Banner for Colosseum Tandlægerne - Køge

Colosseum Tandlægerne - Køge Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Nørregade 1, 2. sal, 4600 Køge, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et dejligt sted at komme, møder altid venlighed og kompetente medarbejdere. Trygt og godt for mig, at komme der!!!!

Rated 5 out of 5 stars

Den varmeste anbefaling herfra til colloseum tandlægerne i Køge! Skiftede tandlæge i forbindelse med visdomtænderne, da jeg har haft store problemer med dem De står altid klar til at hjælpe og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kunne ikke vælge både tandlægen og klinikassistent i hjemmeside bedømmelsen. Men det var den mest behagelige oplevelse jeg nogensinde har haft. Jeg er nervøst anlagt hvad angår mine tænder, da... See more

Rated 5 out of 5 stars

Han ved jeg er nervøs hos tandlægen og har synke problemer efter blodprop i hjernen, han tager sig så god tid, forklare hvad der skal ske og er utrolig god til at opfange jeg skal synke. Jeg er næst... See more

Company details

5. Dental Implants Periodontist
  6. Teeth Whitening Service

About Colosseum Tandlægerne - Køge

Written by the company

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Written by the company

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 76% of negative reviews

God oplevelse

God behandling/service

August 31, 2023

Reply from Colosseum Tandlægerne - Køge

Tak for din anmeldelse Mikael!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kommet hos jer igennem del år…

Jeg har kommet hos jer igennem del år nu og når jeg så skal have lavet en tand er det 9 ud 10 gange uden bedøvelse ikke på grund af prisen men som jeg siger til min tandlæge jeg tager mig en lur så kan i lave tanden imens

May 1, 2023

Hej Thomas,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er meget glade for at du gennem flere år har valgt og fremadrettet vil vælge os som din tandlæge. Tak :)

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig godt sted at komme

Rigtig godt sted at komme. Man får en god behandling både at man føler sig velkommen og de er meget profesionelle og gør et rigtig godt stykke arbejde. Og tænderne bliver godt behandlet.

March 28, 2023

Hej Nadine.
Mange tak for de fine ord og flotte anmeldelse om klinikken i Køge :)

Rated 5 out of 5 stars

Den var jo lige i vinkel

Dét kørte jo bare for ham den unge Mand i tandlægestolen 😀

March 3, 2023

Hej Marianne.

Hvor er det godt at høre. Det lyder som en god behandling du har fået og vi sætter pris på din gode anmeldelse af klinikken i Køge.

Cecilie | Colosseum Tandlægerne

Altid søde og venlige

March 2, 2023

Hej Stine.

Tak for de flotte 5 stjerner til Colosseum Tandlægerne Køge.
Det er godt at høre at du føler dig taget vel imod.

De bedste hilsner,
Cecilie | Colosseum Tandlægerne

Rated 5 out of 5 stars

God vejledning og dygtig tandlæge

God vejledning og min tandlæge, Majdi Al Rasheed er dygtig og flink. Er glad for ham.

September 30, 2022

Kære Stroeck,

Tusind tak for de fine ord og hele fem flotte stjerner! Det betyder rigtig meget for os.

På glædeligt gensyn på klinikken.

Mange hilsner
Colosseum Tandlægerne Køge

Bedste tandlægehus!

Den varmeste anbefaling herfra til colloseum tandlægerne i Køge!

De står altid klar til at hjælpe og tjekke alt er som det skal være hurtigst muligt, ofte samme dag. Især er de gode til at give en personlig og omsorgsfuld behandling, så man føler sig i trygge hænder, hvilket har gjort hele forløbet indtil videre til ug.

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra

September 24, 2021

Kære Cecillie

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at give os en så fin anmeldelse på Trustpilot. Vi bestræber os altid på at yde en professionel og omsorgsfuld behandling af vores patienter. At dit forløb med tandlægeskift har været godt og trygt, er vi meget glade for at høre.

Endnu engang tak for din anmeldelse - og vi ser frem til at se dig på klinikken igen.

Mange hilsner
Colosseum Tandlægerne Køge