Celinachristensen

Som brud bør du altid kigge forbi Celina Christensen

Skal du giftes? Så bør du helt klart lægge vejen forbi Celina Christensen.

Du bliver taget godt imod, der bliver lyttet til dine ønsker, og du bliver altid mødt med et smil. Jeg havde behov for en ekstra prøvning, for at blive helt sikker på, om det var den stil, jeg helst ville have. Dette var intet problem, og jeg blev mødt med samme venlige, professionelle og imødekommende indstilling, som jeg blev mødt med første gang. Også selvom der så var blevet brugt mere end to timer på mig uden at få nogle penge i kassen. Skønt at der lægges vægt på, at det skal føles som det rigtige valg - også selvom det kræver lidt ekstra tid.

Desuden er kjoleudvalget anderledes end flere af de andre butikker, hvilket jeg synes er forfriskende, så man som kommende brud kan få prøvet lidt af hvert og finde det, man føler sig mest komfortabel i.

September 25, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan give Celina de bedste…

Jeg kan give Celina de bedste anbefalinger. Rigtig god og meget personlig service. Hun strækker sig så langt for at få enderne til at mødes og er meget tjekket. Der er styr på bestillingen, hun holder, hvad hun lover og opdaterer en undervejs, så man ikke går og bliver nervøs over, om det hele når at komme hjem i tide. Tak, Celina, for at hjælpe mig med at finde den smukkeste kjole, som passer lige til mig.

June 13, 2018

Bedste brude oplevelse

Jeg vil klart anbefalde kommende brude at besøge Celina.
Hun har nogle enestående kjoler du ikke ser andre steder og så er hun noget af det sødeste.

Jeg kontaktede Celina via hendes hjemmeside med spørgsmål om en konkret kjole, hun hang den til side (da det var den sidste).
Det viste sig at det var min kjole.

Jeg var klar til at pynte min kjole, men Celina mente at jeg bar kjolen smukt uden, hun kunne let have solgt mig alt muligt tilbehør.
Istedet havde hun det smukkeste headpiece som var perfekt til mig og min kjole
Vil du have personlig hjælp, guide og en der sætter dine ønsker og ikke mindst hvad der klæder dig, frem for salg, så vælg Celina.

Tak til Celina for al hendes hjælp

June 26, 2015

Uforglemmelig oplevelse

Jeg kan klart anbefale Celina Christensen til alle kommende brude. Hendes service var sublim og unik og jeg oplevede en meget nærværende, lyttende og kærlig person, som guider dig på bedste vis.

Udover hendes service er hendes butik også utrolig elegant, lys, feminin og meget inspirerende!

Celina du er helt klart min favorit :-)

January 7, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Den perfekte vejledning til den perfekte brudekjole

Jeg kan på det varmeste anbefale Celina, når du står og skal vælge din kommende brudekjole. Celina har det smukkeste og lyse showroom og der er hyggeligt dækket om til den kommen brud og medfølgende hjælpere, når man møder op til en aftale.

Mit udgangspunkt for valg af kjole var ikke særlig specifikt og jeg vidste ikke på forhånd hvad jeg ønskede mig af en kjole. Celina forstod mig straks og hun lyttede meget nøje til mine holdninger og spurgte ind til de forskellige elementer som tilsammen skulle udgøre den perfekte kjole for mig.

Ved første besøg prøvede jeg en masse forskellige kjoler, og det lykkes hende at finde lige nøjagtig den stil som passede til mig og mine behov. Jeg blev ført sikkert igennem junglen af kjoler og hun anbefalede mig endda at forsøge mig i andre butikker også, inden jeg traf mit endelig valg. Jeg havde helt klart en følelse af, at hun satte mine behov for den perfekte kjole, før hendes behov for at sælge en. Det betød meget for mig.

Jeg endte ud med det helt rigtige valg og giver helt klar Celina æren for beslutningen.

November 12, 2014

Take a closer look