Chrisco  Reviews 85

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Så er den gal igen med chrisco. Deltag i konkurrencen og vind giftige godbider til din hund og mist din hund på den værste måde overhoved og lad være med at forvent at chrisco tager ansvar, nej... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun varmt anbefale Chrisco produkter. De er ramt af en uheldig og pt agressiv fremtoning fra nogle hunde elskere som måske ikke helt forstår at deres måde at skrive på, på de sociale medie, fre... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hej Min schæfer på knap 16 mdr. ellers en velfungerende tæve ændret en bekymende adfærd her den sidste stykke tid : sky , nervøs gemmer sig og ryster nervøst. Her ingen ændring i hverdagens sysle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt var helt i top. Lagde en bestilling og der skete en teknisk fejl, så det aldrig gik igennem. Blev kontaktet herom dagen efter med beklagelser og undersøgelse af hvad der var sket, et forsigtigt hå... See more

Company details

1. Pet Store

Written by the company

Kærlighed til kæledyr. Forkæl dit kæledyr med Chrisco foder, godbidder, hundekiks, legetøj, munchy, naturlige snacks, plejeprodukter, tilbehør og tyggeting. Vi kan med vores 45 års erfaring hjælpe netop dig med dit kæledyr. Find os i din nærmeste Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Meny, Spar, Min Købmand, LetKøb, Løvbjerg, Harald Nyborg m.fl. eller online på Chrisco.dk

2.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Så er den gal igen med chrisco.

Så er den gal igen med chrisco.

Deltag i konkurrencen og vind giftige godbider til din hund og mist din hund på den værste måde overhoved og lad være med at forvent at chrisco tager ansvar, nej de griner deres bagdel i laser og det eneste du får er en mail, hvor chrisco skriver at de beklager meget, men heller ikke mere.
Så du vil stå tilbage med smerten og tabet af din bedste ven og en vrede imod godbid producenten, der nægter at tage ansvar.

Så pas på, når chrisco udlover gratis godbider, disse er restpartidet af de giftige godbider.

March 27, 2026

Hej Carina

Vi kan desværre ikke genkende de fremsatte påstande. Uden en konkret henvendelse fra dig har vi ikke haft mulighed for at undersøge forholdet nærmere.
Vi tager naturligvis alle henvendelser alvorligt og står altid til rådighed for dialog samt en grundig gennemgang, hvis vi modtager de nødvendige oplysninger fra dig.
Vi kan altid kontaktes, enten pr. mail: chrisco@chrisco.dk eller på telefon: 56 64 06 06.

Rated 5 out of 5 stars

Chrisco har rigtigt mange gode…

Chrisco har rigtigt mange gode produkter til fornuftige priser. Og vores hund spiser det gerne. Surt at der var en leverandør der leverede noget skidt, men det sker hele tiden til mennesker, så selvfølgelig også med dyremad.

June 5, 2025

Reply from Chrisco

Tusind tak for din varme anbefaling og dine pæne ord! Det betyder mere, end du aner. Efter en periode med udfordringer gør det en kæmpe forskel for os at mærke opbakning som din. Vi arbejder hver dag for at være et trygt og godt valg – for både kæledyr og deres ejere – og jeres tillid giver os ny energi. Tak fordi du er med os på rejsen.

Rated 1 out of 5 stars

Vores hund fik pludselig epilepsi i…

Vores hund fik pludselig epilepsi i 2023 vi købte tyggeruller fra chrioco da de bliver forbudt stopper vi øjeblikkeligt og smed resten ud vores hund har ikke haft kramper siden men vi har betalt langt over 15000kr ind til videre op undersøgelse, blodprøver og medicin og det slutter først den dag hun ikke er her mere. Jeg er så led og ked af at man sælger sådan noget bras til vores hunde.
Vi tør ikke tage Freja ud af medicinen så det bliver en regning som er meget stor, I burde give en ordentlig erstatning

January 30, 2025

Hej Hanne,
Vi er virkelig kede af at høre om Frejas ændrede adfærd. Vi ved, hvor bekymrende det må være, når ens hund ikke trives som normalt, og vi tager din oplevelse meget alvorligt. Vi er dybt berørte, når hundeejere oplever, at deres hunde bliver syge eller ændrer adfærd.
Vi har solgt hundegodbidder og tyggeting siden 1977 og har altid været transparente omkring vores produkters oprindelse og følger naturligvis gældende regler for mærkning og kvalitetssikring for at sikre trygge produkter til kæledyr.
Vi forstår, at denne situation kan give anledning til bekymring, og har fuld forståelse for, at man som hundeejer leder efter svar og årsager. Vi vil gerne understrege, at vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål eller noget, du ønsker at dele med os. Du er altid velkommen til at skrive til chrisco@chrisco.dk.

Rated 1 out of 5 stars

Min hund fik epilepsi efter et tyggeben…

Min hund fik epilepsi efter et tyggeben fra Chrisco, han lider nu af hårdt af det… De beklager, men vil ikke betale erstatningspenge for alle de dyrelæge regninger vi har fået og medicin regninger… mangler ord..

May 10, 2024

Hej Cianna

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse og din hunds situation.

Vi undrer os dog over, at der fremsættes så klare påstande, mens sagen endnu ikke er afsluttet hos forsikringsselskabet, og vi fortsat afventer deres vurdering.

Vi tager sagen alvorligt og står naturligvis til rådighed, hvis der er behov for yderligere oplysninger.

Chrisco

Rated 1 out of 5 stars

I snakker udenom erstatning for afdøde…

I snakker udenom erstatning for afdøde dyr og regninger, i vil give folk penge for produkter der er købt, og det er så det, som i skriver.
Nu er det sådan at dyrefoder er jo også omfattet en lovgivning, ligesom fødevarer, og i den er der et ansvar, hvornår tager i jeres ansvar og betaler folk, eller er det kun sjovt at få penge den ene vej, men ikke tage ansvar.
Jeg fik den pakke jeg havde købt, den fik jeg penge tilbage for, og jeg vil aldrig i livet købe jeres produkt, når dette er jeres måde at vise ansvar.
Havde min kusine givet hendes hund dem, og den måtte aflives, så havde i fjernet hendes øjne, ja det er en hjælpehund, og var det sket, og jeg fik den besked, så skulle de ansvarlige nok rejse langt væk, for så skulle jeg vise dem ansvar, så var den ansvarlige blevet tvunget til at følge hende rundt til hun havde en ny hund, og nægtede han, så måtte han eller hun prøve en tid som blind, ja nu der så ikke nogle der snakker vold.
Hvis i ikke vil tage ansvar for jeres produktfejl, så luk jeres erhverv, så kan i bruge overskud til at give folk erstatning.
Alle butikker der føre jeres produkter, der vil jeg gøre alt for at de fjerner jeres produkter hvis i ikke står til ansvar, og det er ikke så svært, da vi er et land der elsker dyr, så folk vil ikke finde sig i jeres uansvarlighed, og lege russisk roulette med deres dyr, og nu er det jo ikke den eneste gang i må tilbagekalde, sidste gang kostede det også et par dyr.
Jeg tror i glemmer at dyr er en del af familien.

endnu en standart besked fra jer af.
Tag ansvar eller luk jeres butik dyremishandler

December 20, 2024

Kære Rasmus

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse og forstår fuldt ud, at denne situation vækker stærke følelser. Hos Chrisco tager vi ansvar meget alvorligt, og vores højeste prioritet er altid dyrenes sikkerhed og vores kunders tryghed.

Siden vi blev opmærksomme på sagen, har vi arbejdet tæt sammen med eksperter og relevante myndigheder for at finde frem til årsagen. Vi har handlet hurtigt ved at tilbagetrække produktet, opsige samarbejdet med den berørte underleverandør og iværksætte omfattende tests for at sikre, at noget lignende aldrig sker igen.

De testresultater, vi har modtaget indtil videre, har ikke påvist nogen abnormiteter i produktet. Det betyder, at der endnu ikke er identificeret noget, der umiddelbart kan forklare de rapporterede problemer. Chrisco fortsætter naturligvis med at teste. Se hele vores pressemeddelelse her: https://www.chrisco.dk/blog/chrisco-samarbejder-med-anden-berrt-aktr-i-forbindelse-med-grundige-tests-af-chrisco-tyggeruller-med-kylling-10-stk.html

Vi har stor forståelse for de berørte ejere og tilbyder refundering for de tilbagekaldte produkter. Hvad angår eventuelle erstatningskrav, er disse blevet samlet og overdraget til vores forsikringsselskab, som behandler dem i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvis du eller din kusine har yderligere oplysninger eller behov for at drøfte en konkret sag, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på chrisco@chrisco.dk, så vi kan hjælpe bedst muligt.

Hav en dejlig dag.

Chrisco

Krampeanfald.

Min hund har fået deres kyllingesandwich (3-4 stk om dagen) og har i dag været til dyrlægen efter et krampeanfald.
Jeg vil fraråde alle typer af godbidder fra dette mærke.

January 28, 2025

Hej Sara

Tak for din henvendelse.

Det gør os ondt at høre, at din hund har haft et krampeanfald og at du har været til dyrlægen med den. Vi håber, at din hund igen har fået det godt.

Du er velkommen til at sende en mail til chrisco@chrisco.dk, hvor du fortæller om hændelsesforløbet og skriver dit erstatningskrav. Vi har behov for følgende oplysninger:

• Kontaktoplysninger
• Produktnavn (EAN-nr.)
• En beskrivelse af hændelsesforløbet
• Dyrlægeregning
• Dyrlægeerklæring-/journal
• Eventuelle andre relevante oplysninger

Vi vil så sende din sag videre til vores forsikringsselskab. Så snart vi hører fra dem, vender vi tilbage til dig.

Rated 1 out of 5 stars

Vores hund blev syg af deres tyggeben

Vores hund blev syg af deres tyggeben, vi måtte på dyrehospitalet og han måtte blive indlagt. Utroligt at det kan være lovligt at sælge disse produkter, hold jer væk fra dette brand, køb noget hvor i er sikre på at hundens bedste er i fokus

October 8, 2024

Hej Lukas

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at jeres hund blev syg. Hvilke tyggeben drejer det sig om? Vi håber, at han igen har fået det godt.

Hos Chrisco prioriterer vi hundenes sikkerhed og har derfor truffet en række afgørende beslutninger. Vi har valgt at tilbagetrække "Chrisco Tyggeruller med kylling, 10 stk." (varenr. 12457) og yderligere fem produkter fra samme underleverandør. Samtidig har vi opsagt samarbejdet med underleverandøren ud fra et forsigtighedsprincip​​.

Vi beklager dybt den usikkerhed, denne situation kan have skabt, og vi arbejder intensivt sammen med eksperter for at finde årsagen bag. Vores mål er at genopbygge den tillid, som vi har arbejdet på siden 1977​​.

Kontakt os endelig direkte på chrisco@chrisco.dk, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Køb aldrig produkter fra Chrisco

Jeg har tidligere skrevet om min hund som fik 4 voldsomme krampeanfald af indtagelse af kylling bidder fra jer, og desværre har en kollega for få dage siden oplevet det samme ske for hans hund, som fik Chrisco kylling bidder mens den blev passet af en nabo. Som jeg tidligere skrev til jer på mail, er min dyrlæge ikke i tvivl om sammenhængen til kylling bidder fra jer. Men I nægter at fjerne produktet fra sortimentet med begrundelsen at de ikke er fra samme underleverandør som de andre produkter. I skrev som svar på min mail at I sælger 220.000 poser kylling bidder pr år,- profitten er vel dermed vigtigere end dyre velfærd. Og til slut til de som lovpriser jer på trustpilot, underskriv dog jer ærligt som ansatte hos Chrisco, - velfungerende personer kunne da ikke drømme om at sidde al den evidens overhørig og ligefrem rose Chrisco trods al den ulykke de har skabt.

January 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Chrisco godbider er farlige for hunde.

Chrisco godbider er farlige for hunde.

Chrisco godbider har været oppe i nyhederne og omtales som farlige, ja direkte giftige for hunden.

Chrisco fremkom efterfølgende med en påstand om, at alle de omtalte og mistænkte godbider fra chrisco var blevet tilbagekaldt.

Men dette er ikke den korrekte sandhed, tværtimod, så er der flere steder fyldt om med de omtalte godbider og der er ovenikøbet blevet leveret op til 10 kasser af de omtalte godbider til nogle butikker og der er over hele linjen blevet lavet tilbudsfremstød på disse godbider, ta 3 poser af de omtalte godbider for 50 kr.

Det viser sig, at de tilbagekaldte godbider er produceret i kina og alligevel, når man ser på pakningen med de omtalte godbider, så står der med tydelig skrift, at disse godbider er produceret i danmark og uanser om de er produceret i danmark eller ej, så er både producent og sælger ansvarlig for produktet, med andre ord, så kan enhver der har haft eller har en hund der er eller har været syg af chrisco’s godbider, de kan gøre krav gældende overfor chrisco.

Chrisco har dog indtil videre nægtet at tage det økonomiske ansvar og dække regningerne for de hunde ejere, der har eller har haft syge hunde pga chrisco’s godbider.

Det højeste som chrisco har kunne strække sig til, er en formulering, hvor de skriver at de er kede af at hører at hunden er blevet syg, men udover dette, intet.

Danmarks radio nævner at en håndfuld hunde er blevet syge, nu ved jeg ikke hvad dr. mener med en håndfuld, men hvis 250-300 hunde, som er syge, blevet aflivet eller afgået ved døden pga chrisco’s godbider, så dækker en håndfuld kun ca halvdelen af de tilfælde, der har været på landsplan.

Men som hunde ejer og en af dem der har mistet 2 hunde pga chrisco’s godbider og som efterfølgende har forsøgt at få mine penge tilbage for de poser af godbider, som endnu er uåbnet, men hvor dette blev nægtet, der har jeg kun et krav til chisco’s ejer og ansatte, tag dog og spis nogle af de tilbagekaldte godbider selv og se hvordan det føles at blive syg, at det skidt som i sender på gaden, jeg betaler gerne de godbider som i skal spise.

Men jeg vil også opfordre de berørte hunde ejere i at stå sammen og lave en fælles sag imod chrisco, så et sådanne firma kan få sig en lærestreg.

For det som chrisco glemmer, det er, at det i mange tilfælde ikke kun er en hund, men et familiemedlem som firmaet i sin griskhed har slået ihjel og hvor vi som hunde ejere står tilbage med sorgen og mange gange med nogle kæmpe regninger i forsøget på at redde vores kære, men alt dette er blevet fejet ind under gulvtæppet og nedgjort til en undskyldning fra chrisco, der lyder, at det er vi kede af at hører, ingen tilbud om at dække dyrlæge regningen eller tabet af vores kære.

Dette er langt fra godt nok og slet ikke tilstrækkelig

January 4, 2025

Hej Ejvin

Tak for din henvendelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om dine hundes sygdom og tab, og vi forstår, at dette er en dybt personlig og følelsesladet situation. Hunde er for mange mere end kæledyr – de er familiemedlemmer, og det anerkender vi fuldt ud. Mange af os er jo også selv hundeejere.

Vi vil dog gerne tage fat på nogle af de påstande, du nævner, for at sikre en korrekt fremstilling:

Tilbagekaldelse af produkter
Vi har tilbagekaldt "Chrisco Tyggeruller med kylling, 10 stk." og fem andre produkter (det er alle tyggeting og ikke godbidder) fra samme underleverandør. Disse er fjernet fra både vores webshop og de butikker, vi samarbejder med. Vi har samtidig opsagt samarbejdet med den pågældende underleverandør ud fra et forsigtighedsprincip. Hvis der alligevel skulle være fundet nogen af disse seks produkter på hylderne, opfordrer vi alle til at kontakte os direkte. Se nederst på forsiden af www.chrisco.dk hvilke produkter, det drejer sig om.

Produktionsland
Vi arbejder med leverandører fra forskellige lande, men vi mærker altid vores produkter korrekt i henhold til gældende regler. Vi skriver ikke, at de er produceret i Danmark. Derimod finder du både Chriscos og den pågældende underleverandørs reg.nr. på alle vores produkter.

Ansvar og støtte til berørte kunder
Hos Chrisco tager vi vores ansvar meget alvorligt. Vi tilbyder fuld refundering for tilbagekaldte produkter, også uden kvittering. Man kan også til enhver tid få sine penge retur for de tilbagekaldte produkter i den butik, produktet er købt. Vi arbejder desuden tæt sammen med eksperter og myndigheder for at undersøge sagen og sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet. Hvis du som kunde har oplevet problemer, opfordrer vi til at kontakte os direkte på chrisco@chrisco.dk, så vi kan finde en løsning.

Sikkerhed af vores produkter
Vi vil gerne understrege, at vores produkter er sikre og bliver testet i overensstemmelse med de gældende regler og standarder for dyrefoder. Vi vil fortsat arbejde for at genopbygge den tillid, som er kernen i vores virksomhed.

Vi forstår og respekterer, at denne situation har været meget svær for mange, og vi beklager dybt, hvis nogen har haft en negativ oplevelse med vores produkter. Vores mål er altid at sikre, at både kæledyr og ejere føler sig trygge ved vores produkter.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker vores hjælp.

Rated 1 out of 5 stars

Hvad er navnet på den underleverandør i…

Hvad er navnet på den underleverandør i har opsagt??
Mere så vi kan undgå,at de handler med andre hunde godbidder firmaer og os hundeejere køber dem..
Boykot det firma,dansk familie firma der agere som et fordækt money first firma..

January 4, 2025

Hej Lars

Tak for din henvendelse.

Vi kan bekræfte, at vi har opsagt samarbejdet med underleverandøren, der har følgende Reg.nr.: 3200PF027. Det er dette nr., at du skal kigge efter på poserne, hvis du vil undgå produkter, der er produceret af denne virksomhed.

Rated 1 out of 5 stars

Chrisco vil ikke det bedste for vores kæledyr.

Jeg køber normalt ikke hundemad/godbidder i supermarkeder. Alligevel købte jeg af to omgange en pose af jeres forbandede ruller. Vi bemærkede på et tidspunkt, at Baloo virkede en anelse deprimeret. En kvik og aktiv labrador på knap 5 år. Og som pludselig blev bange for høje lyde, og ikke ville ud og gå tur - ej heller lege med sine hundevenner. Nu ved vi hvorfor!
Det vidner kun om en ting. PROFIT. Billig produceret mad fra Kina sælges dyrt i Danmark!
Jeg vil aldrig, som i aldrig nogensinde købe et produkt fra Chrisco igen. Tilliden til dette firma er ikke eksisterende.

September 2, 2024

Hej Birgitte

Tak for din henvendelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse, og det påvirker os meget, at Baloo ikke har haft det godt. Vi håber meget, at han har fået det godt igen. Hans trivsel og sundhed betyder alt for os, og det er netop derfor, vi tager sådan feedback meget alvorligt.

Vi forstår fuldt ud, at denne oplevelse har påvirket din tillid til os, og det er dybt beklageligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på chrisco@chrisco.dk, så vi kan tage dialogen videre og finde en løsning, der viser vores engagement i at tage ansvar.

Chrisco tyggeben

Hej
Min schæfer på knap 16 mdr. ellers en velfungerende tæve ændret en bekymende adfærd her den sidste stykke tid : sky , nervøs gemmer sig og ryster nervøst. Her ingen ændring i hverdagens sysler .
Købt Chrisco tyggeruller hos Harald Nyborg med kylling givet hunden dem som hygge . Læst nyhederne vel ikke årsagen
Vh Finn Larsen

December 21, 2024

Hej Finn

Tak for din henvendelse.

Vi er virkelig kede af at høre om din schæfers ændrede adfærd. Vi ved, hvor bekymrende det må være, når ens hund ikke trives som normalt, og vi tager din oplevelse meget alvorligt. Vi håber, at hun har fået det bedre nu.

Det er dybt forfærdeligt, når hundeejere oplever, at deres hunde bliver syge eller ændrer adfærd, og vi er oprigtigt kede af den situation, som dette har skabt for både hunde og deres familier. Selvom vi på nuværende tidspunkt ikke har dokumentation for, at produktet er årsagen til adfærdsændringerne, har vi valgt at tage konsekvente skridt – både ved at tilbagetrække alle produkter fra underleverandøren og ved at opsige vores samarbejde. Hver eneste berørt hund er en tragedie, og hundenes sikkerhed er vigtigere end alt andet. Vi kan ikke tage nogen chancer.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på chrisco@chrisco.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at dele flere detaljer.

Genoprettet tillid

I forbindelse med den ærgerlige sag med tilbagetrækningen af tyggeruller, kontaktede jeg Chrisco på grund af bekymringer vedrørende de øvrige Chrisco-produkter vi havde liggende.
Chrisco var meget kede af situationen og de var yderst behjælpelige med information og åbne omkring situationen med den kinesiske leverandør til tyggerullerne. Det genoprettede min tillid.

December 16, 2024

Hej Carsten

Mange tak for din besked og for at dele din oplevelse med os.

Vi er oprigtigt kede af situationen, og vi sætter stor pris på, at du tog kontakt, så vi kunne besvare dine bekymringer og give dig den nødvendige information.

Vi er glade for at høre, at dialogen har genoprettet din tillid til os – det betyder utrolig meget for os.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid meget velkommen til at kontakte os igen.

Rated 1 out of 5 stars

Dræber folks hunde med deres produkter!!!

Som man også kan læse på de sociale medier, så tilbagekaldte Chrisco et produkt af tyggeruller, da flere hunde fik adfærdsændringer som endte med at de pludselig og ekstrem spænding, panikanfald, hylen og gøen, rastløshed, aggression, savl og krampe - det endte med at flere hunde måtte lade livet og ejerne nu står tilbage med en hund mindre. Det kan man jo så takke Chrisco for, hvis det viser sig at deres produkter er skyld i dette...

Yderligere tilbagekalder Chrisco 5 produkter som også kan være skyld i en hunds pludselige død og mon ikke der nok skal komme flere tilbagekaldelser?

Chrisco's produkter kommer fra udenlandske leverandører, så mon ikke det er for at tjene lidt ekstra penge til sig selv og i virkeligheden er rimelig ligeglade med folks hundes sundhed og velfærd?

Lad mig sige det ganske kort. I skal være MEGET glade for at det ikke gik udover min hund....

December 19, 2024

Reply from Chrisco

Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer.

Først og fremmest vil vi gerne udtrykke vores dybeste medfølelse med de familier, som har oplevet noget så tragisk som at miste deres hund. Det er en situation, vi tager ekstremt alvorligt.

Efter at vi den 11. december blev gjort opmærksomme på, at vores tyggeruller med kylling muligvis kunne have forårsaget sygdom hos hunde, valgte vi straks at trække produktet tilbage fra markedet. Kort derefter besluttede vi også at tilbagetrække samtlige produkter fra den pågældende underleverandør.

Vi samarbejder med leverandører fra forskellige dele af verden for at sikre, at vi kan levere produkter af høj kvalitet. For eksempel produceres tyggeben / tyggeruller håndlavet uden for Europa, mens hundekiks fremstilles i store bagerier i Tyskland og Holland, hvor de rette faciliteter findes.

Vi har solgt hundegodbidder og tyggeting siden 1977 og har aldrig tidligere oplevet en lignende situation. Vi undersøger naturligvis sagen grundigt og vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at sikre, at noget lignende ikke sker igen.

Vi forstår, at denne situation kan give anledning til bekymring, og vi er altid åbne for dialog. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på chrisco@chrisco.dk.

Skam Jer!!!

Skam Jer!!!
Sælge gift til hunde er simpelthen så lavt, luk foretningen til i har 110% styr på hvad i laver!!!!

Hvor svært er det at skrive "Fremstillet i Kina" på pakkerne?? nej vel, det er jo bare fordi i er kyniske og godt ved at der ikke er nogen der vil købe jeres gift så, meeen skidt med et par døde hunde bare i følger reglerne og tjener penge, FØJ!!

December 19, 2024

Hej Dan

Vi forstår din frustration og bekymring, og vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi den 11. december blev gjort opmærksomme på, at vores tyggeruller med kylling var mistænkt for at gøre hunde syge, handlede vi straks. Produktet blev øjeblikkeligt trukket tilbage fra markedet, og kort efter fjernede vi også alle andre produkter fra samme underleverandør.

Vi ser det som vores ansvar at reagere hurtigt og konsekvent for at sikre, at vores produkter er sikre for kæledyr.

Vi har altid været transparente omkring vores produkters oprindelse og følger naturligvis gældende regler for mærkning.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på chrisco@chrisco.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Rated 1 out of 5 stars

Hvis det var mulighed for at give minus…

Hvis det var mulighed for at give minus stjerne ville det være det i fik fra mig. Min hund er en af dem der har blevet syge af jeres produkter. I weekenden den måtte vi som så mange andre hundeejer søge vetrinær med krampeanfall, uro, rastløshed osv. Det er mere end frygtelig at se sit elskede dyr kæmpe og have panik på den måten uden at man er i stand at kunne hjælpe. Det er en skam at i som virksomhed fortsat ikke har meldt ud om hvad det er som sker og hvad det er som gjort vores hunde så syge at nogen af dem er måttet aflivet. Skam jer, tag ansvar og lukk virksomheden!

December 14, 2024

Hej Malin

Tak for din henvendelse.

Vi beklager dybt, at din hund er blevet syg, det berører os virkelig meget. Er din hund blevet frisk igen?

Vi gør alt for at holde jer orienteret om sagen. Og vi tager ansvar, idet vi har tilbagetrukket alle 6 produkter og stoppet samarbejdet med underleverandøren.

Læs mere på pop-up beskeden på www.chrisco.dk. Som du bl.a. kan læse der, har Chrisco iværksat en undersøgelse i samarbejde med eksperter for at identificere, om Tyggeruller med kylling, 10 stk. (varenr. 12457) er årsagen til hundenes adfærdsændringer. Vi forventer at få svar i januar måned.

Med hensyn til erstatningskravet vil vi bede dig om at fremsende en mail til chrisco@chrisco.dk med følgende oplysninger:

• Kontaktoplysninger
• Produktnavn (EAN-nr.)
• En beskrivelse af hændelsesforløbet
• Dyrlægeregninger
• Erstatningskravet
• Eventuelle andre relevante oplysninger

Vi vil derefter samle alle anmeldelser og sende dem videre til vores forsikringsselskab. Så snart vi hører fra dem, vender vi tilbage til dig.

Hav en god dag.

Rated 1 out of 5 stars

Min hund har fået psykose af deres…

Min hund har fået psykose af deres produkter. Derudover nævner de ikke tydeligt at deres produkter er lavet i Kina.

December 17, 2024

Hej Frederik

Tak for din henvendelse.

Vi er oprigtig kede af at høre, at din hund har fået en psykose af vores produkter. Har den fået det bedre og har du været i kontakt med en dyrlæge herom?

Kontakt gerne chrisco@chrisco.dk hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Hav en god dag.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefale Chrisco
Super gode produkter herhjemme er bamser samt snacks et kæmpe hit,de er altid hjælpsomme samt yderligere en fantastisk service ,Levering af produkter spiller bare efter bogen ....
Vi bestemt ikke bekymret for at blive ved med og bruge deres produkter
Alt den hetz mod Chrisco syntes jeg bestemt ikke de har fortjent
I gør et kæmpe stykke arbejde

December 16, 2024

Hej Rene

Tusind tak for din varme anbefaling og de pæne ord!

Det betyder alverden for os at høre, at både bamser og snacks er et kæmpe hit hjemme hos jer, og at vores service og levering lever op til jeres forventninger.

Vi sætter pris på din støtte i en tid, hvor vi har mødt udfordringer. Vi arbejder hårdt for at gøre det bedste for kæledyr og deres ejere, og jeres tillid er vores drivkraft.

Tak fordi du bakker op om os. Det sætter vi virkelig stor pris på!

Hav en dejlig dag og rigtig glædelig jul.

Take a closer look