Som altid en god oplevelse. Søde og omsorgsfulde mennesker over hele linien. Man føler at man er en del af familien

Company replied
Oplevede at have både den mest fantastiske tandlæge og tandplejer gennem 8-10 år. Hun valgte så - desværre - at sælge biksen til Colosseum. Ny dagsorden må man sige! Alt handler om kroner og ører.... See more
Company replied
Tandlæge Annette Munk er MEGET dygtig og har en høj grad af service. Vi har haft Annette som tandlæge i en menneskealder ;-) og kører gerne fra Ærø til Østerbro for fortsat at kunne have hende som tan... See more
Written by the company
Written by the company
Fridtjof Nansens Plads 2, 2100, København, København Ø, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 76% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Fået en stjernebehandling af Østerbro afdelingen. Følte mig badet i flødeskum under Kecia, Jesper og den søde klinikassistent. Kan kun give mine bedste anbefalinger

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
En omfattende renovering og gennemgang af mine tænder. Grundig og kompetent behandling af Kecia som ansvarshavende chef i godt samarbejde med Mariah - Tak for jeres indsats, charme og venlighed under behandlingen.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Prøvede for første gang Colosseum Tandlægerne Østerport her i efteråret. Der vender jeg ikke tilbage til. Det bar for meget præg af, at tandlægen primært gik op i indtjening frem for en empatisk og personlig tilgang. På et tidspunk blev jeg spurgt, om jeg ville vide, hvordan jeg anvender GUM Softpicks. Det ville jeg selvfølgelig gerne, men det ville koste 150,- hvis hun skulle fortælle det. De ville også tage helt nye røntgenbilleder, da dem fra min tidligere tandlæge ifølge dem var af dårlig kvalitet, men da jeg stillede spørgsmålstegn ved det, blev det droppet med det samme. Der var desværre flere andre forhold under besøget, der gør, at de max. får en stjerne.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Er patient hos Colosseum Tandlægerne, Østerport, og bliver altid mødt af smilende og venligt personale i receptionen. Derudover oplever jeg en stor faglig ekspertice hos min tandlæge Kecia Dyhring - trygt og godt.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Fik en akut tid efter et uheld, de var gode til at forklare/ informere om hvad de gjorde og opmærksomme på om jeg var tilfreds.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Kecia er min nye tandlæge. Hun er lyttende, forstående, effektiv og super dygtig. Jeg er glad og anbefaler Kecia stærkt.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Jeg vil gerne sige tusinde tak til Shady og Kecia som behandlede min tandpine i dag :) jeg fik en akut tid og de tog så godt imod mig, var super søde og top professionelle! Jeg er så taknemmelig og har det meget bedre, mange tak fra mig :)

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Rigtig flinke mennesker. Blev behandlet af Kecia dyhring. Klar anbefaling.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Top arrogant behandling. Østerbro.
Flækket en tand og fik tjenstvilligt en akut tid - tak for det. Den nye partner ankommer så hæsblæsende og har ikke tid alligevel - når dog at tilse mig og min tand i tre minutter til 700 kr. booker en tid til tandudtrækning dagen efter til 2500 kr. Udskriver helt unødvendigt meget kraftig antibiotika. Hun responderer hånligt på et meget detaljeret og præcist tilbud jeg har modtaget fra anden tandlæge og hvor jeg gerne vil have et modbud ; “det vil koste 3000 kr bare at svare dig!!” Min pointe er, kig jer omkring. Jeg sparede 1000 kr på tandudtrækningen ved en simpel telefonopringning. En ting er arrogance men at betale dyrt for den er en anden sag.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Hvis man kunne gange med 2 så det blev til 10 stjerner så fik de det. Har nu været igemmen et større forløb med flere tand udtræk samt fået lavet huller. Lyder som en skræk historie, men personalet ved østerport ved virkelig hvad de laver så det er det ikke. Kecia er virkelig i mødekommende og taler til en med respekt, samt hendes arbejde er så professionelt så man trygt kan ligge sig i stolen. Hendes kollega Jesper ved også godt hvordan en tand skal gribes an samt hendes ørige personale er så venlige og i møde kommende at der kun kan gives kæmpe bifald herfra.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Fantastisk og super professionel behandling med arbejde der holder. STOR tak til særlig Kecia & Ida der altid gør behandling til en til positiv og smertefri oplevelse. Kan på det varmeste anbefales.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Jeg har netop fået fjernet en tand og fikset et hul hos tandlægen Karina. Det var en rar oplevelse, med professionel og venlig service. Jeg fik lov til at være en del af processen og der blev ikke foretaget noget jeg gerne ville have forklaret, uden at det blev det. Så under omstændighederne af at få fjernet en tand, var det en rar oplevelse. Vil klart anbefale Colloseum Østerport.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Rigtigt god klinik, har fået lavet invisalign hos dem og det er gået rigtigt godt (ser helt fantastisk ud), tandlægerne er super venlige og dygtige til deres arbejde. Kan helt klart anbefale dem.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Elendig kundeservice, hvor det tydeligt handler om at tjene penge. Blev mødt af et par inkompetente tandlæger, som samtidig virkede alt for usikre. Følte mig ikke tryg…

Colloseum Østerbro:
Ubehøvlet receptionist som tydeligt viste at ikke alle er velkomne hos dem - har man ikke det rigtige tøj / sko / udstyr på dur ens penge ikke.
Ubehageligt tandeftersyn, aggressiv tandlæge der rodede rundt og resulterede i smerter resten af dagen.
Jeg fik et tilbud på behandling af diverse paradontose på over 2.500 kr. min kærestes tilbud løb op i mere end 4.000 kr. Pga. huller og rens plus den regning vi skulle betale for tjekket på omkring 800kr hver.
Vi valgte at skifte tilbage til tidligere tandlæge - som vi var skiftet fra pga. afstand.
Da vi kom til tjek der var der ikke paradontose i den grad colloseum havde sagt. En rens var nok. Min kæreste havde ingen huller og skulle også bare have en rens. Jeg betalte 600kr og han betalte 400kr for tandrens.
Colloseum er dyr og ubehagelig. Selvom priserne fra colloseum følger overenskomstpriserne opfinder de tandproblemer hos deres kunder. Jeg fortalte om alt det tandlægen hos colloseum havde fundet af problemer hos mig til min gamle tandlæge og hun kiggede derfor meget nøje efter for at tjekke de ikke havde overset noget - intet der krævede yderligere behandling.
Fup og fidus. Hvis I benytter jer af colloseum Tandlægerne bliver i snydt så det driver.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Østerport
Virker mærkværdigt at denne tandlæge ikke tager telefonen hen over en hel eftermiddag, når man har lagt besked om at få sin journal til en akut tand situation på sin ferie?