Al jaren bestellen wij de CBD druppels en zijn zeer tevreden hierover De laatste keer de hooikoorts pleisters besteld en deze werken wonderbaarlijk goed Zelfs al gedeeld met een hooikoorts vriend
Company replied
Stephen en Marieke zijn lieve deskundige warme mensen. Mijn vragen over advies werden dezelfde dag nog beantwoord. Wat een service.kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Waar vind je dit nog. Dank ju... See more
Stephan en Marieke zijn lieve, kundige en betrouwbare mensen. Ik had wat vragen over artrose in de voeten. Mijn vragen werden direkt per email beantwoord met een eerlijk en kundig advies om de C... See more
Company replied
Stephan en Marieke bieden een buitengewoon goede service. Ik ben erg dankbaar voor hun hulp bij mijn zoektocht naar de juiste supplementen. Door mijn intolerantie voor chemische en synthetische stoff... See more
Company replied
CBD-producten is een klein familiebedrijf dat staat voor persoonlijke aandacht en oprechte zorg. Bij ons vind je geen massaproducten, maar zorgvuldig geselecteerde natuurlijke supplementen, CBD-producten, medicinale paddenstoelen, natuurlijke supplementen en kruiden van de hoogste kwaliteit. We luisteren, denken met je mee en helpen je met advies dat écht bij jou past. Alles 100% natuurlijk, uitvoerig getest en met liefde geleverd. Voel je welkom bij onze familie en ontdek de kracht van de natuur.
Noorddijk 11, 1463PJ, Noordbeemster, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat een super fijne shop waar ik al enkele jaren bestel. Zo veel mooie / schone producten. Daarnaast de klantvriendenlijheid, de nette prijzen en zijn Stephan en Marieke altijd bereid om met je mee te denken.
Sinds ik de CBD pasta gebruik zit ik een stuk beter in mijn vel en gaat bewegen een stuk makkelijker en zorgt de lionsmane voor meer rust in mijn hoofd.

Reply from Cbd Producten
Goede service en snel antwoord via de email
👍👍

Reply from Cbd Producten
Perfecte uitleg en contact en prima webshop .
In 1 woord geweldig 🤩

Reply from Cbd Producten
Dit mensen achter dit bedrijf zijn zeer behulpzaam en proberen mee te denken en een goed advies te geven.
Bestel je een product dan heb je het meestal de volgende werkdag al thuis. Liefdevol en eerlijk en dat voelt heel goed.

Reply from Cbd Producten
Goede kwaliteit van de producten
Ik gebruik verschillende producten en ben zeer tevreden
Ook bij vragen krijg je een goed advies
De mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam
Pakketjes worden netjes en zorgvuldig verzonden
En de levering is super snel

Reply from Cbd Producten
Heel tevreden met de service, producten worden snel en zorgvuldig verzonden en er zit altijd nog een kleine verrassing bij. Regelmatig leuke (en zelfs onverwachte) kortingen en als je een vraag hebt, reageren ze heel vlot. O ja, hun spulletjes zijn ook nog eens goed. Aanrader!
Wauw! Dit hebben we nog nooit meegemaakt met een webwinkel. Stephan en Marieke zijn zo ontzettend behulpzaam en hartevol! We krijgen steeds uitgebreide info over de producten, steeds punctuele levering, en wanneer er dan eens een vergissing gebeurde (is menselijk), mochten we het verkeerd verzonden product gewoon behouden en kregen we het juiste spoedig geleverd (is bijzonder). We stelden voor dat wij dan de verzendkosten wel zullen betalen, “Zet het voort en help iemand anders mocht dat nodig zijn, verspreid de liefde!” is de boodschap die we dan van hen ontvangen. Prachtig toch?!
Puur hierdoor zou ik altijd bij hen bestellen. Verder is ook hun gamma gevuld met top prijs-kwaliteit producten! Niet aarzelen, gewoon doen.
Zeer tevreden met de klantenservice die ze verlenen!
Tijdens de drukke decembermaand kwam de levering via PostNL niet toe op ons adres, hierdoor ging het pakketje retour en heb ik contact opgenomen met de beheerders van de webshop. Ze antwoordden zeer snel en gaven me ook onmiddellijk een geruststellend gevoel, door te beloven dat deze zending alsnog opgestuurd ging worden, gelukkig zonder bijkomende kost. Ik ben hun zeer dankbaar voor hun klantvriendelijkheid
en raad deze webshop absoluut aan!
Fijne schoonheidsproducten en voedingssupplementen.
En dankbaar voor hun persoonlijke fijne aanpak. :)
Heel fijn bedrijf, wij zijn erg goed geholpen en prima advies. Ik kocht mijn cbd producten eerst bij de kruidvat maar deze olie werkte totaal niet. Mijn buurvrouw wees mij op cbd-producten en deze cbd olie is merkbaar veel beter.
Recent de tandpasta Novacare (variant herstellend) via deze webshop besteld. Ik heb het idee dat dit product echt alle beloftes nakomt die op de website staan beschreven. Pakketje snel ontvangen en de mensen achter deze webshop zijn heel vriendelijk. Een echte aanrader deze webwinkel!
In de avond besteld, volgende dag vestuurd. Alles in orde. Product goed en netjes verpakt.
Voordat ik ging bestellen kon ik helaas nergens reviews vinden over deze website, alleen wat berichten op facebook. Dus bij deze.
Learn more about other kinds of reviews.