Uden tvivl det bedste sted at få indisk/pakistansk mad. Se bort fra de negative anmeldelser, for de kan nemlig aldrig være tilfredse, desuden fortæller de ikke om den rigtige og særdeles professio... See more
See what reviewers are saying
Vi bestilte butter chicken, som desværre ikke smagte helt, som den burde – lidt tam og ret skuffende i forhold til prisen. Derudover bestilte vi en hot beef “ekstra stærk”, men den smagte mild og v... See more
Tidligere altid været godt i Dalum. Trods prisstigninger stort set ingen okse/lam/kylling i bakkerne. Sovserne fortsat velsmagende. Dog køber vi ikke en ret mad for at spise sovs og ris. Ærgerligt- hv... See more
Elsker at hente indisk hos dette…
Elsker at hente indisk hos dette sted.....men idag fin jeg forkert forret med hjem ( ikke som vi bestilte) og samtidig stod 1 og spiste midt i det bestilte mad hvor det pakkes. Og 2-3 personer stod og pjattede og sagde skældsord.....ikke lige det man forventer at hører de ord mens man står og venter....der går længe inden vi kommer der igen....så blir det i Dalum vi henter og ikke i bolbro:!(
Dårlig og flabet service
Vi har bestilt ca. 6-7 gange fra ClassicIndian. Det er næsten 50/50 om vores bestilling er korrekt (mangler enten juice, dips, snacks osv.). Når mange ringer for at oplyse fejlen, bliver man mødt med “Nå... okay, hæng lige på et minut” ...“Der kommer en mand ud med de glemte vare” - absolut ingen hint af en undskyldning. De virker nærmest som om man er til belastning fordi de har lavet en fejl.
Vi har fundet et alternativ til indisk takeaway.
Uacceptabel service
Maden er god. Men leveringstiden er uanstændigt ringe. De overholder ikke den lovede tid, og sidst var maden ikke længere varm ved ankomst.
De svarer ikke på klager, så der er ingen hjælp at hente, når man ikke er tilfreds.
Classic Curry, det BEDSTE sted at få mad!
Uden tvivl det bedste sted at få indisk/pakistansk mad.
Se bort fra de negative anmeldelser, for de kan nemlig aldrig være tilfredse, desuden fortæller de ikke om den rigtige og særdeles professionelle oplevelse, der findes.
Classic Curry er i verdensklasse!
Det kan helt klart anbefales, og det er for alle smagsløg!
Gennemført fantastisk
Fantastisk mad i Bolbro
Vi har flere gange købt og også bestilt mad ved Classic Indian.
Vi har aldrig været skuffede.
Dog håber jeg, deres system ved bestilling nogle dage i forvejen bliver opdateret, således der bliver sendt bekræftelse ved bestillingen.
Service i bund men fin mad
Jeg har altid bestilt mit indiske mad hos jer og været tilfreds. Jeres medarbejdere over mobilen er desværre ikke serviceminded og ret flabede. Jeg havede annulleret min ordre, hvor pigen skrev mine oplysninger ned forkert, selvom jeg nævnte dem 2 gange for hende. Da jeg så ringer jer op, kan I hverken finde kvitteringen. Jeg må finde et nyt stam sted.
Brændte os af
Vi ringede og bestilte mad. Vi oplyser vi gerne vil have det bragt ud og oplyser adressen.
Da der er gået over 1 time og 30 min ringer vi så til dem for at få af vide at det var for langt væk og de have prøvet at kontakte os. De oplyste mit tlf. Nummer som var korrekt og på intet tidpunkt havde de ringet til mig.
Første og sidste gang vi bestiller hos jer.
Manglede vare og indholdet passer ikke…
Manglede vare og indholdet passer ikke overens med billederne af maden.
Jeg havde bestilt og betalt for brød, og fik kun "dip".
Samt maden OVERHOVEDET IKKE stemmer overens med billederne.
Maden smagte, men servicen er dårlig.
Jeg bestille halv ris og halv sovs
Jeg bestille halv ris og halv sovs, jeg fik 4 bakker istedet for 2. Jeg skulle af med 233kr hvor jeg i virkeligheden skulle betale for 118kr.
Da jeg spurgte om jeg kunne få pengene tilbage(som blev betalt kontakt) fik jeg at vide det kunne jeg ikke, men at jeg skulle give mine konto oplysninger. Har stadig ikke fået mine penge tilbage.
Bestil ikke derfra, jeg tror aldrig i mit liv jeg har fået en mere uprofessionel services!
Helt igennem ringe oplevelse!
Helt igennem ringe oplevelse!
Vi bestilte 3 retter og noget brød.
Efter en time og 15 minutter efter ringer det på døren, og en engelsk talene mand kommer med en pose med 3 bakker i.
Allerede her siger vi at noget er galt, da der bør være 6 bakker.
Vi åbner og kan se vi har fået to gange ris, og en ret.
Vi ringer op og fortæller hvad der mangler og det vil blive bragt ud.
Da det ankommer får vi kun en ny ris med, så en af os spiste kolde ris.
Stopper galskaben her? Nej! Der blev fundet sølvpapir i den ene ret.
Simpelthen for dårlig oplevelse og service!
Sæt minimums køb for udbringning ned…
Sæt minimums køb for udbringning ned til Kr.120/140, så kan jeg give jer mindst en stjerne mere.
Har desværre ikke bil og kan derfor ikke hente selv. Jeres mad er super og smagfuld.
Elendig og uprofessionel service.
Jeg bestilte en Chicken Tika og gjorde medarbejderen opmærksom på, at den skulle være LIDT stærk. Da jeg så fik maden og begyndte at spise viste det sig, at den var mega stærk. Jeg tænker så, at det er fair nok, da det kan betragtes som værende en vurderingssag. Da jeg så vælger at konfrontere Classic-Indian og fortælle dem, at den altså er mega stærk og er uspiselig, så hører jeg én af jeres medarbejdere i baggrunden sige til sin medansat: "Så må du sige til ham, han ikke skal sige lidt stærk næste gang".
Denne ene stjerne er ikke fordi, maden ikke levede op til forventningerne - men alene på baggrund af den elendige service.
Fantastisk godt
Lækker mad og store potioner! Kan klart anbefales :)
Det eneste der er lidt træls er at man skal handle for 250 kr. for at få levering, plus man så skal betale 25 kr. for levering. Jeg synes godt at I enten kunne sige man min. skal handle for 100 kr. og så betale 25 kr. for levering, eller at man min. skal handle for 250 kr. og så er levering gratis.
I får dog 5 stjerne alligevel, da maden er så god.
Super kvalitet. Men idag er jeg ikke tilfreds
Maden fra Classic Indian er super, og jeg er rigtig glad for at bestille det til min familie - flere gange om måneden. Men idag, efter jeg er kommet hjem fra ferie, og har siddet i en flyvemaskine hele dagen, vil jeg inden jeg forlader lufthavnen bestille mad hos jer i god tid. Jeg bestiller min. 2 timer før det skal leveres. På leveringstidspunktet dukker der ingen op, og jeg høre ingenting. 20 min efter ordren skulle have leveret og jeg stadig intet har hørt, vælger jeg at kontakte restauranten på Middelfartvej hvor leveringen skulle komme fra (Der blev oprindeligt bestilt fra Dalumvej?) hvor medarbejderen siger at der går yderligere 15 min inden han kommer og det beklager de. Langt fra tilfredsstillende.
Intet mindre end FANTASTISK!
Skal der indisk mad på menuen, så er det bestemt her man skal bestille fra!
Uden tvivl det bedste i odense. Kvalitet og service er i top. Har aldrig haft en dårlig oplevelse hos dem. Kan helt klart anbefale dem :)
Bedste indiske mad i Odense.
Okay okay, hvis ret skal være ret har jeg ikke spist på dem alle, men af de fire indiske restauranter i Odense jeg har prøvet, der er ClassicIndian bare bedst. Kæmpe portioner - nok til to. Lækker smag og hurtig levering.
God, smager godt, leverer altid til tiden - kan anbefales
Indisk take out, som smager godt, det virker til at være frisklavet og de er gode til at hjælpe med at sammensætte gode retter. Vi bestiller ofte til flere personer, og dermed vil vi gerne have retter, som smager lidt forskelligt. De laver alt fra helt milde retter til enormt hjertebankende-stærke retter, som smager godt. Vi har ikke prøvet andet, end at maden er god og at der leveres til tiden. Vi har prøvet andre indiske take-out i Odense, hvor vi er blevet skuffede over at maden flød med olie, dvs den var opvarmet. Det har vi ikke oplevet her.
Chicken tikka er børnenes favorit, vi prøver altid en af deres egne specialiteter/anbefalinger fra kokken.
Kan anbefales.