Charlottenlundlaegehus Reviews 19

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er vild med min gode læge gennem 50…

Jeg er vild med min gode læge gennem 50 år, der er flyttet til Charlottenlund Lægehus, føler mig altid tryg og mødt med omsorg og forståelse. Og ligesom personalet i den gamle klinik, er al personale super venlige!
Tusind tak for jer!

January 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Not all heroes wear capes - but some do

Personalet i Charlottenlund Lægehus er altid smilende, hjælpsomt og med til at skabe en god og tryg stemning i klinikken.

Min læge, Jonas, er særdeles kompetent, ordentlig og grundig. Han tager sig tid, lytter og skaber ro med sit overblik og sin imødekommende tilgang. Jeg oplever, at mit helbred bliver taget alvorligt og varetaget professionelt – altid med stor omtanke.

Jeg kan varmt anbefale Charlottenlund Lægehus.

November 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er enormt glad for Charlottenlund…

Jeg er enormt glad for Charlottenlund lægehus og det kyndige personale jeg har været behandlet af og i kontakt med. Man bliver mødt med professionalisme og en følelse af at sikre den bedste behandling.

Jeg tager derfor gladeligt fra Hellebæk til Charlottenlund.

De får min højeste anbefaling.

November 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk, dygtig og empatisk læge

Jeg føler mig i så trygge hænder, når jeg er til konsultation hos Jonas Hertz. Han er lyttende og empatisk og tager sig tid til at gennemgå alle aspekter af ens problematik. Jeg har haft Jonas i nogle år som læge, og jeg er hver gang gået derfra med en følelse af, at han har gjort alt det bedste for mig.

August 19, 2025

Jonas og Teit

Jonas og Teit - grådige bedragere som står til minimum 1(eet) års ubetinget fængsel. De to pæne og fuldkomne fagligt inkompetente kvaksalvere burde idømmes maximum straf - straframmen, som p.t. er 8(otte) års ubetinget fængsel - for deres bedragerier med offentlige midler. Staffesagen starter op 30 oktober 2025 i Lyngby Ret. Der er afsat 30 retsdage. Anklageskriftet fylder kun 15.000 sider.

August 18, 2025

Dårlig oplevelse

Jeg blev. hentet med forsinkelse, da sekretæren troede, at lægen havde en akut patient. Det viste sig dog, at der ikke var nogen patienter og lægens dør var blot lukket. Efter jeg fortælte lægen om et problem og hun gav sin mening, hvilket tog i alt 2-3 minutter, ville jeg spørge hende om en anden del af min krop, men lægen stoppede mig og sagde at der er en regel i klinikken, nemlig at man skal spørge om en ting ad gangen ved hver konsultation. Hun sagde, at jeg skulle bestille en ny tid til mit næste spørgsmål. Jeg bestemte at skrive i Trustpilot, da det lyder meget mærkelig, at en læge forventer at patienten bestiller to konsultationstider, hvis patient har problemer med sit hud og maven. Jeg har aldrig nogensinde set og hørt sådan behandling. Det virkede som om lægen havde ikke lyst til at bruge nok tid til patienten og bare ville få konsultationen overstået hurtigt.

August 8, 2025

Virkelig skidt sted

Virkelig skidt sted! Man bliver hverken set eller hørt, modarbejdelse i høj grad. Hvem har lyst til og diskutere i beskeder med sin læge? De skal være dem vi kommer til i vores sårbarhed.

Alt skal vedtages inden på deres klinik til en snak, og akuttider findes ikke.

Lægen svare ikke det gør sosu’s assistenten.

Har skiftet læge.

March 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ekstremt dårlig og nedladende…

Ekstremt dårlig og nedladende behandling.
Taler ned til patienter og følger ikke op på aftaler hverken på telefon eller mail.
Påstår hårdnakket de er vendt tilbage selvom de kan se i systemet der ikke er svaret
Har ikke styr på hvilke test man har været igennem og man føler man er et problem

January 23, 2025

Praktiserende sygeplejersker?

Jeg troede jeg havde en praktiserende læge, men med Eisbo som læge har jeg kun praktiserende medicinstuderende og sygeplejersker. Højest hver 10. gang ser jeg lægen, Eisbo.

De er for travle, umuligt at få tider, så drop dem!

October 4, 2024

Super professionel behandling.

Jeg kom til med det samme og uden at have bestilt tid . Fik en grundig undersøgelse, en klar konklusion og fastlagt program for videre behandling.
Sådan har det altid været i lægehuset i de mere end 10 år jeg har været tilmeldt der.

February 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er en meget tilfreds og taknemmelig…

Jeg er en meget tilfreds og taknemmelig patient i klinikken.
• For nogle år siden, skulle jeg skifte lægehus, og min bedste veninde, som var praktiserende læge, anbefalede stærkt at jeg skulle bruge Jonas lægehus, da selv hendes egne børn har været patienter der, og var meget tilfredse.
• Gennem mine mange års tilknytning til klinikken, som patient, har jeg kun erfaret en professionel, effektiv og meget venlig behandling for mig og mine børn.
• Når man møder i receptionen, er der en super effektiv og venlig sekretær, Bibbie, som arbejder lynhurtigt, som en blæksprutte, og hjælper alle patienter som står i kø med bookinger, m.v.
• Når man møder sygeplejersker, f.eks. Victoria og Line, er de yderst venlige og professionelle, og de styrer kommunikationen med lægerne effektivt.
• Når man møder læger, Jonas og Teit, føler jeg at de behandler min sag effektivt og korrekt selv hvis de har travlt, og i nogle tilfælde hvor hospitalet glemmer at informere lægen om min behandling, griber den dygtige Jonas ind, og ordner tingene hurtigt og effektivt.
• Få år siden, var der en af lægerne i klinikken der på eget initiativ studerede min historik i blod-analyse, og fandt en mistænksom værdi i blodet, og satte en undersøgelse i gang med Rigshospitalet, hvor de fandt ud af at jeg har en sjælden diagnose, som nu behandles godt af hospitalet, og jeg er taknemmelig til klinikken for at de selv tog initiativ til at se på min historik.
• Jeg vil gerne aflevere hermed en elektronisk knus til alle i klinikken

Mvh Konstantinos Marotis

April 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Efter en omfattende rygoperation fik…

Efter en omfattende rygoperation fik jeg. En uge efter fik jeg en konsultation hos Jonas for en snak om hvad jeg skulle/burde foretage mig indtil jeg kunne starte en træningsplan. Endvidere talte vi om smertestillende medicin. Jeg fik en yderst lægefaglig orientering om de forskellige relevante piller hvorefter han lagde en plan for mit individuelle forløb.
Jeg vil gerne udtrykke min absolutte respekt for en
engageret og faglig top- kvalificeret behandling.
Kan absolut anbefale Jonas Hertz hvis du står overfor at skifte eller vælge læge.
Ole Langgård

February 16, 2023

Ros til speciallæge Jonas Hertz/Charlottenlund Lægehus

Som relativ ny patient hos Charlottenlund Lægehus kan jeg stærkt anbefale speciallæge Jonas Hertz. Han tager udgangspunkt i dine symptomer og igangsætter det der skal til for at løse dit problem. Han gør det på en meget kompetent og behagelig måde for patienten og er meget opmærksom på, at alle formalia overholdes. Også en stor ros til hele administrationen som har fokus på "kunde" oplevelsen - aldrig sure miner.
5 stjerner mindst./Nils

September 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og tilgængelighed!

Fantastisk service og tilgængelighed!
Tak igen til lægehuset som i den grad leverer en effektiv betjening og behandling. Et lægehus der holder åbent 7.00 til 20.00 må man tage hatten af for. Har haft det samme lægehus i Charlottenlund igennem 24 år og kun haft rigtig gode oplevelser med Jonas og Teit og deres forgængere. Trist at pressen har leveret en ensidig - hetz agtig jagt på klinikken uden at retfærdiggøre at de rent faktisk aldrig er blevet dømt men frikendt på 8 punkter - men der holder pressen sig for snobbet til at sige undskyld eller give den fulde sandhed. Læger hverkan kan eller må udtale sig om sine patienter så meget henstår uimodsagt i pressen og det giver netop den ensidighed der i værste tilfælde kan lukke enhver virksomhed. Respektløst af især Politiken!
Hilsen en meget tilfreds Patient eller "kunde"
HB

January 31, 2022

Har du dit liv kært

Har du dit liv kært - så hold dig langt væk fra denne kvaksalver af en læge - Jonas Hertz(bemærk efternavnet, som betyder hjerte på tysk). Lægen, som Jonas Hertz påstår at være, overså hele tre samtidige hjertesygdomme i mit tilfælde, hvor alle indikationer fra forskellige prøver ellers pegede på alvorlig hjertesygdom. 'Du er uden for farezonen', sagde Jonas Hertz - tre dage efter fik jeg indopereret hele tre stenter(ballonoperation). Jonas Hertz negligerede svulsterne på mine binyrer - uden at vide om disse svulster var maligne(cancer) eller ej. Jonas Hertz skal, ifølge de hjertelæger jeg har mødt og som har lyttet til mit sygdomsforløb, have frataget sin autorisation på stedet. Jeg har desuden kendskab til flere tilfælde, hvor Jonas Hertz har ageret helt og aldeles uansvarligt i sine håndteringer af alvorligt syge patienter - og det er ret alvorlige tilfælde. Flere patienter tilknyttet dette lægehus tvivler på, om Jonas Hertz overhovedet har en lægelig uddannelse.

Tænk dig godt om inden du vælger denne 'læge'.

Desforuden kører der adskillige sager ved Regionen og politianmeldelser for overfakturering af ydelser og fakturering af fiktive ydelser. Der er ingen grund til at støtte et lægehus som, måske, bevidst svindler med offentlige midler.

Foreløbigt er Jonas Hertz, Teit Reuter og en tredje fra Charlottenlund Lægeklinik sigtet for svindel. Desforuden kommer der flere sager om inkompetance og grov lægelig faglig forsømmelighed.

Jeg har netop modtaget Region Hovedstadens afgørelse mht overfakturering og fiktive fakturering vedrørende min anmeldelse af selvsamme 'Lægehus'.
De, Region Hovedstaden giver mig ret i ALLE henseender om overfakturering og fiktive faktureringer.

Charlottenlund Lægehus skal lukkes. Det er livsfarligt, at have med dem at gøre.

Advar din nabo på det kraftigste!!

January 19, 2022

Is this your company?