Jeg mødte Carsten for mere end 20 år siden, og siden da har han sat et markant aftryk. Gennem årene har han formået at inspirere, udfordre holdninger og skabe reel forandring hos mange mennesker... See more
See what reviewers are saying
Virkeligt et givende og inspirerende foredrag. Har dagligt gavn af dine “fif” TAK 🤩🤗
Her i aften var jeg inde og høre foredraget Glade Børn og Voksne på Paletten i Viborg. Foredraget var underholdende og øjenåbnende for mig og adskillige andre. Vi blev mindet om hvad vi havde gjort... See more
Carsten Sommerskov er en genial foredragsholder. Hans foredrag er fyldt med gode og nyttige guldkorn til opdragelse af mine guldklumper. Foredraget indeholder en masse humor og man sidder med et stort... See more
Written by the company
Carsten Sommerskov har mere end 35 års erfaring med positiv tænkning, styrkelse af selvværd til både børn og voksne. Han har holdt foredrag for over 250.000 mennesker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Tyskland m.fl.
Mortenstrupvej 25, 4174, Jystrup, Denmark
- carsten@sommerskov.dk
- carsten.sommerskov.dk
Rogtig gode historier
Min datter på 6 år havde meget svært ved at falde i søvn selv. Men efter at vi har downloaded nogle historier som hun hører hver aften, går det rigtig nemt. Han hviler også meget mere i sig selv i skolen og har fået nemmere ved at koncentrere sig.
Super gode historier
Har købt cd'erne til vores søn på 6 år, som havde problemer med selvtilliden og hans selvværd. Efter han begyndte at lytte til cd'erne hver aften inden han skal sove, kan vi virkelig se hvor meget han har rykket sig og hvor meget det har hjulpet ham.
Så kan klart anbefale disse til andre!
Super afslapning og selvtillidsboost
Super gode cd'er fra Carsten Sommerskov - min søn på 10 slapper af til dem, når hovedet er fyldt med oplevelser og udfordringer
I svære situationer husker han historierne og de hjælper ham i konfliktsituationer 😊
:D DET ER DE BEDSTE PENGE SOM ER GIVET UD :D
HEJSA...
JEG HAR 2 PIGER PÅ 8 OG 10 ÅR. DER HAR VÆRET RIGTIG MANGE MAGT KAMPE MELLEM DEM,JALOUSI OG SLÅS KAMPE MM. NU ER DET VED AT VÆRE ET PAR MDR. SIDEN JEG KØBTE CARSTEN`S CD OG DE ER SIMPELTHEN BLEVET MEGET SØDERE MOD HINANDEN OG DET ER ET PAR GLADERE BØRN I DET DAGLIGE JEG HAR FÅET :D HAR KUN ROSENDE ORD OG ET STORT TAK FOR HJÆLPEN :D
JEG BRUGER TIL MIG SELV BL.A "SOV NÅR DU VIL" :D
Super gode historier
Jeg købte nogle til mine børn.
De elsker bare historierne. Min yngste pige på 6 år vil gerne høre den ( en bestemt ) hvis det har været en øv dag eller hvis hendes søskende ikke vil holde med at drille..
Alle mine børn har nydt godt af dem
Meget anvendelig i forhold til afstressning individuelt og i gruppe.
Jeg har anvendt Carstens Sommerskovs CD, i forbindelse med et uges forløb omk. trivsel i en børnehaveklasse. Børnene elskede især "Bamsehistorien" - jeg oplevede, at en del af børnene slappede så meget af, at de faldt i søvn. Der var også forældrereaktioner på, at deres børn glædede sig hver morgen, til de skulle om på skolen og sove/slappe af :)
Hurtigt og nemt
Det var let at downloade - og cd'erne er siden brugt mange gange. Senest i går efter en længere pause! :-)
Fantastisk
Carsten Sommerskovs CD'er har været til stor hjælp for vores søn. Vores dreng føler han får en ekstra godnat historie, som for ham "kun" er en god historie, men for os forældre kan se og mærke at historierne giver ham selvtillid og selvværd. win-win ;o)
Fantastisk
Min datter har fået 3 cd´er med Carsten Sommerskov og de har virkelig ændret hverdagen. Hun siger ofte om aftenen, må jeg høre den der cd der gør mig så glad? og ja selvfølgelig må hun det for jeg nyder også de små historier <3
God inspiration, men oplever ikke de gode resultater hurtigt
Jeg har i sin tid købt succes og selvtillid pakken, der indeholder de 3 cd'er 1. Start dagen glad
2. Glæde, selvværd selvtillid
3. Succes
Med disse 3 cd'ere forventede jeg at kunne forbedre mit liv både med hensyn til bl.a. at finde job og at forbedre mine relationer. Carsten sommerskov kommer med nogle gode ideer og pointer, samt har visualiseringsøvelser. Jeg synes dog at det kræver meget indsats at opnå mærkbar gode resultater, og at de redskaber man får ikke kan stå alene, der skal også andre ting til for at opleve succes og glæde i livet.
Jeg savner nogle teknikker til at opnå hurtigere resultater, og med Carstens teknikker på CD'er kræver det mere indsats og mange gentagelser før at der opleves forandringer.
Men ihvertfald var jeg meget glad for den lille CD Start dagen glad som jeg først hørte og brugte. Det gjorde mig hver dag glad at han kunne hjælpe til at få de positive forventninger frem for min dag. Og jeg bruger CD'en af og til.
Mentaltræning på højt plan....
Mentaltræning med Carsten Sommerskov er over alle forventninger.
Jeg bruger selv 3 af hans cd'er.
Indre Ro
Nul Stress
Sov Godt
De giver mig den ro, som ofte mangler når det hele ramler i en stresset hverdag.
Hjemmesiden er super nem at bruge, selvom man vælger at købe en cd kan man hente produktet 3 gange på hjemmesiden så man kan komme i gang med det samme.
Det kalder jeg service!
Tro på dig selv
Har brugt downloads i forbindelse med unges eksamensangst - med stor succes:)
Glade børn
Vores søn på 7 år har haft rigtig god gavn af at høre sove dvd'erne med f.eks rumlebumleby, han havde svært ved at falde i søvn og finde ro i hans krop, men efter at han lytter til de her dvd'er går der ikke lang tid før øjnene lukker :0)). Og sjovt nok er det de samme han vil høre hver aften :0).
Kan varmt anbefales!
Vi har 3 cd'er fra Sommerskov- og de har uden tvivl hjulpet min datter til en bedre søvn og en gladere hverdag!
gode cd'er
Super gode cd'er til både børn og voksne. Bruger cd'erne både privat og på mit arbejde , som pædagog
Fantastisk
Jeg har en datter på 9 år som havde det svært med meget larm i skole som også gav hende koncentrationsbesvær, efter at hun begyndte at lytte til cd'erne blev hendes problemer på mærkeligvis mindre og er meget små nu.Jeg kan varmt anbefale Carsten Sommerskov cd'erne uanset alder, da min søn på 5 år også lytter til dem med største nydelse :o) Prøv dem, de er absolut alle pengene værd :o)
En ok tid
Jeg har sammen med min søn hørt og brugt 3 af dine cd'er
Min søn blev meget påvirket og brød sig ikke rigtig over at høre dem
så jeg stoppet
men ellers rigtig gode 😊
Super gode og effektive cd'er.
Min datter på 5 år, elsker dem. De giver en rolig aften og morgen.
CD med Carsten Sommerskov
En behagelig stemme, og masser af inspiration, der gør at CD kan høres igen og igen.
Gode cd'er der hjælper
Vi har købt cd'er fordi vores datter havde lidt svært ved at sove. Cd'erne var rigtige gode og min datter nød og hører dem.