Med gog hjælp til at vælge Piot Sevillane extra brut til Senior Erhverv Trekanten (netværk for ledige +50) Gyldne bobler i glasset åbent sommerfest på en solbeskinnet terrasse. Det var himmelsk øj... See more
See what reviewers are saying
Champagne Stories leverer varen og den gode service hver gang! Skønne champagner fundet af Louise selv 🥂. Fantastisk abonnement og lige så skønt at shoppe bobler online. Du bliver aldrig skuffet 👍
Superlækre champagner fra små producenter til fornuftig pris. Jeg har haft abonnement i ca. 5 år og har fået meget få gengangere og er aldrig blevet skuffet.
Company replied
En god øjenåbner til gode champagne😊 Det har været en fantastisk oplevelse at gøre Champagne Stories bekendtskab. Jeg modtaget 2 måneds pakker med rigtig god champagne. Man kan på alle måde m... See more
Company replied
Written by the company
Livet bør fejres med champagne! Champagne Stories er for dig, der er vild med champagne og nyde flere af livets øjeblikke med dejlig champagne. Hos Champagne Stories kan du vælge dine favoritter i webshoppen og blive medlem af Champagne Stories champagneklub. Et abonnement hos Champagne Stories forkæler dig med lækker champagne, viden, skønne historier og mere luksus i livet!
Stolelyngen 4, 3450, Allerød, Denmark
- +45 53843393
- kontakt@champagnestories.dk
- champagnestories.dk
No recent history of asking for reviews
Jeg får min månedspakke
Jeg får min månedspakke, glæder mig til den hver gang, hvilke type, hvilke drue m.m er der denne gang. 🥂🍾🥂
Det er en oplevelse hver måned.
Kan absolut anbefales. 🥰
Jeg glæder mig hver måned til nye lækre…
Jeg glæder mig hver måned til nye lækre champagner fra Champagne Stories og elsker at smage forskellige vine fra forskellige huse!
Fik et abonnement i julegave for to år siden og har stadig glæde af den.
Hurtig levering af fantastisk champagne
Virkelig spændende Champagner fra små…
Virkelig spændende Champagner fra små familieejede generationsgårde. Champagner med passion, sjæl og velsmag 😃
Virkelig god champagne til prisen
Virkelig god champagne til prisen og god service. Der er rigtig gode champagner
Virkelig dejlig forkælelse.
Virkelig dejlig forkælelse.
Det er lækker champagne og flotte glas (vi også har valgt at købe via Champagne Stories). Og rart der følger en lille fortælling med om de enkelte flasker.
Servicen fra Lisbeth på kontoret er helt i top!
Blot ville vi ønske, at vi også følte, vi gjorde en bedre deal og sparede noget mere ved at være faste abonnenter. Vi ser desværre ikke nogen større forskel på priserne, når vi tjekker på bl.a. Vivino og ser gennemsnits-salgsprisen på de enkelte flasker.
Som ny kunde - klar anbefaling
Blev kunde for en måneds tid siden. Du kan roligt stole på de ærlige beskrivelser af de champagner der er til salg. Har allerede købt ind til mit slunkne lager, smagt et par stykker af dem, og da jeg henter personligt, også haft lejlighed til at hilse på Louise. Kan klart anbefale at handle her, priserne er fair, og det er nogle spændende flasker der er til salg.
Rigtig god service
Rigtig god service, altid venlig og imødekommende 🤗 og hurtig levering 👍 Jeg er meget tilfreds med mit abonnement på 6. år i træk. Og så er der masser af hyggelige events med lækre champagner og gode historier.
Gode champagne til rimmelige priser
Godt udvalg af velsmagende champagner - nem og hurtig levering
Altid top service og fantastisk…
Altid top service og fantastisk Champagne
Altid god service og stor viden
Altid god service og stor viden - varmeste anbefalinger herfra.
Stor diversitet i kvalitetschampagner
Stor diversitet i udvalget og rigtig godt at kunne sammenligne lidt mere ukendte producenter med de store og ofte opdage, at kvaliteten er fuldt på højde med langt dyrere brand - så meget fin p/e kan man sige og når levringen sker uproblematisk er det svært at være utilfreds
Champange Stories kan varmt anbefales 😃
Jeg har haft et abonnement hos Champange Stories i snart et år 🍾🥂😃. Jeg glæder mig hver gang til at modtage min champange da der altid følger en rigtig god beskrivelse og historie med 😃
Simply the best
Et super koncept for dem der elsker champagne og dem, der gerne vil vide mere om champagne. Her får du ikke bare en super service men også KUN vidunderlige, fantastiske champagne, det er svært at finde magen til i butikkerne. Derudover mange dejlige events med masser af glade deltagere.
Champagne Stories er bare en fest, og får mine varmeste anbefalinger.
what's not to like
Champagne kommer automatisk hver anden måned og vi får lov at prøve flere forskellige - what's not to like :-)
Fantastisk god service til alle tider…
Fantastisk god service til alle tider fra Louise. Det er tydeligt at mærke at hun brænder for Champagne!
Altid høj kvalitet til tiden
Altid høj kvalitet til tiden. Altid friske bobler med en god og brugbar beskrivelse, der hjælper med at få det optimale ud af de dyre dråber.
Hurtig og kompetent betjening
Suveræne champagner og oplevelser
Fantastiske og varierende smagsoplevelser både i de månedlige smagekasser og ved de forskellige event. Kan kun anbefale Champagne Stories :)
Altid spændende at modtage champagne…
Altid spændende at modtage champagne pakke, da de altid indeholder kvalitets flasker og gode beskrivelser.