Heb een klacht bij u ingestuurd over Camping Kom Es An in Hengelo. Zeer slechte bedden en heel vieze banken. Koelkast voor een 6 persoonscaravan was in de grote van een minibar in een hotel. E... See more
See what reviewers are saying
Een hele goede site met voldoende info over de campings. Meer dan genoeg aanbod. Door de vele mogelijkheden im de zoekcriteria heb ik snel een goede keuze kumnen maken. Het betalen via iDeal verliep... See more
Company replied
Toen we de boekingsaanvraag hadden gedaan, kregen we direct een mail. Hierin stond dat we binnen 24 uur te horen zouden krijgen of de aanvraag gehonoreerd kon worden. Dit vond ik wel erg lang, omdat w... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vind en boek jouw favorite camping of bungalow online. Direct een boekingsbevestiging in je inbox. Geen boekingskosten. www.campsy.nl
Contact info
Hillegomstraat 12-14, 1058 LS, Amsterdam
- 085-8886120
- klantenservice@campsy.com
- campsy.nl
Slechte accomodatie.
Heb een klacht bij u ingestuurd over Camping Kom Es An in Hengelo.
Zeer slechte bedden en heel vieze banken.
Er kon niet eens een 2 liter kan melk in (heb je toch wel nodig voor 4 personen).
Helaas van u uit geen reactie.
Slechte service van toch wel een grote organisatie. Ben benieuwd of u nu wel reageert.
Met groet,
J.de Vries
wij hebben het daar prettig ervaren
wij hebben daar een fijne week gehad.
Eigenaar heel vriendelijk en behulpzaam.
Winkel op fiets afstand en het strand ook op de fiets makkelijk te doen.

Reply from Campsy
Geweldige service met hart voor de klant
Nadat onze reservering was afgewezen is door campsy alles gedaan om alsnog een mooie camping te krijgen. Tot in de avond is er voor ons doorgezocht met als resultaat dat we de volgende dag naar Zeeland konden vertrekken

Hele goede site
Het betalen via iDeal verliep niet geheel vlekkeloos maar uitendelijk wel gelukt.Vandaar 4 sterren i.p.v. 5.

Reply from Campsy
Eerste keer en is goed bevallen
Gemakkelijk camping boeken, bij 1 camping moet de bevestiging nog wel ontvangen worden.

Reply from Campsy
Geweldige service en snelle respons
Keurig te woord gestaan en oo korte termijn een alternatief aangeboden door de medewerkster omdat de camping van onze keuze niet de mogelijkheid bood om op zondag te vertrekken . Hulde!

Super
Na dat er een overboeking was gemaakt zijn we super geholpen. Een dikke duim voor campingfinder

Prima organisatie
Duidelijke site, na reservering zelfs nog even door medewerker gebeld.

Camping zoeken
Keurig behandeld netjes terug gebeld heel tevreden over gang van zaken.

Reply from Campsy
Zeer goede communicatie naar de klant toe
Goede keus om bij hun te boeken

Prima service
Fijn dat campingfinder even controleert of alles in orde is. Toen bleek dat ik de mail niet ontvangen had is dit gecorrigeerd; hij zat in mijn ongewenste mail! Dit gaat campingfinder veranderen hebben ze me verteld!
Fijn contact!

super
super,snel en vriendelijk binnen 1 dag had ik al bericht of het kon of niet en gelijk is mij een alternatief aangeboden kon ik mijn kinderen toch vertellen dat wij ook een paar dagen weggaan.en kom je er niet uit even bellen geen wachtrij en je wordt vriendelijk te woord gestaan

Duidelijk en snel!
Vlot geregeld allemaal. Fijn ook dat je meteen kan zien wat beschikbaar is als je de gegevens hebt ingevuld!

Prima geregeld1
Snel inzicht in beschikbare plaatsen; reservering vlot afgehandeld.

Goede snelle site,
De reservering en de afhandeling ervan werden vlot verwerkt.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.