Company details

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geweldige service

Geweldige service van Camperhuis. Ik had een leuke rode! Koffiezetapparaat gekocht voor mijn 88 jarige moeder. Na eenmalig gebruik bleek een haarscheurtje in het kannetje te zitten. Dit kan natuurlijk op vele manieren gebeurd zijn maar na contact heeft Camperhuis volledig uit coulance een nieuw kannetje gestuurd. Mijn moeder dolgelukkig en ik onder de indruk van zoveel klantvriendelijkheid.

February 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Slechte verkoper en service…

Verkoper heeft geen tijd om voor een rubberen ring voor caravan toliet te kijken. Chagrijnig en moet maar op mail.
Hier komen we dus nooit meer.

May 26, 2025
Camperhuis logo

Reply from Camperhuis

Beste Hilga van Hemert,

U was bij ons in de winkel en onze medewerker heeft u uitgelegd dat er verschillende versies van deze ring mogelijk zijn die niet onderling uitwisselbaar zijn. Ook heeft hij u uitgelegd dat een verkeerde ring niet afdicht en lekkage in het toilet gaat geven. Dat wilt u ook niet toch?
Aangezien u de caravan niet bij u had heeft hij voorgesteld dat u een foto van het typeplaatje van het toilet zou mailen zodat wij konden nakijken welk rubber u nodig heeft.
U was daar ter plekke niet heel gelukkig mee, maar misschien hadden we beter een rubber ring op de gok uit het magazijn moeten toveren? In dat geval was de kans erg groot dat die niet had gepast en had u daarover een slechte review kunnen schrijven...

Soms kan je het als winkel ook nooit goed doen.

Veel vakantieplezier!

Geweldige klantenservice!

Ik zocht een nieuwe kraanuitloop. Die was niet op voorraad bij Camperhuis. Maar ik werd keurig teruggebeld en toen de kraan er wel was (drie weken eerder dan gepland!) kreeg ik weer een keurig telefoontje dat ze de kraanuitloop hadden klaarliggen en dat ze me de opdracht hadden gemaild en een klantaccount aangemaakt. Mail was binnen, met de opdrachtbevestiging, dus ik hoefde alleen nog te betalen. Keurig werk, zo hoort het. Daar kunnen veel bedrijven iets van leren! Heb ze meteen bij favorieten gezet.

September 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super service na zoekraken van pakket!!

Ik had bij Camperhuis een Vechline dakventilator voor onze camper besteld. De bevestiging en verzending ging zeer snel, alleen: de bezorger DHL zou het pakket op de 19e juni bij ons hebben bezorgd, maar toen waren wij helemaal niet thuis!! Lang verhaal kort te maken, DHL zegt gewoon dat ze het bij ons hebben bezorgd terwijl dit onmogelijk was. Het pakket is nu zoek. Ed van Hemert van Camperhuis heeft hier veel energie in gestoken maar het pakket komt niet boven water. Zojuist bericht gekregen dat zij een nieuwe opsturen. Dit is klasse en een super service dat even gezegd moet worden. Dikke pluim voor Camperhuis en een koude douche voor DHL. Van dit hele gebeuren heb ik echt wel wakker gelegen, ik ben echt boos op DHL!! Nogmaals Camperhuis, klasse👍👍👍👍!!

June 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede producten en de beste service

Een mooi product heb ik bij deze betrouwbare webshop Camperhuis kunnen vinden. Product perfect verpakt verzonden. Er was een klein probleem welke supersnel en erg netjes is opgelost: er werd meteen een nieuw product opnieuw verzonden. Ook de communicatie is prima in orde! Ed van Hemert reageert snel en altijd op email en/of telefonisch (vind ik erg belangrijk), zelfs als hij 'vrij' is. Iemand die echt hart voor zijn bedrijf heeft.
Dank je wel Ed voor de goede zorg!

January 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Niemand verlaat hier de werkplaats…

Niemand verlaat hier de werkplaats zonder dat zijn probleem is opgelost. Dat was de slogan van Camperhuis.nl. Ed van Hemert van Camperhuis heeft het volledig waar gemaakt. Vanaf maart hadden we een probleem met onze koelkast. Diverse 'deskundigen' hadden er naar gekeken. Niemand gaf de goede oplossing. Diverse onderdelen werden vervangen, maar de koelkast werkte nog steeds niet. Bij camperhuis bleken we aan het goede adres te zijn. Alle afspraken werden nagekomen.
Met kennis van zaken, de juiste onderdelen en de klantvriendelijke instelling werden we PERFECT geholpen. Ed BEDANKT.

July 25, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Alles gedaan om de juiste onderdelen te vinden

Ik heb twee artikels verkeerd besteld. Ik kreeg mijn aankoopgeld snel terug. Ondertussen was Ed druk bezig om de juiste onderdelen te vinden. Na veel contact met leveranciers heeft hij alles kunnen regelen. Een artikel heb ik direct van Thule thuis ontvangen. De tweede komt als speciale bestelling van Seitz. Wat kan ik zeggen. Zo'n service ervaar je niet vaak. Camperhuis is echt een aanrader.

November 7, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look