See what reviewers are saying
Jeg er kommet hos Burcu i Clinic BB i flere år.. Jeg har fået både Botox & Filler behandlinger og fået læber & hage korrektion .. Jeg går altid derfra super tilfreds og med et flot resultat .. Jeg... See more
Clinic BB er en super skøn klinik. Særligt behandler Burcu er super dygtig. Hun er super forstående, går altid det ekstra skridt for at tilfredsstille kunden og er enormt ærlig. Hun er dygtig til... See more
Company details
Written by the company
Vi er et af landets bedste kosmetiske behandlere. Vi udfører Botox, Fillers, Fedtfysning, Profhilo samt Ejal40. Vi er godkendte behandlere hos Styrelsen for patientsikkerheden dette er din tryghed som patient at alt bliver overholdt.
Over bølgen 2B, 2670, Greve, Denmark
- Info@Clinicbb.dk
- clinicbb.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Høj faglighed
Høj faglighed, og man er i trygge hænder hos en ildsjæl. ♥️ Jeg fik anbefalet Burcu af min veninde, og da jeg trådte ind første gang blev jeg mødt af professionelisme og ærlighed kombineret med en skøn kvinde der brænder for sit arbejde. Burcu er utrolig lyttende ift dine ønsker, hun er nærværende og skaber et trygt miljø. Hun er uden tvivl den bedste indenfor området, og jeg fortryder ikke ét øjeblik jeg lagde mig i hendes hænder. Jeg har stor respekt for hendes arbejde, og hende som menneske. ♥️
Jeg har brugt Clinic bb behandlinger i…
Jeg har brugt Clinic bb behandlinger i Rungsted & Greve i mindst 2 år. Jeg startede med at komme ind med læber der var bulet og skæve fra en tidligere klinik.
Det rettede de nemt op på gennem en proces, og jeg var meget tilfreds.
Det sidste års tid, har jeg gennemgået botox og skinbooster behandlinger, som har givet mig mere glød i huden, mindre porer og et glattere ansigt 🤗
Alle behandlere er meget professionelle. De sørger for, at man som kunde, får en masse råd og vejledning til hver behandling, at man føler sig tilpas, samt får et perfekt resultatet.
Jeg har fået nogle flotte holdbare resultater og den bedste service. Jeg er kun tilfreds.
Wow! Helt fantastiskt sted..
Helt fantastiskt sted... så glad jeg fandt denne klinik. Kommer aldrig gå til andre steder igen. Totally in love 🥰. Fanstastic, brillant, excellent! Man føljer trygg og hon er så professionell og vet virkelig vad hon laver. 100/100 Ill be back 😀
Dygtigste behandler 🤩
Den bedste af den bedste❤️ Burcu som er ejer af clinicbb er så imødekommende, serviceminded og professionel. Går altid derfra fuld tilfreds. Ville til en hver tid anbefale clinicbb om det er botox eller filler❤️
Super dygtige behandler med fantastiske…
Super dygtige behandler med fantastiske resultater.
Kan varmt anbefales
Super dygtige behandler med fantastiske resultater. Kan varmt anbefales.
God oplevelse
Jeg er rigtig glad for mine besøg hos Burcu. Hun var professionel, imødekommende og meget dygtig og hurtig til sit arbejde. Jeg er helt vild med mine læber vi får bygget op.
Virkelig fantastisk og professionel…
Virkelig fantastisk og professionel klinik.
Jeg har fået lavet alle mine kosmetiske behandlinger hos Clinic bb, og jeg har altid været tilfreds med resultatet.
Derudover er personalet altid søde og imødekommende!
De flotteste resultater og dygtigste behandler😍
Jeg kan helt klart anbefale Clinic BB, da det er en super skøn klinik, hvor man får de flotteste resultater! Behandleren (Burcu) er rigtig dygtig og giver en tryghedsfølelse. Hun er meget sød, forstående og lytter til ens behov. Jeg har haft en god oplevelse hos klinikken og er enormt glad for mine resultater. Jeg anbefaler helt klart Clinic BB!😍
Super fantastisk klinik med fantastisk…
Super fantastisk klinik med fantastisk personale. Man bliver mødt af varme og tryghed fra det øjeblik man træder ind til man forlader klinikken.
Burcu (ejer) er virkelig forstående, lyttende og går op i kundens behov og ønsker❤️
Sød og kompetent behandler
Har i dag fået filler i læberne, sødeste behandler som tog godt imod mig, dejlig service følte mig i trygge hænder og omgivelser under hele forløbet! Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skøn behandler og upåklagelig service
Hun er dygtig til sit arbejde, lytter til kundens behov og har en virkelig skøn personlighed der skinner igennem, i behandlingen af kunden.
Jeg har været enormt tilfreds med alle mine behandlinger og resultater - kan KUN anbefale Clinic BB.
Så flink og tålmodig helt det bedste…
Så flink og tålmodig helt det bedste sted ♥️♥️♥️
Kæmpe anbefaling!
Jeg har fået lavet en næsekorrektion samt filler i læberne og jeg er så tilfreds med resultaterne! 😍 jeg har fået så mange komplimenter på mine læber og de har fået en super flot og naturlig form! Der udover vil jeg gerne sige at Marina var utrolig sød og fik mig til at føle mig rigtig godt tilpas i hendes selskab. Det er en kæmpe anbefaling herfra! I will be back ❤️
Kan kun tale godt om Clinic BB ✨
Jeg er kommet hos Burcu i Clinic BB i flere år..
Jeg har også besøgt hendes nye klinik på Rungsted Torv, hvor jeg er blevet behandlet af Marina .. Både Burcu & Marina er enormt dygtige, lyttende & vejledende, hvilket er årsagen til, at jeg altid får mine behandlinger hos Clinic BB .. Jeg har anbefalet dem til både veninder og familie, som hver især har været forbi, både i Waves og i Rungsted, og ligesom mig, går de altid derfra med et strålende og flot resultat ✨
Kan helt klart anbefale Clinic BB
Kan helt klart anbefale Clinic BB, hvis du søger et naturlig touch. Jeg vil have lidt form og fylde i mine læber. Fleste klinikker vil sikkert lægge op til man får mere ml i, men hun er lyttende til sine patienters behov. Hun er så dygtig og beroligende i sit arbejde. Jeg gik fra klinikken så tilfreds og glad, grundet den gode behandling, og fantastiske service hun havde givet
mig🙏🏼😁❤️
Kan varmt anbefale Clinic BB
Kan varmt anbefale Clinic BB
Den bedste kosmetisk behandler, hun gøre det godt hver gang!
Hun er virkelig dygtig og virkelig godt…
Hun er virkelig dygtig og virkelig godt arbejde! og virkelig sød♥️☺️