Banner for Colosseum Tandlægerne - Sønderborg

Colosseum Tandlægerne - Sønderborg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Perlegade 30, 6400 Sønderborg, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lotte (tandlæge) kender mig og mine tænder godt, og er god til at informere om behandlingen. Føler mig altid i trygge hænder - uanset om der skal fikset noget eller "bare" en tandrensning. Laila (rece... See more

Rated 5 out of 5 stars

Venlighed og omsorg gennem hele klinikken. Får forklaringer, som er til at forstå - og træffe beslutninger ud fra. Ydermere er det eneste tandlæge, hvor jeg jeg har oplevet at få boret et hul uden no... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er/var på ferie ved Sønderborg og tog kontakt til Colosseum, da jeg syntes, at jeg kunne mærke noget i ved kindtænderne i venstre undermund. Jeg har ekstrem angst for smerter i tænderne og begy... See more

1. Dentist
  2. Cosmetic Dentist
  3. Dental Clinic
  4. Dental Hygienist
  5. Dental Implants Periodontist
  6. Teeth Whitening Service

About Colosseum Tandlægerne - Sønderborg

Written by the company

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Written by the company

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 76% of negative reviews

Typically replies within 1 month

All reviews

365 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg satte pris på hele oplevelsen

Jeg satte pris på hele oplevelsen, både receptionistens venlighed, tandplejerens faglighed og tandlægens rare og rolige, samt forklarende tilgang. Har kun roser 🌹 til personalet, og vil helt sikkert blive hos jer.
Venlig hilsen Corinna Helms

January 28, 2025

Hej Corinna.

Mange tak for at dele dine rosende ord om personalets venlighed og høje faglighed. Det sætter vi meget stor pris på.

Cecilie
Colosseum Tandlægerne

Rated 4 out of 5 stars

Føler sig i hænderne på kompetente…

Føler sig i hænderne på kompetente Tandlæger.
Og er vild med den korte ‘ventetid’ 🙏🏻

January 15, 2025

Reply from Colosseum Tandlægerne - Sønderborg

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du føler dig i gode hænder hos os, og at vores korte ventetid gør en forskel for dig. Vi sætter stor pris på din feedback! 🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig altid tryg hos tandlægen…

Man føler sig altid tryg hos tandlægen ( Lotte ) søde og venlige assistenter og ikke at forglemme i receptionen ( Lajla )

January 13, 2025

Reply from Colosseum Tandlægerne - Sønderborg

Tusind tak for de rosende ord! Det betyder meget for os, at du føler dig tryg hos tandlægen og oplever en god stemning fra både assistenterne og receptionen. Din feedback giver os et smil på læben – vi glæder os til at se dig igen! 😊

Man føler sig tryg

Man føler sig tryg. Alletiders tandlæge. Søde og rare assistenter .

December 17, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Sønderborg

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos os og har haft en god oplevelse med både tandlægen og assistenterne. Din tryghed og tilfredshed er meget vigtig for os.

Fremragende service

Jeg ankom med tandpine, og efter konsultationen blev min anmodning om at få tanden fjernet opfyldt. Jeg blev ikke påtvunget unødvendige og dyre behandlinger, og min beslutning blev respekteret, hvilket desværre ikke kan forventes af alle tandlægeklinikker (Godt Smil). Stor ros fra min side for den fremragende service.

December 12, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Sønderborg

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at vi kunne imødekomme dine ønsker og beslutninger på en respektfuld måde. Det betyder meget for os, at du føler dig hørt og respekteret.

Tak for din ros, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du har brug for os.

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og blid behandling.

Professionel og blid behandling, og fortæller hele
tiden hvad der skal ske.

December 5, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Sønderborg

ak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en professionel og blid behandling, og at vores tandlæge team har været gode til at informere dig undervejs. Din tryghed er vigtig for os, og vi sætter stor pris på, at du har haft en positiv oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

God og professionel behandling!

October 18, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Sønderborg

Tak for roserne, det sætter vi stor pris på! Du skal altid være velkommen hos os, og du ønskes en dejlig dag!

Kompetent og dygtig tandlæge

Har fået mine tænder efterset her i over 20 år. Kan kun anbefale tandlægerne. Både ift kvalitet, pris, tilgængelighed og venlighed.

September 10, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Sønderborg

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at have vist os din tillid i over 20 år! Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med nævnte kvaliteter. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at passe godt på dine tænder i mange år fremover.

Du ønskes en dejlig dag!

Rensning af tænder

Rensning af tænder
Flik og høflig personale

January 31, 2024

Hej Kim.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som venligt og høfligt under din tandrensning. Det er vores første prioritet at skabe en behagelig oplevelse for vores patienter.

Vi vil gerne takke dig for at vælge vores klinik og ser frem til at byde dig velkommen igen ved din næste tandrensning.

FANTASTISK OG SUPER HURTIG AKUT BEHANDLING

Når en akut skade på ens tænder opstår og man ringer til Colosseum Tandlægerne Sønderborg, er det som regel klinik assistent Laila der tager telefonen. I sagens natur kan man selvfølgelig ikke forvente, at komme til her og nu med det samme – og dog jeg står at skal rejse på ferie fredag, men torsdag har jeg akut problemer med en kindtand, minsandten om ikke det lykkedes Lajla at ”trylle” lidt, således at min fortrukken tandlæge Erik Klein kunne tilse mig 2 timer senere
DET KALDER JEG FANTASTISK OG HURTIG SERVICE
Så derfor skal min helt klare anbefaling være - Hvis du skal vælge tandlæge og ønsker samt forventer en hurtig, fantastisk og professionel tandlæge og klinikassistent, så er Colosseum Tandlægerne Sønderborg, et rigtigt godt bud.

January 11, 2024

Kære Peter.

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos Colosseum Tandlægerne Sønderborg, især i forbindelse med den akutte behandling af din kindtand.

Det er altid vores mål at sikre vores patienters trivsel, og det glæder os at vide, at vores klinikassistent Laila og tandlæge Erik Klein kunne bistå dig så hurtigt og effektivt, selv med en stram tidsramme før din ferie. Vi sætter pris på din ros af vores fantastiske og professionelle service.

Tak for at vælge Colosseum Tandlægerne Sønderborg som din tandlæge, og for at dele din oplevelse. Vi ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetsbehandling og service til dig og vores andre værdsatte patienter.

Dejlig oplevelse

Jeg har ekstrem angst for smerter i tænderne og begynder næsten altid at græde og stamme, når jeg er ved tandlæge pga min angst.
Tandlægen jeg skulle ind til (som vidst nok hed Yasmin) var ekstrem professionel, forstående og rolig. Hun lyttede, forklarede hvad hun gjorde, svarede fint på mine spørgsmål og guidede mig fint gennem det hele trods stammen og gråd fra mig. Heldigvis var der ikke noget med mine tænder, men en helt igennem god oplevelse.
Jeg bruger normalt en anden kæde, der hvor jeg bor, men vil efter min oplevelse klart anbefale Colosseum i Sønderborg!

July 17, 2023

Hej Jakob,
Mange tak for din anmeldelse af vores klinik og ikke mindst vores tandlæge, Yasmin. Hvor er vi glade for at du trods din angst, havde en god oplevelse hos os. Det vægter vi nemlig meget højt.
Tak for din anbefaling. :)

Rated 5 out of 5 stars

Sønderborg En serviceminded og rart sted at komme

Tandlægehuset er meget serviceminded og behagelige, når man kontakter dem.
Tandlægen virker meget kompetent og faglig dygtig. Tandlægen er utrolig god til at informere om både behandling og priser.
Det virker meget trygt.

July 4, 2023

Hej Bodil,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og at du syntes at vores klinik er et trygt sted at komme. Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Kompetent og venligt personale

Kompetent og venligt personale. Både ved skranken og under behandlingen, såvel ved tandlæger som tandplejer 😊

June 26, 2023

Hej Marianne,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os. Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Den bedste tandlæge

Engageret, dygtig og empatisk tandlæge der tager god tid til at forklare det hele på rolig og betryggende vis ( Lotte) . Hun kan fjerne tandsten uden ubehag, som ellers plejer at gøre ondt pga følsomme tandhalse. Min varmeste anbefaling.

June 27, 2023

Hej Lena,
Mange tak for din anmeldelse. Rigtig dejligt at du er tryg ved at være hos os og at du har haft en god oplevelse. Det vægter vi meget højt. Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Venlighed og omsorg

Ydermere er det eneste tandlæge, hvor jeg jeg har oplevet at få boret et hul uden nogen form for smerte! Uden bedøvelse! Og det siger ikke så lidt efter 60+års tandlægebehandling.

May 26, 2023

Hej Karl,
Mange tak for din anbefaling. Vi er meget glade for at du har haft en så god oplevelse hos os. Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Har gennem mange år (37)

Har gennem mange år (37), benyttet samme tandlægeklinik og haft den samme tandlæge siden hun kom til Sønderborg. Meget venlig og dygtig tandlæge som kun kan anbefales.

May 11, 2023

Hej Steen,
Tak for den fine anmeldelse. Hvor er vi glade for at du gennem alle disse år har valgt os som din tandlæge. :)

Bedste tandlæge

Bedste tandlæge, dygtige, imødekommende og venlige

April 12, 2023

Hej Nanna,

Mange tak for den fine anmeldelse af klinikken i Sønderborg :)

Rated 4 out of 5 stars

Perfekt sted hvis man lider af…

Perfekt sted hvis man lider af tandlægeskræk.

February 19, 2023

Hej Lone.

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter pris på at du oplever Colosseum Tandlægerne Sønderborg som et godt sted for personer med tandlægeskræk.

Det er vigtigt for os at man som patient føler sig tryg og velinformeret, så man kan træffe beslutning om den rette behandling, når det er nødvendigt.

De bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik straks behandling for mine…

Jeg fik straks behandling for mine akutte tandsmerter.
Hjælpsomt personale og tandlæge.
Kan varmt anbefales

November 24, 2022

Kære Anna Kirstine,

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med hurtig behandling. Det er en høj prioritet for os at sørge for en hurtig tid, når der er behov for det.

Tusind tak for de flotte ord og fem stjerner - det betyder rigtig meget for os.

Mange hilsner
Colosseum Tandlægerne Sønderborg

Super tandlæge

Jeg er super godt tilfreds med min tandlæge. Bliver taget seriøst og får forklaret alt, så intet er uventet.

November 22, 2022

Kære Janne,

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med os og føler dig godt informeret. Tusind tak, fordi du deler din oplevelse af os.

På glædeligt gensyn på klinikken.

Mange hilsner
Colosseum Tandlægerne Sønderborg