Har fået brusekabinen og bil lavet hos CH Bilpleje & Detailing. Så professionelt og super arbejde. Virkelig flot og silkeblødt efterfølgende. Utrolig nem at rengøre. Fremtræder som nylakeret. Bru... See more
Company replied
Claus er yderst kompetent og gør altid lige lidt ekstra. Claus er ikke tilfreds før mindste detalje er i orden. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af coating af vores bil. Det var ikke en nem opg... See more
Company replied
Fik ordnet mine sommerfælge hos CH. Blev som nye.
Bilpleje af alle køretøjer, beskyttelse af lak, plast, glas, fælge, læder og tekstiler. Alt kan beskyttes med keramisk coating, med op til 7 års garanti på beskyttelsen. Polering og renholdelse af både nye og brugte køretøjer. Indvendig rengøring af alle køretøjer.
Bredgade 32, 9830, Tårs, Denmark
Hurtig og professionel service. Til en fornuftig pris.

Reply from CH Bilpleje & Detailing
Super god oplevelse og lækkert at køre hjem i sådan en fin bil. 👍 så må vi se hvor længe det holder🤔😜

Reply from CH Bilpleje & Detailing
Kan meget varmt anbefale CH Bilpleje. Er yderst professionelt arbejde som er blevet udført på min bil. Da bilen var helt ny ville han gerne have at forhandleren IKKE havde behandlet den med noget som helst, så han selv kunne styre hvad bilen blev behandlet med og det er naturligvis udelukkende kvalitet.
Er yderst tilfreds og skal helt klart have min bil derhen igen når den trænger.

Reply from CH Bilpleje & Detailing
Flot arbejde. Meget professionel og til en rimelig pris. Er rejsen fra Sjælland til
Nord-Jylland værd.

Reply from CH Bilpleje & Detailing
Kanon kvalitets bevidst mand, der virkelig udfører et flot stykke arbejde 😊👌.
Hos CH Bilpleje & Detailing får du fremragende service, samt en imødekommende ejer, som har dit behov i fokus!
Jeg har fået rengjort, coated m.m., og jeg er mere end tilfreds. Har du din bil kær, så overvej en snak om hvad CH Bilpleje & Detailing kan gøre for dig.
Kanon service og mega flot resultat af Claus's arbejde. Han er mega perfektionist og har en dejlig humor.
Helt klart 6 stjerner herfra
Super service og et flot resultat. Kan klart anbefales.
Har haft CH bilpleje til at coate tre biler, alle med super godt resultat og holdbarhed - Claus er dygtig og engageret og kan klart anbefales!