Na bijna 5 weken niets ontvangen, ook niet na belofte van alsnog nasturen. 3 mails verstuurd, slecht 1 keer reactie gekregen. Hoop geld uitgegeven voor niets!!
See what reviewers are saying
Alles wat je besteld wordt snel verstuurd en met zorg ingepakt. Er wordt veel verteld en uitgelegd bij live uitzendingen. En je krijgt snel antwoord op vragen. Al diverse malen besteld, mooie product... See more
Fantastisch bedrijf! Heel fijn contact met Nicole, vragen worden duidelijk beantwoordt. Goed advies en hulp gekregen. Pakket was prachtig ingepakt, met extra cadeautje! Ik raad het zeker aan!
Super leuke website, betaalbare spullen, super aardige meid, ik zeg ga lekker kijkje nemen op de website.. het is je geld waard🥰 net begonnen met cashstuffing maar wil al meer,
Replied to 33% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fijn contact met verkoper
Super blij met mijn mooie A6 binder! Contact met de verkoper verliep vlot en was persoonlijk. Ik heb nu twee keer bij haar besteld en ben beide keren goed geholpen.
Super tevreden en hele mooie kleuren en…
Super tevreden en hele mooie kleuren en kwaliteiten van de binders
Fijne webshop
Fijne webshop!
Goede communicatie, fijne producten! Sparen maakt het nog leuker op deze manier! ❤️
Ik ben zeer tevreden met de wijze…
Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik ben geholpen . Door een misverstand met het huisnummer is er alles op alles gedaan om mijn bestelling weer te leveren.
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling.
Top service van colliecashstuffing
Dank jullie wel.
Grt,
Selma
Geen contact te krijgen met de verkoper
Maandag 9 december een grote bestelling geplaatst. Na een langer dan een week niks te horen gekregen te hebben heb ik een mailtje gestuurd. Werd ook niet op geantwoord. Een paar dagen en e-mails verder eindelijk reactie gehad. Ik was vergeten mijn huisnummer in te voeren blijkbaar. Maar nooit heeft de verkoper daar iets over laten weten aan mij of contact gezocht. Zeker niet aan te raden! Wilde het als kerstkadootje geven dus dacht optijd te bestellen…
Slecht
Heb een bestelling geplaatst van 42€ en nooit iets ontvangen. Mooi geld verdiend !!! Mensen oplichten zo een mooie online webshop en je krijgt niks en als je reageert krijg je geen antwoord!!!! Dus mensen ik ben mijn geld kwijt hopelijk kan iedereen dit lezen over deze shop
Mooie site en mooie spullen
Mooie site en mooie spullen. Zodra bestelling binnenkomt en je ziet dat je product niet in orde is, stuur je een bericht en krijg je geen antwoord meer.
Wat dat betreft waardeloos.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.