3.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geweldige service bij Cendo

De afzuigkap die ik bij Cendo had besteld stond gepland om de volgende dag bij mij te worden bezorgd. Echter de ongelooflijk slechte bezorgdienst DHL vond het nodig om hem, zonder dat
hij bij mij aan de deur was geweest, retour te sturen aan Cendo, omdat ik hem zogenaamd zou hebben geweigerd. Belachelijk en volkomen onwaar natuurlijk en daardoor de hele installatie planning in de war.
Na een mail van mij aan Cendo, waarin ik eea uitlegde, waren zij niet alleen vol begrip en medeleven over de situatie, maar hebben zij er ook werkelijk alles aan gedaan om een nieuwe kap bij mij te laten bezorgen, ook met het voorstel om een andere bezorgdienst daarvoor te gebruiken.
Dus 3 dagen later had ik alsnog een nieuwe kap in huis, ditmaal keurig op tijd bezorgd.
Super vriendelijke en meedenkende mensen bij Cendo, die snel en adequaat reageren op je mails. Absoluut aan te
raden dit bedrijf.

March 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Eiland kap defect mail gestuurd met…

eiland kap defect mail gestuurd met aanwijzingen wat er gebeurde en wat er niet meer gebeurde, en uur later al een beschrijving wat het zou kunnen zijn en beschrijving hoe het eventueel zelf op te lossen en welk onderdeel ik nodig had , dit besteld ,dag erop binnen gekregen en zelf printplaat gewisseld ,fluitje van 2 cent en alles werkt weer , perfect contact snel en correct afgehandeld ,dikke 10

December 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jammer dat ik Cendo 1 ster moet geven

Jammer dat ik 1 ster moet geven. Service is goed maar de inductieplaat heel erg slecht. In 4 jaar 5 keer stukgegaan. Volgens Cendo wordt de plaat warm, ik vind dat hij dan moet uitgaan met een storingsmelding maar een Cendo is gelijk stuk. Te vaak brood moeten eten, nu maar een echt merk gekocht.

December 27, 2025
Rated 2 out of 5 stars

De gebruiksaanwijzing klopte niet en…

De gebruiksaanwijzing klopte niet en ook het ophangsysteem van de afzuigkap was er niet bijgeleverd. Gelukkig hadden we de oude nog dus hebben we deze maar gebruikt. Al met al 4 uur bezig geweest omdat er van alles geboord moest worden.

October 24, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Lawaaiige combi oven

Bij dit bedrijf een combioven gekocht. Ziet er mooi uit al is de ophanging voor de roosters nogal gammel. De bakresultaten zijn goed. Echter: 2x contact gehad over het feit dat de oven erg lang werk heeft om af te koelen. In een open keuken is dat ontzettend vervelend, dat geraas als je lekker denkt te kunnen gasn eten.
De eerste keer werd gevraagd om een filmpje. Wat? Een filmpje omdat de afkoeltijd zo lang duurt?

Gisteren sloeg alles, afbakbroodjes, 8 minuten in de oven. Resultaat: 1 uur!!! koelen.

Nu kreeg ik als reactie dat dat nou eenmaal het ontwerp was. Niks aan te doen, lekker puh.

Nou, daar zit je dan met je oven die je niet durft te gebruiken. Zelfs als je de magnetron gebruikt duurt het lang voor die ventilator uit gaat.

Maar een nieuwe oven kopen van een echt merk. Weg paar honderd euro.

August 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Lampje kapot in schuine afzuigkap

Lampje kapot in schuine afzuigkap. Nieuw lampje besteld. Best prijzig. Het bleek dat het nieuwe lampje een andere kleur had. Geen gezicht twee verschillende kleuren lamp. Contact opgenomen met Cendo. Zij hebben gratis twee nieuwe lampjes gestuurd. Wat een service.

July 9, 2025

Goede service!

Gelijktijdig bestelde koolstoffilters waren niet bij de kap geleverd. Geen vragen, geen discussie, gewoon direct nagezonden! Uitstekend! (Mooie kap ook)

January 10, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look