Na decennia lang verscheidene producten geprobeerd te hebben. Heel vaak slecht tot geen resultaat,dan ook nog vrij kostelijke producten. Vorige week een klus uitgevoerd met cleeny mos en groenverw... See more
See what reviewers are saying
Snelle levering, en alles picobello mogen ontvangen. Heb alleen de spuitfles allesreiniger gebruikt, en dat werkte perfect! Binnenkort gaan we het vakantiehuisje leeghalen en dan plaffond, kozijnen... See more
Vandaag de badkamer even aangepakt met Cleeny p2 multie-ontkalker en de p4 gel& toiletontkalker. Het resultaat is verbluffend goed, zonder moeite verwijder je de kalk aanslag. Heb ik het verleden ver... See more
Company replied
Snelle levering en Cleeny doet wat beloofd wordt! Omdat sommige delen van de houten gevel sterke algvorming hadden de verhouding 1:1 gebruikt. Werkte perfect, vrijwel alles de dagen erna verdwenen en... See more
Company details
Written by the company
Cleeny is een producent voor Professionele Schoonmaakmiddelen. Wij van Cleeny willen schoonmaken weer leuk maken. Dit doen we met veilige en vooruitstrevende middelen. Veilig voor mens, milieu en de ondergrond. Met zo weinig mogelijk verschillende schoonmaakmiddelen. Cleeny schoonmaakmiddelen zijn zacht voor het milieu en sterk tegen vuil! Enkele producten voor 1001 toepassingen, Topkwaliteit voor een eerlijke prijs en ook nog eens milieubewust. Vraag een proefpakket aan en ontdek het zelf. Na jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij als geen ander tegen welke problemen je kunt aanlopen bij ingewikkelde schoonmaakproblemen. Cleeny professionele schoonmaakmiddelen zijn vernieuwend, veilig, transparant en milieuvriendelijk."
Contact info
De Loads 9, 8491 PH , Akkrum, Netherlands
- 085 016 0130
- info@cleeny.nl
- cleeny.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super snel geleverd
Super snel geleverd, ondanks dat ze bijna sloten ivm vakantie. Dank daarvoor. En het product is echt top, de citrus concentraat voor in het mopwater, mijn klanten zijn ook zeer tevreden met het resultaat.

Reply from Cleeny
Prima producten
Prima producten, vaak milieu vriendelijke producten en snelle levering.
Ik werk nu al zo’n 3 jaar met cleeny
Ik werk nu al zo’n 3 jaar met cleeny. Ik kan niks meer zeggen dan dat het een top product is! Het reinigt letterlijk alles. Ik heb een glazenwassers bedrijf en gebruik het veel voor kunststof boeidelen en dakgoten te reinigen. En je kan het er ook meteen in de was mee zetten! Want het brengt een beschermlaag op. Mijn collega’s zijn er ook gek op en kopen het ook vaak! Dankjewel!
Met vriendelijke groeten,
Dennis Lima
D.L. Diensten
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering. En het product is ook nog eens top.
De waterlijn-cleaner van Cleeny werkt…
De waterlijn-cleaner van Cleeny werkt fenomenaal. Hun reclamefilm overdreef niet.
Super snelle levering 👍🏼
Top kwaliteit beste afbijtmiddel waar…
Top kwaliteit beste afbijtmiddel waar ik ooit mee gewerkt hebt , ga het voortaan elke keer gebruiken
The Trustpilot Experience