Candyshoplolo Reviews 41

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De chocolare repen kwamen snel binnen en waren enorm vers. Het is wat mij betreft een van de beste dubairepen in NL. goed geprijsd en ready to eat!

Rated 3 out of 5 stars

Bestelling is na twee weken aangekomen er waren een paar problemen ontstaan en kreeg pas hulp nadat een van mijn comments eindelijk op een van hun video’s op TikTok gezien werd. Alles werd daa... See more

Rated 1 out of 5 stars

Keine Empfehlung. Die Dubai Schokolade kam kaputt und verschmirrt an. Anfang Oktober habe ich an den Kundenservice Fotos geschickt. Nach ca 3 Wochen kam dann endlich maö eine Rückmeldung, ich sollte... See more

Rated 5 out of 5 stars

De Dubai reep en bonbons zijn echt geweldig lekker. Je proeft dat ze met liefde zijn gemaakt door een bevlogen ondernemer. We hebben daarnaast wat USA snoep en limonade besteld. Alles werd keurig verp... See more

3.3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

snel en vers

December 8, 2025

Am liebsten kein Stern

Am liebsten kein Stern. Nachdem eine Freundin so begeistert war, hatte ich den Griff ins Klo. Ich hatte ein Bestellung erstellt und bei der Zahlung technische Probleme und hatte dann den Prozess neu gestartet und eine andere Zahlungsart gewählt die dann auch funktionierte. Hierfür bekam ich auch eine Bestellbestätigung. Ein paar Tage später bekam ich eine Rechnung und Zahlungsaufforderung per Email für eine andere Bestellung die vermutlich im bei meinen technischen Problem automatisch entstanden ohne meines wissens und ohne Bestellbestätigung. Ich habe sofort reagiert und gebeten diese zu löschen, da es eine andere Bestellung gibt. Jedoch bekam ich bis heute weder ein Reaktion noch eine Lieferung meiner bezahlten Bestellung. Kundenservice gleich Null - Finger weg

April 1, 2025

Goede eravring

De bestelling netjes gekregen. Ik werd zelfs gebeld door ze dat ze me laten weten dat de bestelling één dag vertraging heeft (dat vind ik heel netjes van ze) Door de vertraging heb ik een gift van ze gekregen wat heel lief is van ze. De chocolade is lekker en verder niks op aan de merken. Ik heb een hele goede ervaring met Candyshoplolo

February 4, 2025

Fake

Fake! Bestelling gedaan , nooit toegekomen. Meerdere malen contact opgenomen, nooit reactie ontvangen.

February 11, 2025

Bestelde de Dubai reep na

Bestelde de Dubai reep na, wat achteraf supernep bleek te zijn, video op TikTok.

De reep proefde oprecht alsof het door een bezwete bilnaad is geschoven. Walgelijk. Eerder een rioolreep dan een Dubai reep.

July 4, 2024

Kan toch beter

Alles werd daarna wel opnieuw gestuurd en bestelling kwam effectief de morgen ochtend aan ! Chocolade was prima verpakt en natuurlijk lekker!

Negatieve punt uit mijn persoonlijke ervaring!!

Ze antwoorden niet op je berichten via e-mail, TikToks

January 27, 2025

Beter verpakken

Via de website van Bol kwam ik bij Lolo Candyshop uit. De foto's van de Dubai chocolade reep zagen er goed uit dus was benieuwd naar de smaak ervan. Ik had al wat negatieve recensies gelezen maar dacht ik probeer het toch maar gewoon op de gok en heb 3 repen besteld, ook om cadeau te geven. De smaak is zeer goed bevallen. De Dubai Chocolade reep is van kwaliteit chocolade gemaakt en de smaak en textuur van de vulling is ook heel lekker. Al met al krijg je dus wel waar voor je geld.

Enige nadeel/minpunt was dat 1 verpakking stuk was en de reep dus ook gebroken was in delen. Met het wantrouwen en smetvrees van mijn vrouw hebben we dus besloten om die weg te gooien. Dat was dus letterlijk weggegooid geld. Uiteraard zonde.

December 27, 2024

Oplichters

Oplichters. Heb inmiddels op 10 januari een bestelling geplaatst, nooit ontvangen. Wordt vorige week na contact via DM een belofte gedaan dat ik alsnog diezelfde week de bestelling zal ontvangen en nu word ik genegeerd. Scammers, oplichters, verspil je geld NIET!

January 10, 2025

Keine Empfehlung

Keine Empfehlung. Die Dubai Schokolade kam kaputt und verschmirrt an.
Anfang Oktober habe ich an den Kundenservice Fotos geschickt. Nach ca 3 Wochen kam dann endlich maö eine Rückmeldung, ich sollte die Adresse mitteilen und erhalte eine neue Tafel. Seit dem habe ich die Anschrift mitgeteilt und immer wieder erinnert. Keine Reaktion und auch keine Schokolade. Vorherige Bewertung wurde außerdem einfach gelöscht. Nie wieder. Auf Sozial Media wird alles so schön dargestellt, alles Augenwischerei.

October 5, 2024

Neppe reviews slechte service

Neppe reviews, heel duidelijk. Chocola prima. Veelste duur. En komt kapot aan. Klantenservice bestaat niet. Worden afspraken gemaakt dat je je geld terug krijgt. 10x heb m contact opgenomen. 2x heb k antwoord gehad, dat meneer het terug had overgemaakt. Is nooit gebeurd. Bestel niks bij deze geldwolf die zijn zaakjes totaal niet op orde heeft.

November 27, 2024

De beste Dubai

Dit is de beste Dubai chocolade die ik tot nu toe heb gegeten! Ik heb er nog al wat geprobeerd maar zo lekker als deze nog nooit geproefd. Vandaag voor de 3e keer besteld ik blijf bij Lolo bestellen dit is toch echt wel de lekkerste chocolade en vulling. Ook super snel geleverd. Ik gun iedereen deze overheerlijke dubai chocolade dus bestel je dubai bij Lolo voor de beste kwaliteit!

November 14, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look