Jeg er en meget tilfreds og taknemmelig…
Jeg er en meget tilfreds og taknemmelig patient i klinikken.
• For nogle år siden, skulle jeg skifte lægehus, og min bedste veninde, som var praktiserende læge, anbefalede stærkt at jeg skulle bruge Jonas lægehus, da selv hendes egne børn har været patienter der, og var meget tilfredse.
• Gennem mine mange års tilknytning til klinikken, som patient, har jeg kun erfaret en professionel, effektiv og meget venlig behandling for mig og mine børn.
• Når man møder i receptionen, er der en super effektiv og venlig sekretær, Bibbie, som arbejder lynhurtigt, som en blæksprutte, og hjælper alle patienter som står i kø med bookinger, m.v.
• Når man møder sygeplejersker, f.eks. Victoria og Line, er de yderst venlige og professionelle, og de styrer kommunikationen med lægerne effektivt.
• Når man møder læger, Jonas og Teit, føler jeg at de behandler min sag effektivt og korrekt selv hvis de har travlt, og i nogle tilfælde hvor hospitalet glemmer at informere lægen om min behandling, griber den dygtige Jonas ind, og ordner tingene hurtigt og effektivt.
• Få år siden, var der en af lægerne i klinikken der på eget initiativ studerede min historik i blod-analyse, og fandt en mistænksom værdi i blodet, og satte en undersøgelse i gang med Rigshospitalet, hvor de fandt ud af at jeg har en sjælden diagnose, som nu behandles godt af hospitalet, og jeg er taknemmelig til klinikken for at de selv tog initiativ til at se på min historik.
• Jeg vil gerne aflevere hermed en elektronisk knus til alle i klinikken
Mvh Konstantinos Marotis
April 12, 2023