See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Carver is failliet en nu! Hopen op een doorstart is nog in behandeling. Mijn garage is nog doorgegaan met onderhoud wat natuurlijk een geweldig gebaar is. Natuurlijk kan je niet verwachten dat alle... See more

Rated 3 out of 5 stars

Eerst het positieve nieuws ,ik heb mijn Carver S+ eind april ontvangen . Hij rijdt prima en hij haalt ruim zijn bereik van 100km. De wegen van 60/80km/h zijn goed te doen mits geen harde wind staa... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vind de Carver goed presteren, maar sommige dingen kan beter naar mijn idee. Ik heb het voertuig nu 4 weken, en had de pech dat ik heb de pech dat ik te maken had met een storing, had te maken met... See more

Company details

1. Mobility Equipment Supplier

Written by the company

De Carver is een slim en stijlvol 45 km/u stadsvoertuig dat waanzinnig leuk is om in te rijden.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Carver

Carver is failliet en nu!
Hopen op een doorstart is nog in behandeling.
Mijn garage is nog doorgegaan met onderhoud wat natuurlijk een geweldig gebaar is. Natuurlijk kan je niet verwachten dat alles gedaan kan worden omdat niet alles meer voorhanden is, zelfs niet meer leverbaar. Duimen maar!

December 29, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Heb de carver nu een jaar en een maand…

Heb de carver nu een jaar en een maand en rijd fantastisch, heb ondertussen een 10000km gereden wat wil zeggen dat ik met de camionet maar 8000km gereden heb dit jaar dus verschillende tankbeurten van 90l diesel uitgespaart . Enige wat ik terug heb is een lek aan de stuur demper (2keer ) maar staat ter vervanging in de servies beurt . Voor de rest geen problemen en rijd er elke dag mee als ik ergens heen moet . Nog altijd zeer tevreden er mee .

October 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Al 7 maal storing

Nu 1 jaar een carver.
Nu 7 maal een storing weer naar de garage.
Dealer lost het wel op met een leen carver.
Maar dat is natuurlijk niet hoe het hoort.
Kachel kan in de winter het niet bijhouden.
Ziet er leuk uit en rijdt wel fijn maar dat is dan ook alles.

January 22, 2024

prachtig voertuig

prachtig voertuig om te cruisen heb het nu een jaar en nog geen problemen gehad, meestal samen met mijn vrouwtje in de Carver om te gaan schoppen, maar mijn verkoper is gestopt met Carver ik wens geen update maar zou graag zelf mijn Carver kunnen resetten als dat kan natuurlijk grts Henk

November 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Carver cargo aangeschaft een jaar

Carver cargo aangeschaft een jaar geleden.
Carver op zich fijn vervoersmiddel,maar krijg er nou nooit wat mee want dan zit je met de gebakken peren.
De service is echt verschrikkelijk slecht!
Helaas storing gehad in de Carver waardoor hij niet meer reed.
Carver opgehaald,naar Leeuwarden gebracht en vervolgens moet je zelf overal achteraan bellen. Carver 4 weken! In reparatie gestaan. Geen vervangend vervoer.
Komt de Carver eindelijk terug ,blijkt er iets mis met de accu waardoor er nog max 40 km mee gereden kan worden.
Bij flinke wind bij een bocht rechtsaf op mn linker kant gewaaid,volledig om!
Carver naar schade bedrijf gebracht die Wesley van Carver Leeuwarden voorstelde.
Ruim 7 weken in reparatie gestaan!
Hierna moest de Carver voor de accu weer naar Leeuwarden en de Carver weer 4 weken kwijt geweest.
Ze hebben zgn de data uitgelezen om te kijken hoe het kan dat de Carver is omgewaaid.deze data mag niet gedeeld worden met de eigenaar van de Carver.
Ze kunnen niets vinden waardoor hij dan omgewaaid zou zijn. Dus nog een levensgevaarlijk iets ook waar je niet mee kan rijden bij flinke wind omdat hij dan dus blijkbaar om "kan" waaien.
Ik zou iedereen afraden een Carver te kopen, ondanks dat het een leuk karretje is die handig is in de binnenstad zijn er vast merken te vinden waar de service vele malen beter is.
Carver maakt mooie beloftes NIET waae

April 6, 2023

2e hands gekocht met garantie Carver

2e hands gekocht met garantie Carver. Vandaag van een stille ruitenwisser naar een lawaaiige ruitenwisser. Moet er nog mee naar James Autoservice Haarlem. Bluetooth inmiddels vervangen onder garantie en functioneert nog steeds naar behoren. Schuurtjes aan de binnenzijde van de linker deur resulteerde tot vervanging van deze deur. Het rijden blijft vooralsnog zonder problemen. Dus ik vervolg mijn weg tot de service beurt.

January 31, 2023
Rated 2 out of 5 stars

rijd goed, maar zijn verbeter puntjes, en veel storingen

Vind de Carver goed presteren, maar sommige dingen kan beter naar mijn idee.
Ik heb het voertuig nu 4 weken, en had de pech dat ik heb de pech dat ik te maken had met een storing, had te maken met een Sensor van het kantel mechanic, maar is opgelost met een update in de software.

nu een 4 maanden verder na aanschaf, en de Carver staat voor de 3de keer weer bij de garage met het zelde probleem met het kantel systeem. ik bewin nu te twijfelen om hem te houden. (3x naar de garage in nog geen half jaar in bezit vind ik te veel, en heeft die zn service beurten nog niet gehad.)

January 11, 2023

Niet tevreden.

Mijn carver is een leuk voertuig om in te rijden.
Je hebt veel bekijks en mensen reageren er meestal enthousiast op.
Echter heb ik al heel wat irritaties ervaren.
Mijn carver piept ontzettend onder het rijden, dus rijd ik de laatste tijd met de geluidsinstallatie aan om het gepiep niet aan te hoeven horen.
Nieuw probleem, sinds gisteren is mijn geluidsinstallatie er spontaan mee gestopt, ik stap in, druk op de Bluetooth knop maar geen reactie.
Bij mijn zoon die ook een carver heeft hetzelfde probleem.
Toen mijn carver vol in de zon stond had ik plotseling olie die vanuit het stuurhuis in mijn middelste vakje liep.
Oververhitting?
Mijn zoon krijgt trouwens de ene fout melding na de ander. Er is zelfs onder het rijden een borgbout uit de stuurkolom gevallen, levensgevaarlijk.
Verder raad ik iedereen af om in de carver te rijden als het waait omdat je ongeveer van de weg geblazen word.
Al met al ben ik niet zo tevreden voor het bedrag dat je neer moet leggen.

September 5, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Carver Limited de eerste rit al in storing

Deze week een Carver Limited aangeschaft.
wilde er vandaag mij eerste iets langere rit mee maken van 20km de eerste 10 gingen goed (hij reed erg lekker) echter daarna ineens error 229. balen dus ik was halverwege de rit naar vrienden voor een gezellige BBQ. in de handleiding stond ‘zet contact uit en na 10 sec weer aan. Als dit niet werkt sluit de reserve Hallsensorconnector aan’ Hoe?? wat?? waar ?? De monteur durfde het zelfs niet aan (ook geen online service manual) De verzekering regelde een berger voor me. nu is een storing altijd wel mogelijk maar had nog geen 40 kilometer met hem gereden ik neem aan dat ze voor levering getest worden.
Wat ik zelf onhandig vind is dat er ook geen handleiding geleverd word bij de Carver en dat je die maar moet downloaden van internet.
Er staan wel 241 foutcodes in ik hoop ze niet allemaal te krijgen. Dit was even een slechte start …

June 18, 2022

Carver S+

Eerst het positieve nieuws ,ik heb mijn Carver S+ eind april ontvangen . Hij rijdt prima en hij haalt ruim zijn bereik van 100km. De wegen van 60/80km/h zijn goed te doen mits geen harde wind staat.
Helaas het mindere positieve is hij werd zonder waarschuwing geleverd is met de oude type zijruiten die niet openkunnen en gezien het feit de rolconstructie van de opendak nogal knullig is en dat je vingers kost. Volgens de laatste berichten worden die pas ergens in juli geleverd. De volgende schoonheid foutjes zijn : bluetooth is niet te koppelen
en de ventilator maakt af en toe een ratelend geluid.
Conclusie: Het rijden met de Carver is en blijft leuk maar de kwaliteit en communicatie kan beter.

June 7, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ben de carver aan het testen voor het…

Ben de carver aan het testen voor het bedrijf waar ik voor werk een geweldig ding erg leuk om mee te rijden lekker warm en droog en veel bekijks er zijn nu al meerdere collega s die er ook 1 willen voor woon werk verkeer helemaal top carver

January 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben helemaal happy met mijn Carver

Ik ben helemaal happy met mijn Carver, Het geeft mij vrijheid. Het geeft een betrouwbaar en veilig gevoel. Zonder vertraging kom ik op het werk nu.

Ik heb de Carver nu een paar maanden, al 2500 km gereden geen problemen gevonden. De nieuwe stoel zit ook heerlijk kort om perfecte service van Carver.

Ik ben er heel erg blij mee.

Fijne rijervaring

Wij gebruiken de Carver voor korte ritten bij ons in de buurt. De Carver rijdt goed en wij zijn overal bijna net zo snel als met de auto. De wegligging is prima en heel stabiel.
Heel handig vervoersmiddel om kleine boodschapjes mee te doen. Het parkeren vinden wij ook heel makkelijk.
Het is gewoon leuk om erin te rijden.

2e review

2e review
Met de Carver krijg je letterlijk overal een blije lach, van kleine jongetjes tot bejaarden die hun hoofd omdraaien. Hoe kan dat nou tussen al die kapitale auto’s in? Heeft toch vooral te maken met de eigenwijze cockpitvorm van de Carver en natuurlijk de spoiler voor de benodigde downforce.

Slijs X Carver

Wij gebruiken de Carver nu zo'n 3 maanden voor onze pizza bezorgservice Slijs en we zijn uitermate tevreden! Deze machine is gemaakt voor bezorging, het is zoveel fun om schuin door de bochten te gaan. Have a slijs day! Groet, team Slijs

April 6, 2021

De Carver na 20 maand en 20500 km

Sinds eind oktober '20 gebruik ik de Carver intensief (Zwolle-Dronten) en ook prive. Na 20 maand staat er 20500 km. op de teller.

Onze achtergrond: we ontwerpen en maken al 20 jr. velomobielen.
Fietsen dus, 3 en 4 wielig. Zoek op velomobiel.nl. We zijn erg gericht op slimme techniek en kwaliteit! En innoveren continue.

Mijn WW-route is 2X35 km. oftewel 2X 50 minuten rijden. Goed voor 1250 km. per maand.
Het is een genot om zoevend en swingend over de wegen te gaan. De Carver is leuk en heeft mij nog nooit laten staan. Natuurlijk, het is een nieuwe ontwikkeling, met onvermijdelijk zijn kinderziektes.

Het zat o.a. in de software. Maar een update hielp. Een andere is de kwaliteitsklasse van onderdelen. Onze Carver kampt met overmatige slijtage van de remblokken. Inmiddels heb ik mijn zesde set er op zitten. set 1: 2500 km. mee. Vervangen onder garantie. set 2 nog geen 1000km. ! Carver haalt de Carver naar Leeuwarden. Ziet zand bij de remmen, en raadt mij aan de remmen vaak schoon te maken. Hmmm... Ik denk eerder aan het ontwerp en kwaliteit van gebruikte onderdelen. De glijbussen lijken eerder het punt. Die worden stroef, roestig, en blokken komen dan niet meer vrij. We gaan ze nu zelf vaker onderhouden/vervangen.
De spatborden zijn mooi, maar vrij klein/kort. En open aan de binnenzijde. Daarom hebben we zelf een aantal aanpassingen gemaakt om die afscherming te verbeteren.
1: een flinke spatlap achter het voorwiel,
2: verlengde spatlappen aan de achter-spatborden.
3: aluminium kapjes boven de achter-remschijven.

De vervuiling is aanmerkelijk minder. Getuige de veel schoner blijvende achtertrein van de Carver. de remmen slijten nog even snel. Vooral de buitenste slijten af. De oorzaak zit dieper. . set 4: 3000 km. Vanaf nu haal ik de remmen elke maand los, reinig en smeer de glijpennen. set 5: 5000 km. buitenblok nog 1 mm remvoering over, binnenblok nog 5 mm. (nieuw is 6 mm.) Bij km. 17.000 monteert Carver nieuwe klauwen. Garantie. Dank!

Na 7100 km. zijn de achterbanden versleten. We meten 3 graden uitspoor van de achterwielen. Dus terug naar de fabriek. Ik kreeg een leencarver. Het achterframe is vervangen. Goede service dus.

Na een maand zien we al roestpitjes aan de voorste vorkpoten. Oorzaak: kwaliteit chroomwerk. Dat gaat problemen geven met de rubber keerringen en vering. We plaatsten zelf rubber balgen. En de poten staan dik in het vet.... bij 20.000 km. toch lekkage.

Er is een koude luchtstroom op de onderbenen. De cabine houdt je droog, maar is niet erg winddicht. De verwarming is beperkt, de verwarmde voorruit en de side-heaters werken super om de ruiten condensvrij te houden, maar dat is geen verwarming. Het is natuurlijk ook geen automobiel, eerder een luxe scooter. Ik zit een klein uurtje stil, en daarin kun je flink afkoelen. Dat blijkt echter effectief op te lossen met een plaid over je benen, (fiets)handschoenen en degelijke motor-laarzen.
En ik heb een 2kw standkachel ingebouwd. (zelfstand Carver werkend) Dat is zelfs met 15 graden vorst een fijne oplossing. De kachel bleek met enige aanpassingen net onder de achterzitting te kunnen. Incl. tankje en accu.

De stoel is voor mij oncomfortabel. De harde kuipzitting is niet instelbaar. Ik heb een tijd met Ventisit kussen gereden. Dat helpt wel wat. Carver levert een leren stoelhoes. Mwaoh....inmiddels zelf geplaatst: een racekuip-stoel R100 van Sparco. Verstelbaar en klapt naar voren. Kost wat voet ruimte voor een evt achterpassagier, maar comfort voor chauffeur is top! Ook heb ik 4-punts-gordels geplaatst. Geen in de knoop schietende rolgordel meer.

Compliment voor de verlichting. De normale stand verlicht de weg vlak voor je prima, en het grootlicht verlicht goed ver naar voren. (Maar dan verblindt je wel, dus met verstand gebruiken)

Onder de zwaarste winter-omstandigheden is de actieradius 60 km. Dan zijn de accu-verwarming, sideheaters én voorruitverwarming ingeschakeld. en rollen de banden minder soepel. In de zomer en correct afgesteld moet die 100 km. fluitend kunnen. (check!)

Het is wat zoeken naar de beste route en/of plaats op de weg. In de bebouwde kom is het simpel: met de auto's mee. De fietspaden zijn taboe. (Tenzij als invalidenvoertuig afgeleverd.)
Buiten de bebouwde kom mag je vaak kiezen tussen het bromfietspad en de rijbaan. Het is dan goed zoeken waar je het makkelijkste, of het veiligste kunt rijden.

Al met al een positief geluid na zo'n 2 jaar intensief gebruik. Het rijden is leuk!! Kwaliteit van sommige onderdelen is matig, openstaan voor opbouwende kritiek kan beter. Maar voor dit geld is het een prestatie om dit te kunnen maken.

Het is het een bijzonder en leuk voertuig! Voorlopig Carver ik graag door.
op het MEWE-platform opende ik een gebruikersgroep. Welkom!

February 14, 2021

Absolute sensatie!

Absoluut een mooie sensatie om in de Carver te rijden! Net voor de kerst geleverd en al heel veel leuke ritjes gemaakt! Ideaal voor de korte ritten (o.a. voor boodschappen) die je normaal met een auto zou doen, maar dan veel leuker :-) In het nieuwe jaar ook ideaal voor klantbezoeken in de stad!

December 28, 2020
Carver logo

Reply from Carver

Hi Paul, bedankt voor je mooie review! Groeten Linn van Carver

Nog steeds een 'big smile'

Onze Carver bevalt zeer goed, de 1ste 500 km. beurt is gedaan, we zijn ook zeer netjes en vriendelijk geholpen bij ons James service center (Rens in Roosendaal) en worden goed op de hoogte gehouden door Carver zelf, het blijft een plezier om in te rijden... nog steeds een 'big smile'.

December 23, 2020
Carver logo

Reply from Carver

Hi Corien, tof om te lezen dat de Carver goed bevalt! Je geeft ons een big smile :D

Groeten Linn van Carver

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look