Jeg vil gerne dele min oplevelse med virksomheden, efter jeg valgte at lave en anmeldelse, som ikke var på 5 stjerner. Den ene ejer Dinna, valgte at bruge det Community som hun går me... See more
See what reviewers are saying
Danmarks absolut bedste abonnement, hvis du søger selvforkælelse, luksus og service i særklasse 👌 Fantastiske champagner for enhver smag, kompetent vejledning. Og en helt igennem fantastisk, nærv... See more
Den bedste gave jeg har fået ❤️ Jeg fik abb på champagnekassen til min 50 års fødselsdag i 2021 af min mand og siden da har en helt ny verden åbnet sig for os. Vi har deltaget i 2 event (Carbon smagni... See more
Company replied
Bedste selvforkælelse der simpelthen ikke findes bedre. Har forsøgt at stoppe mit abonnement flere gange de sidste 5 år men der går ikke mange uger får jeg fortryder og er med igen. Den helt unikke pe... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Champagne For Alle sælger champagne via webshop og via butik på Greve Strandvej 18, laver champagnesmagninger både privat og i virksomheder, arrangerer rejser til Champagne og meget andet. Desuden står vi bag medlemskabet Champagnekassen - der har sin helt egen Trustpilot (søg på "Champagnekassen").
Greve Strandvej 18, 2670, Greve, Denmark
- +45 31 71 25 21
- kontakt@champagneforalle.dk
- champagneforalle.dk
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Super fedt koncept
Super fedt koncept. Vi fik vores første kasse og alt fungerede som det skulle. Emballage, levering, og beskrivelse af diverse champagne var langt over forventning. Champagnen smagte fantastisk og elsker det var flasker vi aldrig selv havde købt.
Efterfølgende har jeg brugt dem til at levere til medarbejdere rundt omkring i Europa og deres service rækker langt udover hvad man kan forvente. Vi havde høje forventninger og er stadigvæk meget positivt overrasket. Kanon koncept, Bedst mulige service og super fede produkter.

Reply from Champagne For Alle
Der er ikke nok stjerner
Der er ikke nok stjerner! Aldrig har jeg oplevet så god og så hurtig service. Havde netop kun trykket på ‘bestilt-knappen’ med ønske om en personlig tekst til et brev i pakken, før jeg fik en sms om, at der var udarbejdet et håndskrevet brev. Wauw! Kan kun give de aller bedste anbefalinger.

Reply from Champagne For Alle
En champagneoplevelse ud over det…
En champagneoplevelse ud over det sædvanlige.
Så dejligt stort udvalg, så lækre champagner og fantastisk service. Her kan man virkelig mærke at folkene bag brænder for det.

Bare i orden!
Jeg har fået adventskassen og månedskassen og alt har klappet til punkt og prikke. Flaskerne er emballeret særdeles godt og er kommet til tiden. Fortsæt det gode arbejde!

Reply from Champagne For Alle
Kunne jeg give 10 stjerner, havde Champagne for Alle fået det. Vi kom i den situation (her i corona krisen) at vores bestlling endte i Meny, istedet for på matriklen - jeg skrev til Michael og Dinna, og inden for kort tid skrev de at Michael ville hente kassen og leverer herhjemme på vores matrikel. Den vildest service og vi kan nu med champagne fejre bryllupsdag❤️ Personlig og individuel betjening og man føler på ingenmåde at man er en kunde i mængden - kan kun anbefale Champagne for Alle 😍

Reply from Champagne For Alle
Fantastisk personlig service og god champagne
Fantastisk personlig service, man kan virkelig mærke at de folk som står bag, brænder for at udbrede budskabet om Champagne.. Jeg kan kun anbefale andre at købe hos Champagne for alle.