Banner for Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Colosseum Tandlægerne - Slagelse Reviews 88

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Smedegade 2A, 4200 Slagelse, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har haft en fantastisk oplevelse ved Colosseum Tandlægerne i Slagelse v. Bathur Omar d. 22/5-26. Jeg skulle oprindeligt "kun" have revet to visdomstænder ud, men med både Bathur og hans klinikassi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg blev mødt med stor professionalisme, hele atmosfæren var noget helt andet end min tidligere tandlæge så snart man trådte ind af døren hos colosseum slagelse. Jeg skulle ha revet 3 tænder ud, sys o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk klinik med venligt personale i receptionen. Skønt og hyggeligt venteområde med afslappende musik, kaffe, vand m.m. Sidst men ikke mindst: Verdens bedste tandlæge Nancy Nabipour, der er sød... See more

Rated 5 out of 5 stars

Claus Arnholt... En fantastisk, yderst kompetent " håndværker", der kan sit kram. Forklarer under behandlingen, hvad der sker, rolige bevægelser og overblik. Elsker hans tørre humor, og lige så meg... See more

Company details

5. Dental Implants Periodontist
  6. Teeth Whitening Service

About Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Written by the company

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Written by the company

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

• Smedegade 2A, 4200, Slagelse, Denmark

• 58531414

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4.6

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 1 out of 5 stars

Colosseum sender hele tiden SMS'er

Colosseum sender hele tiden SMS'er, hvor jeg modtager dem gentagne gange, hvor de opfordre mig om at komme til undersøgelse. Jeg har ikke givet samtykke til denne form for henvendelse, og jeg oplever det som uønsket og unødvendigt pres.

Jeg gør opmærksom på, at dette efter min opfattelse udgør et brud på markedsføringsloven og databeskyttelsesforordningen (GDPR), da jeg ikke har givet gyldigt samtykke til at modtage disse meddelelser.

Jeg beder jer derfor om straks at stoppe al udsendelse af SMS’er til mig og bekræfte skriftligt, at mit samtykke – hvis I mener, I har et – er trukket tilbage og slettet.

Hvis jeg fortsat modtager beskeder, vil jeg overveje at indgive en klage til Forbrugerombudsmanden og Datatilsynet, da jeg ser dette som en alvorlig overtrædelse af mine rettigheder som forbruger.

June 4, 2025

Kære Osman

Vi beklager, at du har oplevet vores SMS-påmindelser som uønskede. Det er naturligvis ikke vores hensigt at virke påtrængende – formålet er udelukkende at tilbyde en service i form af indkaldelser og påmindelser til eksisterende patienter som en del af deres behandlingsforløb.

Vi vil gerne understrege, at denne form for kommunikation er i overensstemmelse med både databeskyttelsesforordningen (GDPR) og markedsføringsloven, da der er tale om saglige servicemeddelelser til eksisterende patienter – ikke markedsføring – og at vi behandler med største selvfølgelighed personoplysninger i henhold til lovgivningen.

Når dette er sagt så har vi naturligvis fuld forståelse for dit ønske om ikke at modtage flere beskeder, og vi har straks afmeldt dig fra denne service. Du vil dermed ikke længere modtage SMS’er fra os.

En anden gang er du mere end velkommen til at kontakte klinikken direkte, så kan vi denne vej sagtens imødekomme dit skræddersyede ønske som patient. Vi håber, at vi må byde dig velkommen hos os igen og at du fremadrettet kan have en god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er altid tilfreds med den service…

Jeg er altid tilfreds med den service og behandling jeg får hos Colosseum i Slagelse! Det er rolige og hyggelige omgivelser, og personalet er fantastisk!

May 9, 2025

Kære Maja.

Tak for din positive anmeldelse af os - og fordi du anbefaler os videre. Det betyder meget at du føler dig velkommen, når du besøger os og at du er tilfreds med behandlingen, du får hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken igen.

Rated 5 out of 5 stars

Fik en rigtig dygtig og grundig…

Fik en rigtig dygtig og grundig undersøgelse samt en venlig besked om, at jeg var velkommen hvis der skulle opstå noget eller havde nogle spørgsmål. 😊

May 5, 2025

Kære Bente.

Tak for din positive anmeldelse af din oplevelse hos os - og for at du deler den her på Trustpilot.

Vi er glade for at du føler dig velinformeret og godt behandlet hos os - det betyder meget at man føler at man er i trygge hænder.

Tak for tilliden og for at vælge os som din tandklinik.

Fantastisk behandling

Fik meget hurtigt acut tid, hos fremmed tandlæge. Fik, fantastisk behandling. 👍

April 7, 2025

Kære Bjarne.

Tak for din positive anmeldelse af den behandling, du modtog hos os. Vi sætter pris på din tillid og for at vi kunne hjælpe dig med dit akutte behov.

Fantastisk personale

Jeg har nu gået til tandlæge her i nogle år og kan varmt anbefale stedet. De er grundige og sørger for, at man sidder godt tilrette.
De er søde og får en til at slappe af, og de svarer altid med et smil på de dumme spørgsmål, som jeg tænker, de fleste kommer med. ;)

April 4, 2025

Kære Tobias.

Tak for din varme anmeldelse af os og for at dele den her på Trustpilot. Vi sætter stor pris på at du føler dig tryg, når du besøger os. Det betyder meget for os, da det er så vigtigt for at vi kan hjælpe dig og andre med at vedligeholde en god mundsundhed.

Tak for tilliden til os.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kommunikation om pris – men venligt personale ved klage (afdeling i Slagelse)

Jeg bestilte tid til et almindeligt tandeftersyn hos Colosseum tandlægerne i Slagelse, som jeg forventede ville koste omkring 3-400 kr. Undervejs blev der taget røntgenbilleder og 3D-scanning, men jeg blev ikke informeret om, hvad det ville koste – det blev bare gjort. Da jeg skulle betale, lød regningen pludselig på 5.000 kr.!

Efterfølgende gik jeg op til klinikken for at klage. Her blev jeg mødt af to søde og forstående damer hvor en af dem var chef, der hjalp mig. De kunne godt se problemet, og jeg fik 1.800 kr. tilbage. Dog kunne de ikke tage retur for de 3D-billeder, jeg havde fået, så jeg endte stadig med at betale langt mere, end jeg havde forventet.

Selvom personalet var imødekommende ved min klage, så bør der være langt bedre kommunikation om priserne på behandlinger. Jeg ville gerne have haft mulighed for at sige ja eller nej, før de ekstra undersøgelser blev udført. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale denne tandlæge, hvis man forventer gennemsigtighed omkring priser.

February 24, 2025

Kære Caroline.

Tak for din feedback.
Vi beklager, at du har haft en uventet oplevelse i forbindelse med dit tandeftersyn. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig velinformerede om både behandlinger og priser.

Røntgenbilleder og 3D-scanninger har en stor værdi for dit fremtidige forebyggende behandlingsforløb, da de gør det muligt at identificere potentielle tandproblemer, inden de udvikler sig.
Det kan bidrage til at forhindre større og mere omfattende behandlinger på sigt.
Når det er sagt, forstår vi fuldt ud din frustration over, at du ikke blev informeret om omkostningerne på forhånd.

Vi er glade for, at du oplevede en imødekommende håndtering af din klage, og hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte sagen nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Tandlægen

Føler mig velkommen.
Tandlæge Claus har jeg kun rosende ord at give. Jeres assistenter ligeledes.
Føler mig tryk og i gode hænder fra start til slut..

February 14, 2025

Kære Ole.

Mange tak for din positive anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for at du føler dig i gode hænder hos os og sætter pris på at du har valgt os som din tandlæge.

Rated 5 out of 5 stars

Faglig dygtige søde samt imødekommende

Faglig dygtige søde samt imødekommende, føler sig tryg .

January 24, 2025

Hej Mette.

Tak for din varme anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du deler din anbefaling her på Trustpilot og at du har valgt at ligge din tandsundhed i vores hænder.

Cecilie
Colosseum Tandlægerne

Rated 5 out of 5 stars

Super tygtige tandlæger føler sig mega…

Super tygtige tandlæger føler sig mega tryk ved deres beslutninger

January 8, 2025

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg og har tillid til vores tandlægers beslutninger. Din tryghed er vigtig for os, og vi sætter stor pris på din feedback.

Kathrine/ Colosseum Tandlægerne

Rated 5 out of 5 stars

Super betjening både m oplysninger og…

Super betjening både m oplysninger og arbejdet der blev gjordt m mine tænder uden smerter undervejs👍🤗dejligt at få taget hul på vedligeholdelse a bisserne igen efter ca 16 år m tandlægeskræk..
Tak for det colosseum Slagelse 😃

January 10, 2025

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os – både med information og behandlingen af dine tænder. Det er en stor glæde at kunne hjælpe dig med at komme videre med vedligeholdelsen efter så mange år, og vi er stolte af, at vi kunne gøre det uden smerter.

Tak fordi du valgte Colosseum Slagelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😃

Fagligt dygtigt personale.

Yderst kompetent og venlig tandlæge Thea og tandplejer Anne, begge to fortjener stor ros.

January 7, 2025

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både Thea og Anne. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet af vores dygtige og venlige personale. Du ønskes en dejlig dag!

Bedste tandklinik

Efter nogle dårlige oplevelser hos skoletandplejen har jeg desværre udviklet tandlægeskræk.
Hver gang jeg er til halvårligt eftersyn og tandrensning, begynder mit hjerte at hamre allerede ude i venteværelset, men det ender med at blive en god oplevelse hver eneste gang. Tandlægen Tea er omsorgsfuld og rolig og kan varmt anbefales.
I slutningen af november 2024 skal jeg have lavet en fyldning. Jeg er meget bange for nåle og er så nervøs, at mine ben det meste af behandlingen ryster meget voldsomt. På et tidspunkt er jeg næsten på randen af gråd, men Tea og klinikassistenten Anne giver sig god tid til at berolige mig, og jeg havde hele tiden en hånd på min ene skulder.
Efterfølgende bliver jeg bedt om at blive liggende i stolen nogle minutter, for at de kan berolige mig, da jeg ryster så meget i mine ben, at de frygter, at jeg skal blive dårlig når jeg rejser mig.
Ud over at jeg kan løfte hånden, når jeg vil have en pause, er de også gode til at aflæse, om jeg er OK.
Desuden gør det mig også tryg at have en tandlæge med humor.

November 26, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tusind tak for din utrolig ærlige og fine anmeldelse! Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, trods tandlægeskrækken. Det betyder meget for os, at Tea og Anne kunne hjælpe dig med at føle dig tryg og komfortabel under behandlingen. Vi er også glade for, at humoren lettede stemingen, og at vi har kunnet skabe en positiv atmosfære.

Vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe dig fremover. Tak fordi du har delt din oplevelse – det betyder meget for os!

Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner til Colosseum Tandlægerne i…

5 stjerner til Colosseum Tandlægerne i Slagelse.

Jeg har meget tandlægeskræk - men Tea Harrebye har formået at nedsænke det en hel del. Hun lytter til en og det er bare det jeg vægter allerhøjest.

I går fik jeg det pludselig dårligt efter tandbehandling og Tea så det med det samme og de skyndte sig at få mig lagt ned og få noget juice i mig for at jeg fik det bedre. De tog det så professionelt og var så omsorgsfulde.

December 3, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at Tea har kunnet hjælpe med at mindske din tandlægeskræk, og at du har følt dig godt taget hånd om under din behandling. Vi stræber altid efter at give den bedst mulige oplevelse, og det betyder meget for os at høre, at Tea og teamet i Slagelse har været professionelle og omsorgsfulde. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig alt det bedste!

Med venlig hilsen,

Jeg har tandlægeskræk

Jeg har tandlægeskræk, og de har en tandlæge, som i den grad er specialiseret inden for dette.
Min tandlægeskræk er over tid væsentlig mindre.
Der er fleksibilitet i forhold til tider, og der er også åben lørdage.

September 20, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi har kunnet hjælpe med at mindske din tandlægeskræk, og at vores fleksible tider, herunder lørdagsåbent, har været en hjælp

Dine flotte roser er hermed givet videre til teamet i Slagelse, det bliver de glade for. Du ønskes en dejlig dag!

De bedste hilsner

Bedste tandlæge

Bedste tandlæge

Nu har jeg været hos 3 andre tandlæger og har aldrig følt mig tilpas i stolen
Men det gør jeg virkelig hos Colosseum!
Det dejligt man få den sammen tandlæge hver gang de så søde og mega dygtigt!

September 10, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig godt tilpas hos os, især når du tidligere har haft en anden oplevelse. Vi ønsker altid for at give vores patienter den bedst mulige oplevelse, og vi er taknemmelige for dine rosende ord om vores team. Det bliver de glade for! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsner,

Fantastisk og beroligende personale

Jeg skulle have fjernet to visdomstænder, og var godt så nervøs, men heldigvis bliver jeg mødt af smilende personale, hvilket dulmer nervøsiteten lidt. Min tandlæge, Nancy, henter mig ind og forklarer forløbet og udfører et fantastisk arbejde. Hun brugte en masse gode metoder til, at man ikke tænkte over nålen og spændingen, da bedøvelsen blev lagt. Nancy og den søde klinikassistent, Sabrina, var derudover beroligende i løbet af det hele og informerende.
Skal også have fjernet endnu en visdomstand i næste uge, og nervøsiteten er helt væk🤩

August 15, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du følte dig godt taget hånd om fra start til slut, og at både Nancy og Sebrina kunne gøre oplevelsen mere behagelig for dig. Vi ved, at det kan være nervepirrende at få fjernet visdomstænder, så det betyder meget, at vores team kunne give dig tryghed og ro under behandlingen. Vi glæder os til at tage godt imod dig igen næste uge – forhåbentlig med mindre nervøsitet! 🤩

Et yderst venligt personale

Et yderst venligt personale, som hjalp med en akut tid, og et kæmpe stort kado til tandlægen som forklarede den behandling som jeg gennemgik!

August 13, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tak for din fine anmeldelse og for at dele dine rosende ord med os. Vi har givet teamet i Slagelse besked om din positive oplevelse, det er de blevet glade for!

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Den bedste tandlæge

Jeg skriver desværre alt for sjældent anmeldelser, især glemmer jeg det, hvis jeg har haft en god oplevelse (hvilket er en skam). Dog besluttede jeg mig for, at jeg efter mit seneste tandlægebesøg ville skrive en anmeldelse, fordi jeg egentlig mener man skal huske at anerkende når nogen gør det rigtig godt - og det gør Colosseum Tandlægerne i Slagelse.
Jeg har haft en del forskellige tandlæger gennem årene, og har haft meget blandede oplevelser, men jeg har kun haft gode oplevelser hos Colosseum Tandlægerne i Slagelse. Især Tea har været helt utroligt behagelig, omsorgsfuld, empatisk og grundig/ordenligt. Derfor kan jeg kun anbefale Colosseum Tandlægerne i Slagelse.

July 22, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Hej Cecilie. Stor tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at Tea og teamet hos Colosseum Tandlægerne i Slagelse har leveret en behagelig og professionel behandling. Din anerkendelse er meget værdsat, og du skal have tak for at tage dig tiden til at give pæne ord med på vejen. Dine roser er hermed givet videre - det bliver de meget glade for.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Virkelig god til nålefobi

Bathur og hans klinikassistent var virkelig gode til at håndtere og hjælpe med nålefobi.
Det er den først gode tandlæge oplevelse i over 15 år.
Stor ros for forståelse, rolig tilgang og hjælp.

July 8, 2024

Hej Rikke

Stor tak for de fine roser. Vi er glade for at høre, at teamet i Slagelse har kunnet hjælpe dig med din nålefobi og give dig din første gode tandlægeoplevelse i så mange år. Tak fordi du tager dig tid til at beskrive din behandling - det har stor betydning for os! Vi ser frem til at fortsætte med at give dig en omsorgsfuld tandpleje, og du ønskes en dejlig dag.

Fantastisk oplevelse 🤩

Helt igennem fantastisk oplevelse. Varmeste anbefaling herfra. 🤩

June 20, 2024

Reply from Colosseum Tandlægerne - Slagelse

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du havde fantastisk oplevelse hos os. Dine roser betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Take a closer look