Banner for Carbucks - Aarhus

Carbucks - AarhusReviews

TrustScore 5 out of 5

Agerøvej 9, 8381 Tilst, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super tilfreds med håndtering, service og imødekommenheden og det udførte arbejde. Fra forsikringsanmeldelse af p-skade til fixet bil indenfor en uge er vildt hurtigt. Flinke at snakke med og fik lidt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det startede med en dårlig oplevelse, men blev til 5 stjerner Min aftale om reparation af skade blev aflyst uden at jeg fik besked og jeg kørte forgæves. Mekanikeren Mathias, som var uden skyld i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og sindsygt flink personale! Blev mødt af en smilende ung mand. Det tog max halvanden time at klare bilen, og da jeg spurgte om nogle mindre mærker bag på bilen, var noget som også skulle lake... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og effektivt! Jeg har nu to gange været hos Carbucks i Tilst og jeg er særdeles godt tilfreds. Arbejdet er fejlfrit og servicen er i top. Personalet er udover at være dygtige også super... See more

Company replied

Company details

1. Auto Repair Shop

About Carbucks - Aarhus

Written by the company

🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

• ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

• ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.

• 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.

• 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.

• 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.

• 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.

Skadefri bil på 2 timer

Written by the company

5 års garanti

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.

Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.

Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.

Det betyder helt konkret:

✅ At du kan køre videre med ro i maven.

✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.

✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.

Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

481 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Mega god service fra vi parkere bilen.

Mega god service fra vi parkere bilen.
Vi kom 10 min før og blev mødt af personalet som var klar til at tage imod os. Efter ca.2 timer er bilen færdig og alle ridser er væk - også dem vi ikke selv havde opdaget🤩

August 24, 2025

Hej Stina

Tusind tak for de fem stjerner og den dejlige anmeldelse ⭐️😊
Det betyder meget for os at høre, at du oplevede god service fra start til slut – og skønt at vores team stod klar til at tage imod jer med det samme 💚

Vi er glade for, at bilen blev færdig til tiden, og at alle ridser blev fjernet 🤩 Det er netop dét ekstra, vi altid stræber efter!

Skulle uheldet være ude en anden gang, står vi klar til at hjælpe jer 🚗.
God weekend.

Fremragende service

Fremragende service - hurtigt og skaden blev udbedret så intet var at se.

August 21, 2025

Hej David

Tusind tak for de fem stjerner og din positive anmeldelse ⭐️😊
Det glæder os at høre, at du oplevede fremragende service, og at skaden blev udbedret så flot, at intet var til at se 💚🚗.

Skulle du få brug for os igen, er du altid velkommen hos os!
God dag til dig.

Rated 5 out of 5 stars

Har lige fået lavet en bule i venstre…

Har lige fået lavet en bule i venstre fordør, det og tog 2 timer, og er et fantastisk stykke arbejde, kan slet ikke ses, og et meget venligt, og dygtigt personale
kan klart anbefales, 5 stjerner herfra

August 16, 2025

Hej Finn

Tusind tak for dine fem stjerner og for at dele din oplevelse med os ⭐️! Det glæder os at høre, at vi kunne udbedre bulen på de 2 timer, og at resultatet er så flot, at det slet ikke kan ses.

Vi sætter også stor pris på, at du fremhæver vores venlige og dygtige personale – sådan en anbefaling betyder meget for os, og vi giver selvfølgelig din ros videre til vores kollegaer i Aarhus😊.

Din positive feedback og klare anbefaling motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere service i topklasse. Skulle du få brug for vores hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os 🚗😊💚. Endnu en gang tusind tak for tilliden og for den flotte anmeldelse!

professionelt udført arbejde

En god oplevelse at få repareret bilen fra hjemmeside til værkstedet var alt professionelt og godt udført, smilende og venlige medarbejdere

August 11, 2025

Kære Stig

Tusind tak for dine fem stjerner og for at dele din oplevelse med os ⭐️! Det glæder os at høre, at hele forløbet fra hjemmesiden til arbejdet på værkstedet var professionelt og godt udført, og at du mødte smilende og venlige medarbejdere.

Den slags feedback betyder meget for os og motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere service og håndværk i topklasse.

Skulle du få brug for vores hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os. Endnu en gang tusind tak for din tillid og for de pæne ord 😊🚗💚.

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig og venlig betjening og flot…

Hurtig og venlig betjening og flot arbejde.
Grundet til at de kun får 4 stjerne er at jeg af princip ikke giver 5 stjernet da der jo altid plads til forbedringer.

August 5, 2025

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os ⭐️! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og venlig betjening, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Vi forstår, at du som princip ikke giver fem stjerner, og vi ser det som en påmindelse om altid at stræbe efter at blive endnu bedre😊.

Hvis du har specifikke forslag til, hvordan vi kan forbedre os, hører vi meget gerne fra dig.
Skulle du få brug for vores hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os 😊.

Hurtig og effektiv ekspedition

Hurtig og effektiv ekspedition. Meget flot stykke arbejde. Bliver det ved med at se lige så godt ud, kan jeg kun være ovenud tilfreds.
Prisen har jeg ingen kommentarer til, da modparten's forsikring betaler skaden.

August 5, 2025

Hej Palle

Tusind tak for dine fem stjerner og for at dele din oplevelse med os ⭐️😊! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv ekspedition, og at du er tilfreds med det flotte stykke arbejde.

Det er meget vigtigt for os, at resultatet bliver ved med at se godt ud, så vi håber, at du forbliver ovenud tilfreds – også på længere sigt 🚗💚.

Din feedback betyder meget for os og motiverer os til fortsat at levere service i topklasse 🙏.

Endnu en gang tak for tilliden og den flotte anmeldelse!

Hurtigt og professionelt

Havde fået nogle dybe ridser i døren på en parkeringsplads. Min forsikring anbefalede at køre til carbucks i tilst. De udbedrede skaden på under 1 time - og reparationen er usynlig. Døren er god som ny.

Fantastisk imødekommende service af personalet, gode ventefaciliteter og glimrende kommunikation fra start til slut.

Og det bedste er, at man slipper for bøvlet med lånebil og ventetid på reparation, hvor man ellers normalt skal undvære sin bil i flere dage.

Tak for den ekstraordinære indsats og et flot resultat. 👍👌

August 1, 2025

Hej Carsten

Tusind tak fordi du gav os fem stjerner ⭐️ og tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at vi hurtigt kunne fjerne ridserne på din dør, så den fremstår som ny – og at du slap for ventetid og lånebil.

Det er også dejligt at høre, at du fremhæver vores imødekommende personale, behagelige ventefaciliteter og den gode kommunikation under hele forløbet - vi sender din ros videre til vores dygtige team i Aarhus 💚.

Din ros betyder meget for os og motiverer os til fortsat at levere service i topklasse.

Skulle du få brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os👌. Endnu en gang tak for din tillid og for den flotte anmeldelse!

Fantastisk oplevelse!

Lækker hurtig service , sød personale og så de bare skide gode til deres arbejde , kan klart anbefales :)

July 9, 2025

Kære Mark,

Tak for de fem stjerner og de energifyldte ord – det er en fornøjelse at læse ⭐️

Vi bliver virkelig glade, når både tempo, stemning og håndværk rammer plet – præcis som det skal. Og tak for anbefalingen, den betyder meget 🙌

Du skal vide, du altid er velkommen hos os igen, hvis behovet skulle opstå.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og pænt arbejde

July 10, 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Mai – og for de 5 stjerner 🙏
Det betyder meget for os, at du både oplevede god service og blev tilfreds med resultatet – præcis den kombination vi går efter hver gang 💚

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen hos os igen!

God service 👌🏼

July 5, 2025

Tusind tak, Cecilie – for både stjernerne og den fine kommentar 👌🏼
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og hvor er det dejligt at høre, at servicen ramte plet 💚

Du er altid velkommen hos os igen – selvom vi håber, bilen holder sig skadefri lidt endnu 😉

Super tjekket

Super tjekket, effektivt og godt arbejde. Fantastisk kundeoplevelse!

July 4, 2025

Reply from Carbucks - Aarhus

Hvor er det fedt at høre, Daniel – tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🙌
Vi bliver virkelig glade for, at du oplevede både effektivt arbejde og en kundeoplevelse, der gjorde indtryk 💚

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os. Du er altid velkommen hos Carbucks igen!

Rated 5 out of 5 stars

Flinke gutter i Tilst og har gjort et…

Flinke gutter i Tilst og har gjort et fint stykke arbejde på bilen 👍🏼 og så selvfølgelig fedt det gjort inden for 2 timer

July 3, 2025

Tusind tak, Christoffer – det varmer med sådan en anmeldelse 🙏🏼
De flinke gutter i Tilst bliver glade for at høre, at både stemning og håndværk sad lige i skabet 💪🏼

Og ja – vi elsker selv konceptet med skadefri bil på 2 timer, så fedt at du også synes, det spiller!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og du er altid velkommen igen 💚

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig betjening og fantastisk flot…

Hurtig betjening og fantastisk flot resultat.

July 4, 2025

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner, Jørgen 🙏
Det glæder os at høre, at både tempo og resultat levede op til dine forventninger – det er lige præcis det, vi går efter 💚

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – du er altid velkommen hos os igen!

Carbucks Tilst

Carbucks Tilst
I GØR DET SÅ GODT & HURTIGT
1000 TAK.

June 29, 2025

Hvor er du god, Brian – tusind tak for de store bogstaver og de 5 stjerner 🙌
Teamet i Tilst bliver helt sikkert glade for din ros – og vi siger selv 1000 tak for, at du tog dig tid til at skrive 💚

Du er altid velkommen igen – vi står klar, hvis det bliver nødvendigt!

Team Carbucks 🚗⚡

Take a closer look