Caroline Svedbom AB Reviews 9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Jag är besviken över kvaliteten på…

Jag är besviken över kvaliteten på smyckena från Carolin Svedbom. Jag har bland annat deras petite drop bracelet som säljs för 795 kr. Med tanke på priset tänkte jag att den skulle hålla längre än vad den nu har gjort. Pläteringen har försvunnit och mässingen under skiner nu igenom i en rosa ton. Kommer inte köpa smycken hos dem i framtiden.

March 1, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Dålig kvalitet

Köpte ett armband som gick sönder efter en månad fick snabbt svar av kundtjänst kundtjänst 5av5 men kvaliteten 3av5 ett armband för 900kr borde inte gå sönder av att man bara har på sig de normalt. Jätte bra kundtjänst annars fick det reparerat på en vecka

November 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

julklapp

Jag köpte ett armband på nätet till min dotter i julklapp under Black Friday, precis som många andra gör eftersom priserna då är lägre. Tyvärr råkade jag av misstag välja fel färg. Jag ville därför byta armbandet, men fick besked om att företaget endast erbjuder 14 dagars returrätt. Hade jag istället handlat den 1 december hade returrätten varit cirka en månad.

Jag önskade inte returnera varan, utan enbart göra ett byte, men enligt företaget var detta varken möjligt att lösa av välvilja eller tekniskt. Detta trots att Black Friday marknadsförs som ett tillfälle att köpa julklappar i god tid.

Jag är mycket besviken över bemötandet och den bristande flexibiliteten, särskilt då jag verkligen tycker om deras smycken.

December 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jättefin service och bemötande

Jättefin service och bemötande. Leveransen var supersnabb och de skickade 10% rabatt fastän jag glömt kryssa i den rutan.
Smakfullt packeterat/inslaget och personen som fick smycket är jätteglad för det och har det på sig hela tiden.

May 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service

Fantastisk service, snabb återkoppling och trevligt bemötande när jag råkade göra en felbeställning. Supersmidig hantering. Fem stjärnor av fem möjliga!

May 19, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Ett armband jag haft i 2 månader

Ett armband jag haft i 2 månader - en sten lossnar. Jag tar kvittot och går in till butiken. Blir vänligt bemött men nytt arband kan jag inte få, inte pengar tillbaka heller däremot erbjuder hon sig att laga armbandet, en reparation tar uppmot 10 veckor... oerhört tråkigt att behöva vänta så länge.
Jag kontaktade kundtjänst som svarade jättesnabbt när arbandet varit inlämnat i 4 veckor, får snabbt svar dock kompensationen dom erbjuder är 10% på nästa köp. Jag vill ha mitt arband och inte köpa ett nytt.

December 16, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look