See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Meget smuk produkt, en "rasper" som er en rive tallerken, håndlavet af den flotteste keramik. Servicen var fantastisk, bestiltede den og fik den leveret efter 2 dage. De har så mange flotte produkter... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stod tirsdag d. 19/12 og skulle bruge nogle krus allerede om lørdagen. Eftersom leveringstiden hed 2-7 dage valgte jeg at skrive til Mette tirsdag aften, hvor hun tog sig tid til at svare selvsamme af... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har spist der flere gange til vi viser hvad du spiser og har også hentet takeaway og købt specialiteter. Bestilte torsdag lidt speciel takeaway med afhentning fredag. Det var super lækkert og vores... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har selv på et tidspunkt været så heldig at blive begavet med en gave indkøbt hos Casa Hada, som jeg blev stjerneglad for. Så nu har jeg selv givet én, som også vakte stor begejstring hos modtag... See more

Company replied

1. Pottery Store
  2. Ceramics Wholesaler

Written by the company

"Lad mindet være fremtidens hygge!" Eksklusivt håndlavet og håndmalet Spansk keramisk brugskunst i flotte, glade farver - unikke produkter, hvor ikke to er ens! Vi er Casa Jada - et lille start-up familiefirma fra Farsø i Nordjylland. Vi er Mette og Peter og navnet på vores virksomhed er opkaldt efter vores sønner, Jacob og Daniel. Vi værner om kvalitet, nærvær og hygge, som gerne må være i glade farver. I samarbejde med dygtige kunsthåndværkere i Spanien udformer, udvikler og udvælger vi nøje vores produkter, og vi går ikke på kompromis med kvalitet og æstetik. Vores tætte samarbejde med kunsthåndværkerne i Spanien gør, at vi hele tiden udvikler og finder på spændende nyheder. Samtidig beriges vi og vores forhandlere med uanede muligheder, når det gælder farvekombinationerne. Casa Jadas keramik er naturligvis fødevaregodkendt. Casa Jada tør godt at skille sig ud fra mængden, og kombineret med det skandinaviske look går det hele op i en højere enhed. Originaliteten i produkterne giver vores brugskunst utallige muligheder for anvendelse - både til hverdag og til fest. Casa Jadas produkter spænder vidt fra uundværlig service i dit køkken til flot og spændende brugskunst til dit hjem - indendørs, såvel som udendørs. Casa Jadas spanske keramik er absolut i den eksklusive ende af skalaen, og til en pris hvor alle kan være med. Casa Jada - Keramik man bliver glad af!

4.8

3-star
2-star
1-star

God købsoplevelse

God købsoplevelse. Er meget glad for min rasper.

May 13, 2022

Kære Annemarie,

Dejligt at du er glad for din rasper - den er altså også rigtig smart og ganske anvendelig!

Vi ses forhåbentlig en anden gang :-)

Mvh Mette fra Casa Jada

Super god kvalitet!

Hurtig og velemballeret sending. Her får du produkter, lidt ud over det sædvanlige :)

April 3, 2022

Hej Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du finder vores produkter lidt ud over det sædvanlige :-)

Vi tilstræber at sende med genbrugsmateriale, så vi skåner miljøet bedst muligt. Der skal jo meget til, når det handler om keramik, der er så skrøbelig!

Vi ser frem til at handle med dig.

En fin betjening

Eb fin betjening. Bestilte søndag eftermiddag og havde emnet tirsdag morgen ved hoveddøren.

March 19, 2022

Hej VW,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det er dejligt at produkterne når hurtigt og sikkert frem!

Super fin webshop

Super fin webshop, nemt at bestille og varen bliver leveret dejlig hurtigt, tror ikke det er sidste gang jeg handler her😊🤗

February 24, 2022

Hej Betina,

Tusind tak for dine flotte ord. Det er dejligt at vide, at varen kommer sikkert frem. Det er jo skrøbeligt godt :-)

Vi vil glæde os til at handle med dig igen :-)

De varmeste anbefalinger

Har lige modtaget min bestilling!! Hurtig ekspedition (bestilte dagen før), det smukkeste spanske keramik, godt indpakket samt en personlig julehilsen!!
De varmeste anbefalinger herfra!
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Casa Jada!!

December 27, 2021

Hej Charlotte,
Tusind tak for dine flotte ord. Vi er glade for at vide, at produkterne er nået sikkert frem, samt at du er glad for dem.
Vi bestræber os på en høj service, hvori en personlig hilsen indgår, når man handler hos Casa Jada :-)
Vi glæder os til at handle med dig igen!

Smukt produkt

Jeg købte en rasper i smukt blåt keramik og den er super fin.

December 11, 2021

Hej Martine,

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores rasper. Vi håber du bliver rigtig glad for den - rasperen har jo i virkeligheden rigtig mange anvendelsesmuligheder.
Vi håber at se dig igen.

Meget fin oplevelse

Det hele fungerede meget fint. Efter at jeg havde afgivet min bestilling, gik der kun få dage, så var det hele leveret. Ingen skår i noget. Meget fint spansk porcelæn.

November 27, 2021

Hej Nanna,

Tusind tak for din fine anmeldelse af Casa Jada.
Vi er glade for at høre, at alt er nået godt og sikkert frem til dig, samt at du er glad for dine produkter.
Vi håber at se dig igen :-)

Rated 5 out of 5 stars

Smukke varer og service i topklasse

Det er første, men bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet hos Casa Jada. Meget smukke varer, meget fin service, da jeg selv havde klokket i det ved bestillingen. Bedste service jeg længe har oplevet. Kan anbefale dem på det varmeste.

November 26, 2021

Hej Irene,
Tusind tak for de flotte ord! Vi er blot glade for at det lykkedes og at du fik dit keramik som du ønskede det.
Vi vil glæde os til at handle med dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Skønne farver på godt keramik😊

June 29, 2021

Hej Lisbeth,
Tusind tak for din anmeldelse af Casa Jada.
Vi er meget glade for farverne og kvaliteten.
Vi håber at se dig igen.

Helt vildt flot keramik

Helt vildt flot keramik, god betjening, helt vildt hurtigt :-)

June 16, 2021

Hej Bodil.
Tak for dit svar.
Vi er glade for at du deler vores glæde ved den spanske keramik, at du oplevede en tilfredsstillende betjening og en hurtig levering.
Mvh Casa Jada

Super god service

Super god service, og flinke! Hurtig levering og pakket sikkert og godt ind

April 26, 2021

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse af Casa Jada. Vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice - det vægter vi højt.
Rigtig god weekend til dig.

Casa Jada

Super personlig

Super personlig, perfekt service og hurtig levering - jeg har modtaget den smukkeste skeholder.

April 9, 2021

Hej Britta,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber du bliver rigtig glad for den og vi er glade for at kunne leve op til en god service for dig som kunde :-)

Rated 5 out of 5 stars

De flotteste to skåle og fyldt med…

De flotteste to skåle og fyldt med detaljer, kvalitet og sjæl.

En fantastisk butik, hvor der er top service.

Hej Karina,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at din oplevelse hos os har været god! Du er altid velkommen :-)

Casa Jada

Hurtig ekspedition af ordre

Hurtig ekspedition af ordre.
Nem at komme i kontakt med - som om de sad lige i baghaven.... :-)

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse af Casa Jada. Det lyder som om vores niveau for god service er blevet modtaget godt hos dig. Tusind tak skal du have.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk keramik i skønne farver

Fantastisk keramik i skønne farver. KAN kun elske dem.

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi kan kun sige, at vi deler kærligheden til produkterne, for man kan simpelthen ikke lade være med at elske farverne og formerne.

Vi kan varmt anbefale Casa Jada

Vi kan varmt anbefale Casa Jada. Historien bag fimaet er lige så unik som keramikken. Mette og Peter brænder virkelig for at yde den bedste service og gør også gerne lige det ekstra for at gøre kunderne tilfredse. Vi elsker vores store krus når vi skal nyde en varm kop te. Der er mange skønne designs så der er noget til enhver smag. I kan roligt købe det skønne keramik hos Casa Jada ❤

Hej Dorthe,

Tusind tak for din flotte anbefaling. Vi bestræber os for at yde den bedste service for vores kunder, så vi er glade for at det også er din oplevelse hos os.
Vi er vilde med vores keramik, så vi kan slet ikke lade være med at brænde for det :-)

Yderst tilfreds!

Det var nemt og overskueligt at bestille fra hjemmesiden (dog svært at begrænse sig 😄) Varerne kom hurtigt og var forsvarligt pakket ind. Farverne og design var lige så smukke som på hjemmesiden. Olien og keramikken er af den lovede høje kvalitet så det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos Casa Jada

Hej Gitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi kan sagtens hjælpe dig med problemet med at begrænse sig - der er flere varer på lageret :-)
Vi er glade for at du også synes, at kvaliteten lever op til det vi siger. Tak for det!

Den lækreste keramik

Smukkeste mønstre og farver, god kvalitet og imødekommende organiske former. Min bedste anbefaling

Hej Lisbet,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er selv helt vilde med farverne og formerne, som i sig selv gør én i rigtig godt humør. Tak for din anbefaling.

Rated 5 out of 5 stars

Casa Jada er keramik med sjæl

Casa Jada er keramik med sjæl. Dekorationerne er nøje udvalgt, og brugen giver nye måder at spise sammen på. De gode råvarer, ny anvendelse (RAPSER!!!) og en dejlig kombination af at være smukt at se på og smager dejligt. Der er simpelthen tale om seriøs ren hygge!
Personligt er jeg helt pjattet med RASPEREN. Tænk at lave sin egen hvidløgsolie ved bordet, med Casa Jadas egen kendte oliven olie, ved det smukt dækkede bord med skønne farver.

...og man bliver altså helt glad i låget. Kan varmt anbefales. Fra hyggeligt samvær til gode minder.

Hej Lotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi gør netop en del ud af, at udvælge de helt rigtige serier og produkter til jer kunder :-)
Vi har et fantastisk samarbejde med Spanien som gør, at vi kan finde mange og forskelligartede løsninger.
"Rasperen" som du taler om, er en fantastisk idé til hyggen på det danske bord. Vi er selv helt vilde med ideen om at lave vores egen individuelle olie, mens vi sidder og nyder den lækre Ekstra Jomfruolivenolie sammen med et godt stykke brød.
Det ér jo virkelig keramik man bliver glad af :-)

Take a closer look