Clean Ren ApS Reviews 32

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker at få besøg af jeres skønne rengøringspersonale. Effektivt og grundigt - så kan det ikke blive meget bedre

Rated 1 out of 5 stars

Rengøringen varede i alt ca. 50 min - desværre var rengøringen mildest talt overfladisk. Der var f.eks. støv på kommoder efter rengøringen - samtidigt med det blev vores trappe og opgang beskidt ef... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi bruger firmaet til rengøring af vores resturant. Vi fandt dem første gang på Google, og vi har nu en fast aftale med dem. Det bliver altid super pænt. Medarbejderne er imødekommende, og søde. Mange... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik gjort rent af Clean Ren i vores lejlighed, det blev så godt. Vi benytter dem jævntligt. Det er efterhånden blevet vores faste rengøringsfirma. De overholder tiden og er ret effektive. Vi er til... See more

Company replied

1. Cleaners

Written by the company

Clean Ren ApS har været et foretrukket valg inden for rengøringstjenester siden maj 2020. Med vores mangeårige erfaring er vi stolte af at have ydet kvalitetsservice til vores kunder. Med et fokus på kvalitet og effektivitet har vi opbygget et ry som pålidelige rengøringspartnere både for private og erhvervskunder. Vores dedikerede team af erfarne rengøringsfolk brænder for at levere enestående service, der efterlader dit hjem eller kontor skinnende rent. Vi sætter en ære i at opfylde dine rengøringsbehov, og vores mål er at gøre din hverdag lettere ved at skabe et rent og behageligt miljø. Med os kan du forvente professionelisme, pålidelighed og en ekstraordinær kundeserviceoplevelse.

4.2

January 4, 2022

Hej Yosef Azzam

Rigtig mange tak for de 5 stjerner😊

Rated 3 out of 5 stars

Der var for mange steder

Der var for mange steder, hvor der ikke var fjernet støv og spindelvæv

December 21, 2021

Hej Katja Lundh.

Vi beklager for den oplevelse du har haft hos Clean Ren. Du må gerne skrive til os på info@cleanren.dk, så finder vi sikkert en løsning.

Jeg har nu brugt cleanren 2 gange

Jeg har nu brugt cleanren 2 gange - begge gange med fremragende resultater. Kan klart anbefales. 5 stjerner herfra.

September 21, 2021

Hej AnhDu Long Vu

Rigtig mange tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse 😊

Vi giver straks roserne videre til dit rengøringsteam - og glæder os til det fortsatte samarbejde 😊

Yderst tilfreds altid!

Vi har haft cleanren på besøg et par gange efterhånden og resultatet er altid som forventet. De er effektive og efterlader vores vinduesparti skinnende 🌟 service og kvalitet fejler intet når du vælger cleanren !

June 29, 2021

Hej BySisters

Super betjening

Super betjening. God stil

April 8, 2021

Hej Ulla

Super god service

Super god service. Har brugt Clean Ren. Flere gangw både i mit private hjem og igennem mit firma.

February 8, 2021

Hej Karrum

Rated 3 out of 5 stars

Ved opstart mødet de ikke op på aftalte…

Ved opstart mødet de ikke op på aftalte tidspunkt men 1 time senere hvilket var problematisk når nøglen skulle overdrages inden jeg skulle på arbejde. Ellers var der pænt og rent og de var flinke. Dog var der ikke gjort rent oven på køkkenskabene.

December 26, 2020

Hej Hanne Bjørn.

Vi beklager for den oplevelse du har haft hos Clean Ren. Det sørger for at det ikke sker igen.

Vi sørger for at du får en gratis rengøring, istedet for den rengøring som ikke var så god!

Virkelig god service

Kommer til tiden, billig og meget effektiv rengøring. Kan varmt anbefales

November 1, 2020

Hej Johan

Varm anbefaling

Varm anbefaling! Venlig og professionel kommunikation, god service i forbindelse med nøgleaflevering, punktlighed, grundig rengøring og yderst konkurrencedygtig pris.

September 25, 2020

Hej Karen