Netop modtaget, super lækkert produkt. Ser frem til at prøve det af! :-) Samt hurtig levering.
Hos Clearwave er vi dedikerede til at bringe det bedste inden for skønhedsteknologi direkte til dit hjem. Vores mission er at gøre professionel hudpleje tilgængelig og bekvem for alle. Vi specialiserer os i innovative hudplejeløsninger, der kombinerer videnskab og teknologi for at give dig synlige resultater. Vores hudplejestave er designet med den nyeste evidensbaserede teknologi, der effektivt forbedrer hudens udseende og sundhed. Vores Værdier •Kvalitet: Vi er forpligtet til at levere produkter af højeste kvalitet, der sikrer optimal pleje og resultater. •Tilgængelighed: Vi mener, at alle fortjener adgang til professionel hudpleje, og derfor stræber vi efter at gøre vores produkter overkommelige og brugervenlige. Vores Produkter Clearwave hudplejestave kombinerer flere terapeutiske teknologier, herunder lavfrekvente bølger, rødt lys terapi, ansigtsmassage og terapeutisk varme. Disse multifunktionelle værktøjer er designet til at reducere rynker, fine linjer, akne og hævelser, samt forbedre hudens tekstur og udstråling. Kundeservice Vi værdsætter vores kunder og er dedikerede til at give en enestående kundeoplevelse. Vores supportteam er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller vejledning, så du kan få mest muligt ud af dine Clearwave produkter.
God service og produkt i rigtig god kvalitet, som går virkelig godt i spænd med de anti-age behandlinger jeg tilbyder på min klinik. Anbefaling til boost af huden derhjemme.

Reply from Clearwave
Fantastisk sammensætning af en hudplejestav og serum. Jeg har brugt dette kit i 2-3 uger og kan allerede se forskel! Kæmpe anbefaling!
Fantastiske hudplejeprodukter de har, vil helt sikkert købe igen. Jeg en tydelig forskel på huden efter 14 dages brug.
Super produkt. Købte en 4-i-1 hudplejestav hos Clearwave i gave, og den er i brug dagligt, nu af os begge. Kan klart se en forskel. Kvaliteten er god og leveringen var hurtig. Kan anbefales.
Hurtig levering, og min kone er tilfreds med produktet.
Jeg har nu prøvet både hudplejestav og serum. Et fantastisk sæt! Det bliver pludselig nemt og lavpraktisk at forkæle sin hud. Vibrationerne og varmen staven udsender føles fantastisk på huden og man kan med det samme mærke at den aktiverer serummet og virker. Min hud føltes fantastisk allerede efter få behandlinger, og selvom man ikke behøver lang tid - kan jeg ikke lade være med at sidde med staven på huden i længere tid, fordi det simpelhen føles så rart. Kun roser og positive ord om hudplejestaven og den fugtgivende serum herfra!
Geniale produkter! Både serum og stav virker utroligt godt, og super beroligende på huden.
Hurtig levering i lækker indpakning. Var meget spændt på at prøve produktet, og blev positivt overrasket. Staven giver en varm, men ikke for varm glød, og jeg følte en svag kriblende fornemmelse, som om huden vågnede.
Desuden god og informativ kundeservice. Min varmeste anbefaling herfra. Prøv det!
Fantastiske produkter. God service og hurtig levering. 👍🏻
Professionelt og god service - det virker bare!
Super god service og et fantastisk produkt! Så fedt det endelig er kommet til Danmark :)
Virkelig gode produkter som virker. Er godt tilfreds herfra :)

Reply from Clearwave
Jeg har prøvet produktet ( serum og stav) og jeg er blevet glad og overrasket, serumet trænger hurtigt ind i min hud, stavens røde lys og vibrationerne gør huden dejligt varm, det er meget afstressende, og jeg synes jeg kan se at den virker.
Jeg er tilfreds med mit køb.👍