3.6

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

3.6

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Et virkelig fantastisk og spændende…

Et virkelig fantastisk og spændende museum, som faktisk overraskende mig lidt.
Det bliver et af de steder jeg godt kunne finde på at komme igen.
Selv cafeen, der ellers har fået en del kritiske anmeldelser, var over standard af hvad jeg plejer at opleve på museer. Personalet både i udstillingen og cafeen, var søde, smilende og imødekommende.
Det var i helhed en rigtig god oplevelse, som jeg gerne vil anbefale andre.

April 12, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Var på Clay museum som var en skøn oplevelse, men Café gav dårlig service……

Var på Clay museum som var en skøn oplevelse dem ville jeg give 5 stjerner.Vi ville nyde en frokost i cafeen. Det var en meget trist oplevelse. Vi fik begge bestilte en veggie burger med aubergine til 135kr.Salaten i bollen bestod hovedsageligt af meget grovsnittet rødkål og så var der slet ikke aubergine i. Jeg spurgte til indholdet og fik af vide at de ikke havde flere auberginer så de havde kommet artiskok i, men det kunne vi heller ikke finde. Vi var 3 personer der så ønskede at få noget fisk i og fik af vide at det kunne man da ikke få når man havde bestilt en veggie burger. Jeg forklarede den unge kvinde at jeg ikke var vegetar men var vild med aubergine. Jeg påpegede at det havde været fint at informere os om de manglende auberginer da vi bestilte. Meget skuffende og håber at de kan lære lidt om kundeservice.

March 7, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk museum der omhandler såvel…

Fantastisk museum der omhandler såvel keramik og porcelæn. Dels i skiftende udstillinger, den faste og lærerige udstilling samt "skattekammeret" med en omfangsrig arvet samling. Kompetent og imødekommende personale på musæet og en lækker museumsbutik. Smuk historisk bygning og lige så skøn park. Til gengæld er der plads til forbedring i museets cafe. Hvor personalet fem minutter i lukketid var færdige med at sætte stole op på bordene, hvilket efterlod et indtryk af at fokus lå på at komme hjem, snarere end at lade gæsterne drikke den købte kaffe uden at føle at man skulle skynde sig. At stille stole op på bordene, burde ske efter cafeens lukketid, og ellers må man angive en tidligere lukketid.

February 25, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Meget imødekommende personale

Meget imødekommende personale, fine udstillinger, alt godt. MEN mon der var et eller andet galt med ventilationen i den nederste etage? Vi var to som havde det glimrende da vi ankom, efter ti minutter i kælderen blev vi svimle og dårlige, og vi måtte ud og trække frisk luft.

August 2, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Var på Clay museum som var en skøn…

Var på Clay museum som var en skøn oplevelse. Vi ville nyde en frokost i cafeen. Det var en meget trist oplevelse. Vi fik begge en Clay salat til 95kr stk. En utrolig sørgelig salat, hvor rodfrugtechips og tranebær var det der var mest af. Et par salatblade , et par rukola , een tomat og lidt andet På ingen måde mæt. Virkelig ikke at anbefale ligesom personalet, to unge piger var meget lidt kundevenlige men reserverede og ikke smilende. Øv øv øv
Leonoora og Lis

April 24, 2022