Har haft en fantastisk oplevelse ved Colosseum Tandlægerne i Slagelse v. Bathur Omar d. 22/5-26. Jeg skulle oprindeligt "kun" have revet to visdomstænder ud, men med både Bathur og hans klinikassi... See more

See what reviewers are saying
Jeg blev mødt med stor professionalisme, hele atmosfæren var noget helt andet end min tidligere tandlæge så snart man trådte ind af døren hos colosseum slagelse. Jeg skulle ha revet 3 tænder ud, sys o... See more
Company replied
Fantastisk klinik med venligt personale i receptionen. Skønt og hyggeligt venteområde med afslappende musik, kaffe, vand m.m. Sidst men ikke mindst: Verdens bedste tandlæge Nancy Nabipour, der er sød... See more
Company replied
Har kæmpe tandlægeskræk men skulle have to visdomstænder trukket ud. Var inde forbi klinikken d.8 for at efterspørge en tid, fik en akut tid til d.9. Blev mødt af venligt og kompetent personale... See more
- Dentist
- Cosmetic Dentist
- Dental Clinic
- Dental Hygienist
- Dental Implants Periodontist
- Teeth Whitening Service
About Colosseum Tandlægerne - Slagelse
Written by the company
Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne
For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.
Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/
Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.
Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!
Written by the company
- Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.
- I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.
Smedegade 2A, 4200, Slagelse, Denmark
Har du brug for et tandeftersyn?
Replied to 65% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Rikke var virkelig behagelig
Rikke var virkelig behagelig, rolig, og jeg havde en oplevelse af at hun var omhyggelig og sidst men ikke mindst så var hun forsigtig og min behandling gjorde ikke ondt.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse
Respektfuld, ordentlig og nænsom behandling
Karen Hald forsøger ikke at sælge, men informerer sagligt og tager stilling til muligheder, som passer specifikt til mig, fordi hun kender min historie. Karen og Michelle er et virkelig godt makkerpar, som altid giver respektfuld, ordentlig og nænsom behandling.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse
Tandlægen var god til at forklare og…
Tandlægen var god til at forklare og vise problemstillingerne, forklare behandlingsmulighederne og fordele og ulemper.

God tid og grundighed
Ny patient. Blev taget godt imod. De tog sig tid til at lytte på mig, gjorde sig umage i undersøgelse og røntgen og ikke mindst I behandlingen. Jeg har aldrig set røntgen billeder og fået forklaring på hvordan jeg kan hjælpe mine tænder bedre ud fra dét. Men det gjorde jeg her. Ærlig behandling. Positiv behandling. Mange tak

Dejlig tandlægeoplevelse.
Super venligt personale, udviser tid til samtale og en dejlig ro. Altid meget tilfreds med mit besøg netop her;-)

Sød tandplejer
Stille og rolig behandling og forklaring på, hvad der blev lavet.

Det hele
Det hele, alle virkelig søde og rare.
Tager stort hensyn til mig, da jeg har stor tandlægeskræk.

Venligt og tålmodigt personale
Venligt og tålmodigt personale hele vejen rundt. Behandleren har forståelse for tandlægeskræk og tager sig tid til lidt ekstra omsorg.

Bedste tandlæg eoplevelse
Miljøet, personalet og oplevelsen var roligt og imødekommende - den bedste oplevelse jeg har haft ved en tandlæge til dato.

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse
Fantastisk oplevelse især for en meget meget tandlæge skræk
Jeg er så tilfreds. Stod i den ubehagelige situation at jeg begyndte at få meget ondt og min tandlæge holdte sommerferie. Viste det sandsynligvis var min visdomstand der skulle ud, da jeg tidligere havde snakket med egen tandlæge om dette.
Jeg har mega tandlæge skræk og det klart noget af det værste jeg har skulle gøre at tage op til en helt fremmed, men efter en uge med smerter og en kollega der anbefalede disse. Tog jeg springet.
Det var en super oplevelse allerede da jeg ringede ind og fik en tid dagen efter, til måde jeg blevet taget i mod og den kvalitet af pleje jeg modtog da jeg var der oppe. Kæmpe respekt for de tog sig tid, gav mig rum og gjorde tingene som jeg havde brug for. På fantastisk måde fik han roligt revet min ene visdomstand ud og syet mig. Så god behandling. Havde jeg ikke haft min egen tandlæge i 20+ år og elsker stedet, havde jeg klart flyttet tandlæge.
Selv dagen efter ringede de til lig for at følge op på om det hele gik som det sku.
Jeg er meget tilfreds og er jeg nogensinde nød til at tage til en anden tandlæge end min egen i Sorø, ville jeg klart komme igen og anbefaler 100% stedet til andre.
Tak for fantastisk behandling.

Professionelt personale
Claus Arnholt...
En fantastisk, yderst kompetent " håndværker", der kan sit kram.
Forklarer under behandlingen, hvad der sker, rolige bevægelser og overblik.
Elsker hans tørre humor, og lige så meget hans alvor og seriøsitet, når det kræves.

God service skaber tryghed
Det er den samlet oplevelse jeg vurderer ud fra.
Modtagelsen ved ankomst, trygheden ved tandlægen og afskeden efter endt behandling.

Skoletandlæge - Akut tid
Jeg en ung kvinde på 20 år som har nuværende skoletandlæge stadig, men skulle have akut tid.
Man kommer hurtigt igennem på telefonen og man føler man bliver lyttet til med hvad der galt.
Jeg fik en hurtig tid og en rigtig god snak med den tandlæge jeg var hos.
En forstående og omsorgsfuld tandlæge der gjorde alt for jeg gik der fra med en vellykket tilfreds oplevelse og igen smerter.
Jeg var der en dag, hvor efterfølgende hvis der var noget med min tand, jeg skum ringe igen morgen/dagen efter og fik en hurtigt tid samme dag.
Det et sted jeg i hvertfald har meget i tanker om at komme hen efter mit skoletandlæge og til akutte tilfælde 😊
Rigtig god oplevelse begge dage her fra!

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse
Virkelig konstruktiv og behagelig…
Virkelig konstruktiv og behagelig oplevelse med en flækket tand!

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse
Jeg har haft tandlægeskræk i mange år MEN
Jeg har haft tandlægeskræk i mange år men da jeg begyndte at få mere irriterende gener med min ene visdomstand for nyligt måtte jeg afsted. Jeg valgte colosseum i Slagelse da jeg kun har hørt godt om dem. De lever op til omtalen og det var en god oplevelse. Bathur Omar var så behagelig og mødte mig lige i øjenhøjde. Jeg fik fjernet en visdomstand og her dagen efter må jeg bare indrømme, at jeg er rigtig glad for at det var lige præcis ham der fjernede den. Så 5 stjerner til Colossuem og 5+ til Bathur!

Venligheden
Venligheden, det som jeg ikke kunne lide er priserne, som ligger i den høje ende

Behageligt besøg
Gik endnu en gang derfra uden smerter/ømhed efter Bathur nynnende behandlede/ordnede mine tænder.
Fortalte hvad han gjorde, hvad han så, og hvad han anbefalede.
Ingen stress og behagelig stemning i klinikrummet.

Dygtig og professionel behandling
God og venlig behandling. Mit problem blev løst.
Dygtig tandlæge

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse
Jeg sætter særligt pris på
Jeg sætter særligt pris på den omsorg, der mærkes fra det øjeblik, man træder ind i rummet og sætter sig i stolen.
Der er en helt særlig ro og nærvær i måden, tandlægen og klinikassistenten møder mig på, med venlighed, forståelse, guidning og ægte menneskelig varme.
Det gør en kæmpe forskel.
I skaber en tryghed, hvor jeg som patient ikke føler mig helt forkert eller i vejen, men tværtimod mødt og passet på.
Det betyder, at angsten ikke bryder lige så voldsomt ud , fordi I hele tiden giver mig oplevelsen af , at jeg er i gode hænder.
Det er en gave.
Tak for at gøre det muligt at møde tandlægestolen med mere ro end frygt.
Det I gør, virker, og det gør en forskel, langt ud over tænderne.