Det går inte ens att fylla i hämtdatum…
Det går inte ens att fylla i hämtdatum på er hemsida när man ska boka p.g.a att hemsidan är felaktigt utformad storleksmässigt! Heeeeeelt efterblivet , bokar hos någon annan istället! Tack för mig
Varje dag hjälper vi företag, privatpersoner, dödsbon och bostadsrättsföreningar att sortera, transportera och återvinna olika typer av avfall. Tillsammans bidrar vi till ett hållbart samhälle. Det är det som driver oss. Vi är Circla.
David Adrians väg 1, 19491, Upplands Väsby, Sweden
Extremt oseriösa
Tar lång tid att svara på mejl
När man väl fått en tid att en kille ska komma ut å dokumentera dödsboet så är han halvt ointresserad över det som är av värde.
Lovar att en offert kommer inom 24 timmar.
Det har gått mer än 2 veckor
Vi hade ett dödsbo efter min svärmor.En värdering man från Cirkla bedömde att med alla värdefulla möbler .Antikviteter och dylikt skulle tjänsterna som utfördes gå jämt upp med det vi lämnade kvar i lägenheten .
Av den anledningen anlitade vi cirkla.
När sedan fakturan kommer på 19.000 kr blir vi både bestörta.Förvånade ledsna och besvikna.
Det som hade sålts blev inte ens specificerat .
Det var dessutom en väldigt ringa summa.
Nu har vi förstått att ALLT som vi lämnade och trodde att det skulle tas om hand på ett respektfullt sätt har bara slängts .I detta sammanhang tycker jag kunden ska kontaktas innan ALLT KASTAS.Respektlöst och oseriöst.
I och med att värderings mannen sa något helt annat.
Vi ska anmäla detta till Allmänna Reklamations nämnden .
ALDRIG MER CIRKLA.
// Agnetha

Reply from Circla
3:e gången på 6 mån som jag anlitar Circla. Helt suveräna, punktliga. Jag har aldrig behövt lyfta ett finger dom gör allt...packar o bär..dessutom otroligt trevlig personal även på kontoret. Rekommenderas varmt!!!!
Jag tycker att Circla är i högsta grad ett oseriöst företag. Min svärmor gjorde misstaget att anlita dem och de debiterade henne på fullständigt felaktiga grunder. Jag själv tog fajten med dem, men tyvärr valde min svärmor ( utan att jag visste om det) att betala dem en hutlös summa pengar som de inte skulle ha. De debiterade för x antal kubik som överhuvudtaget inte ens fanns. Så, aldrig mer circla, det kan uppenbarligen bli hur galet som helst!
Välj annat företag, eller gör jobbet själv.. eller betala någon/några närstående eller vänner i stället! Cirkla får Noll betyg av mig!

Reply from Circla
Jag anlitade Circla för att tömma ett dödsbo i en av Stockholms förorter. De var proffsiga, trevliga och lätta att ha att göra med. De var dessutom mycket flexibla i dessa corona tider när de uppkom lite oväntade problem på min sida. De kom på utsatt tid och utförde arbetet helt enligt önskemål. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera dem.
Vi valde Circla för deras uttalade miljöengagemang; ”Här på Circla brinner vi för miljön. Vi tror på att en ansvarsfull hantering av avfall leder till en mer hållbar värld.” Tyvärr blev det inte alls som utlovat. Enligt avtal ingick packning och sortering, men ALLT hälldes ut i byggsäckar, porslin gick i tusen bitar och blandades med metall, fina dukar, den avlidnes personlighet tillhörigheter etc, vilket gör det omöjligt att sortera vid en sopstation. Möbler slogs sönder och togs ej till Myrorna som utlovat. Denna oerhört oetiska hantering fick anhöriga att må känslomässigt dåligt samt följde inte miljökrav och den certifiering företaget har.
Utöver detta steg slutpriset oerhört då värderingsmannen missbedömde volymen med mer än 30 %!
Anlitade Circla för tömning av ett dödsbo i Bromma. Trevligt bemötande, snabbt utfört jobb. Proffsiga. Tack!
Jag ringde för att få hjälp med ett dödsbo. Jag ville ha hjälp med värdering/ uppköp/sälja möbler.
De ställde frågor av typen "är det danska designmöbler eller antikviteter?"
De sa klart och tydligt att de inte ens är intresserade av att komma och titta på möblerna om det inte är det, utan hänvisade mig till blocket.
Anledningen till att jag ringde dem var ju just för att det känns tungt att sälja min kära förälders ägodelar på blocket, skriva beskrivningar etc.
När man då ringer i ett sådant läge (när man fortfarande sörjer den bortgångna) och får frågor av den typen och dessutom ett okänsligt bemötande blir man arg och ledsen.
Det framgår INTE på deras hemsida att de endast är intresserade av att köpa "designmöbler/antikviteter".
Så jag rekommenderar inte circla.se om dödsboet inte råkar vara av en lyxigare variant med designmöbler och antkviteter.!
Anledningen till att de får 1 stjärna är för att de inte går att ge 0.
Anlitade Circla i slutet på september för att få allsköns skräp bortforslat, för det första så kom de inte på utsatt tid, dessutom så lämnade de kvar föremål från min bostad i trapphuset. När jag uppmärksammat detta och ringer dem för att de skall komma och hämta kvarlämnad bråte, så säger de "ställ undan det i något utrymme i huset, så tar vi ansvar för vad hyresägaren säger och tycker om det". Jag påtalar att de inte skött sitt uppdrag och att det inte finns något utrymme i huset att ställa undan det på, och att jag dessutom vänder mig till ARN om de inte hämtar skräpet jag betalat för att få bort. Då blir det fart på dem, efter 20 minuter så är personal hos mig och hämtar vad de skulle tagit med sig från början. Att de sedan tar hutlöst betalt 695 för 1 kubik när de inte sköter sina uppdrag gör inte saken bättre för deras vidkommande. Jag anlitar aldrig dem mer. Har ni något ni vill bli av med, så välj någon annan firma! Circla är ingen firma för privatpersoner.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.