Company replied
Meget professionel behandling. Stort set smertefri udskiftning af to amalgam fyldninger udført af et Dream Team som forklarede, var omsorgsfulde, og havde humor. Mine tænder er stadig meget ømme, men... See more
Company replied
Der var desværre ikke noget at klage over. Faglig dygtig, godt samarbejde mellem klinikassistent og Peter. Munter kommunikation. "man" bliver mødt. Jeg kommer igen. Glædelig Jul. Bedste hilsen Gerha... See more
Company replied
Mine ellers svage tænder har jeg beholdt alle sammen takket være Oscar Kjærsgaards fra Colosseum Tandlæger fantastiske behandling i over 35 år. Jeg er for 19 år siden flyttet 100 km væk fra København,... See more
Written by the company
Written by the company
Rosenborggade 3, 2. sal, 1130, København, København K, Denmark
Replied to 62% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Colosseum Tandlægerne Nørreport Rosenborggade 3 kan varmt anbefales. Jeg har haft Susanne Dalsgaard som min tandlæge i årtier og hun er ikke bare en meget dygtig og erfaren tandlæge, men også en dejlig person, som som er god til formidling. og til at skabe en god atmosfære.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
I dag fik jeg en tandrensning af Tandplejer Nour, der har en enestående evne til at gøre det uden ubehag for klienten. Jeg plejer at vride mig i stolen når boret kommer tæt på tandhalsene, men Nour har så stor føling med detaljer, at det var en fornøjelse. Jeg håber at Nour stadig er der om et halvt år, når jeg skal have en tur igen!

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Der var desværre ikke noget at klage over. Faglig dygtig, godt samarbejde mellem klinikassistent og Peter. Munter kommunikation. "man" bliver mødt. Jeg kommer igen. Glædelig Jul. Bedste hilsen Gerhard Milstreu

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
God tandrensning og grundigt arbejde. Sød behandler.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Jeg har meget angst generelt - især overfor tandlæger/tandbehandling, men tandlægen var forstående tryghedsskabende og omsorgsfuld. Det hjalp mig meget til at få ro og give mig modet og selv tilliden tilbage.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
super velkomst, meget kyndig forklaring og behandling og meget servieceminded

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Mine tænder er stadig meget ømme, men det blev forklaret at det er forventeligt i et par uger.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Tandplejeren var høflig og venlig, men ikke mindst meget tillidsvækkende, da hun gennemførte eftersyn og tandrensning med meget sikre og rolige bevægelser.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Tydelig forklaring om hvad der skal foregå og hvad jeg kan forvente
Samtidig en behagelig omgangstone og atmosfære personalet i mellem som gør at selvom jeg har tandlægeskræk får mulighed for at slappe af ind i mellem

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Stor tak til de bedste tandlæger i København.
Jeg skiftede tandlæge grundet en skrækoplevelse i forstaden for flere år siden, og må bare sige at jeg aldrig kommer til at bruge andre end jer. Den omsorg og professionalisme I yder er usammenlignelige.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Specielt klinikassistenten var meget omsorgsfuld, professionel og var hele tiden oplysende og beroligende i behandlingen. I det hele taget er personalet på Colosseum Nørreport meget imødekommende, varme, smilende og professionelle når man kommer som patient og man får med det samme en følelse af at man er i meget trygge hænder og det betyder meget, når man i forvejen ikke er tryg ved at gå til tandlægen.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Har et fast Team der kender alle kvaler og løser dem dybt professionelt på en skånsom måde.

Colleseum klinikken Nørreport
Underlig oplevelse at forsøge at booke tid over tlf. Telefonen kører i ring og bliver ikke taget - jeg forsøgte hele december måned. Lige fra de åbnede om morgenen. Efter 40 min lagde jeg på hver gang.
Virker som om den unge receptionist ikke tager den.
Lidt synd - tidligere var der en ældre, smilende, venlig og imødekommende receptionist ansat - men hun er stoppet. Hun er erstattet af en sur-mulende, arrogant og lettere irriteret ung dame, som ser ud som om hun ikke orker sit arbejde.
Hun siger ikke engang hej - og kiggede slet ikke op da jeg endelig kørte ind til klinikken i egen person, da tlf jo aldrig blev taget.
Jeg overvejer at skifte nu. Lidt synd - for min tandlæge er brand dygtig. Men ansigtet udadtil (receptionisten) ødelægger totalt oplevelsen. I min mening, er hun ved at køre klinikken i sænk ved ikke at tage telefonen - og ved at gemme sig bag en skranke uden at kigge op, når der kommer patienter ind.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Jeg har haft flere tandlæger i årenes løb, bla på grund af tandlægeskræk.
Er super begejstret for Colesseum Tandlægerne på Nørreport. De bedste til dato! :)
Dygtige og omhyggelige, og mit indtryk er også meget rimelige priser, i forhold til hvad jeg af og til hører venner og bekendte betaler.
Og meget, meget sødt personale og god stemning.
Man kan næsten sige, at det er en fornøjelse :) :) :)

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Susanne og teamet på Colliseum Tandklinik har hjulpet mig med at forstå, hvordan jeg kan pleje mine tænder på en helt ny måde. De hjalp mig med at få styr på min parodontitis, og sammen skabte vi et tilpasset program, som har styrket mig markant. Tænk, at jeg nu ser frem til at vende tilbage til mine kontrolbesøg og hilse på alle de venlige ansigter! 😊
Faciliteterne er i topklasse, og de har altid taget sig tid til at besvare mine spørgsmål og til småsnak. Kan varmt anbefales – jeg er i hvert fald glad for, at jeg blev henvist! Kæmpe tak til hele teamet.🙏

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Peter er altid smilende og kompetent

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Oskar har været min tandlæge i snart 30år. Han er klart den bedste tandlæge jeg har haft.Jeg kan ikke ros ham højt nok, du behøver ikke at være bange for tandlægen. :-)

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Fin og effektiv behandling hos tandplejer

Reply from Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Jeg er kommet der i flere år, alle jeg møder der inde er dygtige og empatisk, der er stor forståelse for folk med tandlæge skræk og der bliver udvist tålmodighed og empati.