Super lækker mad. Vi har nydt juletapas som takeaway og det var absolut genial og velsmagende. Vi kan varmest anbefale og prisen er mega fair.
See what reviewers are saying
Skønt sted med den mest fantastiske beliggenhed med direkte udsigt over Alssund. Fremragende køkken, hvor maden er af kvalitativ høj kvalitet. Vi nød den lækreste brunch, som kun kan anbefales. Servic... See more
Juletapas
Rigtig hyggelig café hvor vi i november…
Rigtig hyggelig café hvor vi i november kunne sidde ude i solen og spise. Rigtig sød og høflig tjener. Vi fik panini og vores søn en burger. Maden var rigelig og lækker. Den obligatoriske salat til Panini var superlækker. Vi kan kun anbefale denne hyggelige café
God mad og god betjening
Vi spiste i Sønderborg Cafeén, hvor vi fik nogle fantastiske Borgmester Burgere og en enkelt roastbeef smørrebrød.
Det smagte virkelig godt, og betjeningen var nærvende og smilende.
En super god og dejlig oplevelse
En super god og dejlig oplevelse
Vi er på ferie i Jylland, det første stop var i Nordborg, hvor denne lille perle ligger.
maden er fantastisk, personaler er så søde og venlige, imødekommende, allerede da vi ankom blev vi modtaget af den skønneste unge kvinde, og det forsatte med resten af personalet, tak for en dejlig oplevelse, det gæler både maden, vinen og helt sikkert også personalet, vi kan klart anbefale denne lille perle.
annette og sven
Jeg skriver normalt ALDRIG anmeldelser……
Café Kjukken i Nordborg.
Jeg skriver normalt ALDRIG anmeldelser… men denne gang er jeg nødt til det.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det.
Af flere omgange er vi taget ned på caféen for at få aftensmad eller morgenmad/brunch. Vi har HVER gang stået og ventet utrolig længe, før værterne overhovedet gad tage imod os… man står bare og får lyst til at gå.. desværre. Vi har endnu ikke smagt deres mad.. den er sikkert fin. Men hvorfor man åbner en café på Nordals, når man ikke ønsker at tage godt imod de lokale, som støtter op om nyt erhvervsliv…. Er mig en gåde.
Øv hvor er det en træls oplevelse.. :(
Takeaway tapas
Bestilte takeaway tapas. Super lækkert. Retterne var friske med fint varieret udvalg og flot pyntet.
Jeg står stiller mig i kø med mine to…
Jeg stiller mig i kø med mine to små børn. De har travlt ude i køkkenet med alle de mennesker, der har bestilt mad. Det bliver endelig min tur og jeg ville egentlig bare have en kylling sandwich til at tage med. Det er direktøreren der betjener mig. Jeg beder om en kylling sandwich og dertil svarer han, skal du bare have sådan en bare for at ødelægge hele køkkenet? Jeg stod der helt flov og i chok over det flabet svar. Jeg svarer at jeg ikke vil have noget alligevel. Dertil siger han, at der vil gå noget tid fordi de har travlt. Jeg fortæller at jeg ikke vil have noget og vil nødigt ødelægge noget i køkkenet. Man skulle tro jeg får maden gratis. Jeg går derfra med en virkelig træls oplevelse, for sådan skal man ikke opføre sig overfor/ tale til sine kunder, der BETALER for maden. Uanset hvor travlt man har, så respekterer man stadig sine kunder.
Vil aldrig besøge stedet igen pga den trælse oplevelse.
Frisk og lækker
Dovenskaben sejrede onsdag m.h.t. aftensmad. Kjukken blev løsningen. Vi bestilte 4 stk. Smørrebrød. Meget lækre. Så take away er også super. Betjeningen er altid i top. Kan anbefales.
Bestilte tapas som take away det var…
Bestilte tapas som take away det var helt fantastisk 😀
Igen en super take away brunch…
Igen en super take away brunch oplevelse👍🏻
Smørrebrød ud af huset
Vi bestilte smørrebrød ud af huset til vores barnedåb, og vi var meget tilfredse. Jan var meget imødekommende og fleksibel ift. bestilling, og vi fandt ligeledes en løsning på levering. Maden var klar til aftalt tid, og det var virkelig lækkert. Alle gæster var glade og tilfredse, og der var rigeligt. Vi kommer helt sikkert igen!
Takeaway Tapas
Takeaway Tapas. Lidt ordinært udvalg af retter. Virkede ikke helt frisklavet. OK, men desværre ikke nok til mere end 3 stjerner!
Uovertruffen service
Vi har haft flere gode oplevelser på Kjukken. Deres brunch er varieret og velsmagende kvalitet, i rammer af smuk udsigt og en venlig og opmærksom servering.
En booking var slået fejl og vores bordbestilling var ikke gået igennem. Men der var 100% åbenhed omkring det og det blev bare løst på bedste måde. De bedste anbefalinger herfra.
Dejlig brunch med godt brød rigeligt smør godt pålæg med rejer laks og meget mere.Dertil flere slags juce. Når det samtidigt bliver serveret af et opmærksomt og venligt personale kan det dårligt blive bedre
Virkelig velsmagende og indbydende…
Virkelig velsmagende og indbydende brunch. Serveres af det sødeste personale (ofte ejerne selv♥️) ad 3 omgange incl. drikkevarer ad libitum. Dvs ingen skal rejse sig fra bordet, men kan blive siddende og hyggesnakke samt nyde den smukkeste udsigt over Alssund 👌🏼
Brunch
What's, not too like. Brunch..betjeningen..udsigten..omgivelserne..alt er perfekt. En succes🌹
En café der er værd at besøge
Dejlig café. Vi fik en blandet salat med rejer, som jeg varmt kan anbefale. Velsmagende med lidt andre ingredienser end de sædvanlige - rejerne var super gode og brødet friskt og godt. Servicen i top - hurtig og venlig betjening. Og så er det et ekstra plus, at caféen ligger ned til Alssund, hvor sejlbåde, kajakker og robåde passerer lige forbi - fantastisk beliggenhed. I varmt vejr kan man også sidde udenfor.
Meget dårlig oplevelse med den vokse…
Meget dårlig oplevelse med den vokse mørke kvinde der arbejder der. Man fremstår usynlig samt får et utroligt flabet svar når man bare stiller et spørgsmål omkring åbningstider. Maden var rigtig dejlig men den dårlige betjening overskyggede desværre den positive oplevelse. Det skal lige siges at det er anden gang vi oplever dette med netop hende.
Også glutenfri
De var gode til glutenfri og laktosefri mad og betjeningen var fantastisk.