Coaching Balansindekeuken Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Anke is, buiten het feit dat ze een heel leuk mens is, ook een heel fijne coach. Ze neemt de tijd voor je en beantwoord al je vragen of is een luisterend oor op momenten dat het even wat minder gaat e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik gun iedereen een Anke in het leven! 9 maanden traject gevolgd en daarin heeft geen dag als een dieet gevoeld. Geen onrealistische en niet vol te houden doelen, maar iemand die met je meedenkt, een... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb mijn halfjaar als erg positief ervaren. Waar ik al veel informatie had, leerde Anke mij toch nog dingen. Vooral het mentale stukje en hoe je het weer op kan pakken als het even afzwakt. Het con... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fijne coaching. Geen voorgeschreven paden, maar echt samen ontdekken wat werkt. Bewust worden van kansen en mogelijkheden. Met een flinke dosis humor

Company details

1. Counselor

Written by the company

Balans in de Keuken helpt vrouwen bij het vinden van een duurzame en haalbare leefstijl zónder verboden producten of ingewikkelde regels. Vanuit persoonlijke ervaring, expertise en een flinke dosis nuchterheid bied ik (Anke) coaching, recepten en inspiratie die écht werken in het dagelijks leven. Geen quick fixes, maar praktische begeleiding richting balans, meer energie en blijvend resultaat. Met liefde voor lekker eten, ruimte voor het echte leven én oog voor de mentale kant van gedragsverandering.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

24 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Fijne coaching

November 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kleine stapjes, grote verandering.

Voeding was altijd mijn grootste vriend en vijand tegelijk. Dat heeft altijd gezorgd voor veel ge-jojo in mijn figuur. Ik was het beu. Ik sport zoveel en ik ging constant qua voeding, richting alles of niks.

Sporten doe ik altijd consistent, maar voeding echt minder. Daarnaast merkte ik ook gewoon dat het voor mij gezondheid echt anders moest en al helemaal om te investeren in de toekomst en ouder worden.

Ik kwam Anke tegen via mijn stiefzus op Instagram en had me ingeschreven voor destijds een pilot. En met mijn impulsiviteit ging ik voor 9 maanden zonder optie tot opzeggen. In die 9 maanden heb ik er 2 keer bijna mee gestopt en de eerste 5 maanden alsnog gejojo 'd, maar Anke heeft me de balansmethode aangeleerd met hele kleine stapjes. Voordat ik het door had, ging ik zelf een stap verder en durfde ik zelfs doelen te stellen voor de rest van het jaar.

Met elke week hetzelfde menu en verschillende opties voor ontbijt en lunch, heb ik bijna geen eetstress meer en door het consistent binnen krijgen van de juiste voedingsstoffen ook geen cravings meer.

Anke is een geduldige coach die altijd bereikbaar is en helpt om met kleine stapjes een grote verandering te maken. Ik sluit dit traject af met grote tevredenheid en een extra maatje erbij.

Bedankt voor alles!

October 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dieet met cheesecake als ontbijt

Anke is een superfijne coach, juist doordat zij het zelf ook heeft doorgemaakt, weet zij als geen ander wat je meemaakt. Zij begreep mij zo vaak beter, dan wat ik mezelf begreep of als ik zelf nog niet wist wat ik voelde of bedoelde.

Ik heb heel veel geleerd van Anke in die korte tijd, lessen die ik niet alleen kan toepassen mbt afvallen, maar ook in het dagelijkse leven.

Elke week hoorde ik Anke zeggen: concreter maken, concreter! Zet de wekker als herinnering! Ik ga er vanuit dat ze dat ook blijft gillen in mijn oor, maanden na de coaching.

Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik aan het lijnen was. Cheesecake als ontbijt is mijn grootste favoriet. Elke week stond er patat op het menu. Niks is verboden, alles mag. Het leven is een feestje en zeker met Anke als coach.

Lieve Anke: uit het coachingstraject, is niet uit het hart. Ik weet je te vinden mbt onze voorliefde voor de (vooral buitenlandse) supermarkten. Bedankt voor de humor, gezelligheid en soms die schop onder mijn kont.

August 27, 2025

Top coaching!

Anke heeft me super goed geholpen om weer goed in mijn vel te zitten! Ik heb me in geen tijden zo fit en zo vol zelfvertrouwen gevoeld. Ze is duidelijk en past de coaching aan zodat het bij jou past. Als je even in een dipje zit weet ze je er met de juiste tools weer uit te krijgen en leert ze je om dit ook zelf te kunnen. En niet onbelangrijk, ze heeft humor. Als je graag wilt afvallen zonder dieet moet je echt bij haar zijn! Zonder dieet maar met chocolade en friet 2 maten kleiner!

August 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fijnste coach die er is!

De coaching van Balans in de keuken is één van de beste keuzes die ik heb gemaakt de afgelopen periode! Na een lange tijd te hebben gestruggled met personal trainers die vooral een calorie tekort aanbieden en voedingsschema’s die uit kwark, kip, rijst en broccoli bestaan heb ik de keuze gemaakt voor 6 maanden coaching bij Anke.

In deze 6 maanden heb ik veel geleerd over een gevarieerd, gezond en vooral lekker eetpatroon waar je gelukkig van wordt! Anke heeft mij handvatten gegeven voor gevarieerde maaltijden en het preppen van deze maaltijden. Tijd voor jezelf maken ipv andere in je omgeving. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk! Anke is een fijne coach met veel kennis en een goede dosis humor en zelfspot wat de coaching ook nog eens erg gezellig maakt.

Nu 6 maanden verder heb ik een fijn en gevarieerd eetpatroon, geen stress op vakantie of met sociale gelegenheden en ben ik 7 kilo kwijt. Tijd om alles ze me heeft geleerd zelf voort te zetten! Bedankt voor je oprechte interesse, hulp en gezelligheid. Je hebt me het juiste zetje in de goede richting gegeven wat ik vol kan houden!

July 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De coaching van Anke is één van de…

De coaching van Anke is één van de betere cadeaus die ik mezelf heb gegeven. In een leven waarin alles altijd doorraast, heb ik dankzij haar geleerd om écht stil te staan bij voeding, zonder ingewikkelde regels of schuldgevoel.

Anke heeft me geholpen om op een gezonde, ontspannen manier met eten om te gaan. Geen strenge schema’s of verboden producten, maar juist rust, balans en vertrouwen in mijn eigen keuzes. Ze kijkt verder dan alleen wat je eet en helpt je ontdekken hoe je weer in verbinding komt met je lichaam en je behoeften.

Wat ik vooral waardeer, is haar warme, nuchtere aanpak. Ze luistert zonder oordeel, stelt precies de juiste vragen en biedt handvatten die passen bij míjn leven. Door haar begeleiding heb ik meer grip gekregen op mijn eetpatroon, maar vooral ook meer rust in mijn hoofd.

Dankjewel Anke, voor je kennis, je oprechte betrokkenheid en de fijne gesprekken. Je hebt echt een verschil gemaakt!

June 2, 2025

6 maanden coaching traject

Ik heb 6 maanden coaching gehad van Anke en dit heeft mijn leven wel veranderd. Mijn relatie met eten is veel beter geworden. Ik heb echt geleerd balans aan te brengen in mijn leven, niet opgeven na een mindere dag en lekker blijven knallen! Inmiddels staat te de teller op -11kg en we gaan nog ff door. Verder is Anke een van de grappigste mensen die ik heb mogen ontmoeten!

April 2, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look