personale og en hyggelig restaurent.

October 6, 2023

Skod på skod

Har aldrig fået mere tørt og ligegyldigt mad i mit liv. Har fået en cheesburger på macd som var mere intrasant.

September 16, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Mega god mad og fin betjening.

Har lige været på cafe karma i gågaden i Herning.
Virkelig god mad, rigtig god betjening af to søde unge tjener.
Og en fed indretning. Ikke sidste gang vi er kommet der.

August 8, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Spiste på cafe karma i Århus

Spiste på cafe karma i Århus, da vi skulle betale var deres terminal for kreditkort nede og det var derfor ikke muligt at betale med kort, der var kun en kasse og en ansat som havde travlt med at snakke i telefon om problemet, andre ansatte havde travlt med at betjene nye kunder til at spise. Kunderne som vil betale blev bed om at de skulle finde en bank automat for at hæve kontanter til dem fordi de vil ikke modtage betaling via mobilepay, efter man var kommet tilbage med kontanter til dem, havde de slet ikke tid til at modtage kontanter fordi det åbenbart var viktigt for dem at snakke i telefon. Vi ventet i næsten 1 time for kunne få lov til at betale hos dem. Der var også kunder der sag at de ikke havde tid til at vente så de gik uden at betale. Alle butikker kan opleve problemer med deres kort betaling (fair nok) men når sådan noget sker, især ved spisetid så hjælp dog de kunder der faktisk har mulighed for at betale med kontanter, og dem der ikke har mulighed må vente i stedet for at lade alle vente.

July 28, 2023

Vi fik takeaway.. Føj

Vi fik takeaway..
Kyllingeburger og Husets burger
Meen da vi kom hjem manglede halvdelen af burgeren på kyllinge burgeren og kyllingen var helt hård og sej i det, oksekødet i den anden burger var branket af udenpå, rød og blodig indeni og overhovedet ikke krydret..
Fy for H........
Ringede for at klage, - De tilbød at lave nye, men jeg ville hellere have pengene retur...
For når man er så useriøs dårlig i første omgang, så bliver smagen sku nok ikke bedre anden gang.
Dårlig stil
Dårlig service
KLAM MAD

July 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Absolut den værste frokost til dato

Absolut den værste frokost til dato.
1 frokost steak (medium), bearnaise og krydderpommes med salat. =grå kogt kød uden salt og peber, knoor bearnaise fra spand som aldrig har set en rigtig bearnaise, smadre kartofler med hele salat blade med en klar dressing fra tube. 2x carbonara = smagsløs overkogt pasta I en gigantisk mængde fløde.... Det eneste rigtige i denne frokost var ok de to små stykker brød der fulgte carbonara. Resten -FØJ!

July 23, 2023

Is this your company?