Et dejligt sted at komme, møder altid venlighed og kompetente medarbejdere. Trygt og godt for mig, at komme der!!!!

Company replied
Den varmeste anbefaling herfra til colloseum tandlægerne i Køge! Skiftede tandlæge i forbindelse med visdomtænderne, da jeg har haft store problemer med dem De står altid klar til at hjælpe og... See more
Company replied
Jeg kunne ikke vælge både tandlægen og klinikassistent i hjemmeside bedømmelsen. Men det var den mest behagelige oplevelse jeg nogensinde har haft. Jeg er nervøst anlagt hvad angår mine tænder, da... See more
Company replied
Han ved jeg er nervøs hos tandlægen og har synke problemer efter blodprop i hjernen, han tager sig så god tid, forklare hvad der skal ske og er utrolig god til at opfange jeg skal synke. Jeg er næst... See more
Written by the company
Written by the company
Nørregade 1, 2. sal, 4600, Køge, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 76% of negative reviews
Typically replies within 1 month

Reply from Colosseum Tandlægerne - Køge
Jeg har kommet hos jer igennem del år nu og når jeg så skal have lavet en tand er det 9 ud 10 gange uden bedøvelse ikke på grund af prisen men som jeg siger til min tandlæge jeg tager mig en lur så kan i lave tanden imens

Reply from Colosseum Tandlægerne - Køge
Rigtig godt sted at komme. Man får en god behandling både at man føler sig velkommen og de er meget profesionelle og gør et rigtig godt stykke arbejde. Og tænderne bliver godt behandlet.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Køge
Dét kørte jo bare for ham den unge Mand i tandlægestolen 😀

Reply from Colosseum Tandlægerne - Køge
God vejledning og min tandlæge, Majdi Al Rasheed er dygtig og flink. Er glad for ham.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Køge
Den varmeste anbefaling herfra til colloseum tandlægerne i Køge!
De står altid klar til at hjælpe og tjekke alt er som det skal være hurtigst muligt, ofte samme dag. Især er de gode til at give en personlig og omsorgsfuld behandling, så man føler sig i trygge hænder, hvilket har gjort hele forløbet indtil videre til ug.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra

Reply from Colosseum Tandlægerne - Køge
Et stort tak til tandlæge klinikken i Køge.
Super professionel oplevelse.
Specielt til Marlene og Anette - som tryllede en tid til mig - da jeg havde tandpine.
Jeg gik derfra med en god oplevelse og uden tandpine.