See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben altijd heel zelfverzekerd geweest over mijn uiterlijk, tot ik twee jaar geleden ben bevallen van mij dochter. Mijn lichaam voelt mij lichaam niet meer, al mijn kledingen zitten los zodat je... See more

Rated 1 out of 5 stars

Elf dagen geleden heb ik een e-mail gestuurd met een vraag over mijn ontvangen bestelling, maar ik heb nog geen reactie ontvangen. Inmiddels wil ik de bestelling retourneren, maar ook daarop krijg i... See more

Company details

1. Clothing Store

Written by the company

Onze shapewear is zorgvuldig ontworpen om jou de hele dag comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen, terwijl het je natuurlijke schoonheid accentueert. Gemaakt van de allerbeste kwaliteit en met duurzame materialen, biedt Comfyshape je niet alleen een zandloper-figuur maar ook de vrijheid om moeiteloos te stralen in elke outfit. We streven naar een wereld waar iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd kan voelen, ongeacht hun vorm of maat. Ontdek vandaag nog hoe de bodyshaper je kan helpen om jouw unieke vorm te omarmen en zelfvertrouwen uit te stralen, waar je ook gaat. Shape who you are.

Contact info

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Bestelling body kwam niet zoals aangeven

Had body besteld en duurde even voordat deze bezorgd werd. Comfyshape ging het voor mij na en bleek dat het bij PostNL niet goed was gegaan maar die dag erop had ik de body. En eerlijk! De body zit als gegoten en ga er zeker meer bestellen

April 13, 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat het goed is opgelost en dat je zo tevreden bent. Zulke berichten maken ons blij!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben altijd heel zelfverzekerd…

Mijn lichaam voelt mij lichaam niet meer, al mijn kledingen zitten los zodat je mijn buik en rug vet niet ziet.
Ik kwam laatst comfyshape tegen en wat ben ik blij!! Het was laatst 20 graden en ik durfde weer na een lange tijd een strakke jurk aan te doen de body zat zo lekker ik had niet eens door dat ik het aan had.
Ik ben jullie dankbaar ik mag mij eindelijk weer sexy voelen met kleding die wat strakker zitten. 😁

April 9, 2026

Reply from Comfyshape

Bedankt voor je mooie review.

Wat fijn dat je dit met ons deelt. Heel bijzonder om te lezen dat je je weer prettig voelt in kleding waar jij je goed in voelt en dat Comfyshape daarin iets voor je heeft kunnen betekenen.

Rated 1 out of 5 stars

Nooit hier wat bestellen

Nooit hier wat bestellen! Ik wil wat retour doen en daarvoor moet ik hun een mail sturen. Tot op heden nog steeds geen antwoord op mijn mail (heb er al 2 verstuurd) nu zit ik met een bestelling waar ik niks mee kan.

April 10, 2026

Beste Suzanne,

Ik zie dat er inmiddels contact is geweest per e-mail en dat de retourinformatie is toegestuurd. Mocht je verder nog vragen hebben, dan helpen we je graag via e-mail verder.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn vriendin is erg blij met de body

Mijn vriendin is erg blij met de body. Goede kwaliteit en netjes verpakt!

April 2, 2026

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je vriendin er zo blij mee is!

Zeker aan te raden!

Snelle levering, goede communicatie en top product!

March 26, 2026

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent en ons een aanrader vindt. Goed om te lezen dat ook de levering en communicatie goed zijn verlopen!

Service top

Service! Per ongeluk s besteld en gevraagd een l te sturen.. gelukkig op tijd te kunnen ruilen en ontving ik een s.

March 14, 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service!

De pasvorm is goed

De pasvorm is goed, het draagt heerlijk en de sluitingen zijn goed bereikbaar

March 9, 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat de pasvorm zo goed is!

Aanrader

Goeie pasvorm, knelt niet, zweet niet, zit heerlijk en maakt je lichaam net even strakker

March 6, 2026

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent en ons een aanrader vindt!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne shapewear, snelle verzending en vriendelijke service.

Mijn bestelling werd snel verzonden en kwam netjes verpakt aan. Daarnaast had ik contact met de klantenservice en die reageerde vriendelijk en behulpzaam, wat meteen een goede indruk gaf.

Ik heb de body’s in maat M besteld. Sinds mijn zwangerschap draag ik (hopelijk tijdelijk) maat 42/44, volgens de website komt dit overeen met een maat L. Ik twijfelde vooraf een beetje over de maat, uiteindelijk passen de body’s in maat M verrassend goed. Alleen bij de boezem vind ik ze persoonlijk iets aan de kleine kant. Voor wie tussen twee maten in zit (of een nog beter effect wil) kan het daarom de moeite waard zijn om een maatje kleiner te overwegen. De website geeft duidelijke richtlijnen over hoe de shapewear valt qua maat.

Verder doet de shapewear precies wat het belooft: het zit comfortabel, geeft fijne ondersteuning en zorgt voor een mooi, glad silhouet. Maar, verwacht niet dat je op wonderbaarlijke wijze door de shapewear een kledingmaat kleiner nodig hebt. Ik ben zeer tevreden!

March 5, 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de shapewear, de snelle verzending en het contact met onze klantenservice. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

tevreden over Comfyshape

Super tevreden over Comfyshape
Vooral de body’s die je gewoon ook als top kan dragen ……
meerdere mensen aangeraden en ook deze zeggen allemaal hetzelfde.

February 21, 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat je ons aan anderen aanbeveelt. Dat waarderen we enorm!

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb 2 bodys besteld bij comfyshape

Ik heb 2 bodys besteld bij comfyshape. Ze zitten lekker en de kwaliteit is goed. Ze werden ook vrij snel geleverd. Ik ben tevreden. 🙌🏻

March 3, 2026

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent!

Rated 5 out of 5 stars

Erg blij met de shapewear

Erg blij met de shapewear! Comfyshape heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending met de volgende dag in huis service!🥰

February 21, 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben enorm fan van deze bodys

Ik ben enorm fan van deze bodys! Ze sluiten goed aan en je hebt allemaal verschillende soorten dus genoeg keus!🤩 ik kon goed contact opnemen met ze en het was snel verzonden! Top!!

February 17, 2026

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Fijn dat je onze service en de snelle verzending zo positief hebt ervaren.

Rated 5 out of 5 stars

Goede prijs/kwaliteitverhouding en snel…

Voor vriendin besteld na goede verhalen. Goede prijs/kwaliteitverhouding en snel in huis. Ze droeg altijd Skims, maar dat is vele malen duurder en ze merkt geen verschil. Comfyshape dus voor in de toekomst.

February 13, 2026

Bedankt voor je review.

Wat leuk dat je voor je vriendin hebt besteld en dat het zo goed is bevallen. Dat horen we graag!

Rated 5 out of 5 stars

Hey super leuk en fijne producten ik…

Hey super leuk en fijne producten ik heb de reviews gelezen en in mijn beleving heb k daar niks van gemerkt. Dus laat je niet gek maken voor de slechte reviews ze zijn echt heel fijn!!

February 18, 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de producten goed bevallen. Daar doen we het voor!

I LOVE IT 🙌🏻

Ik ben al een lange tijd een vaste klant bij Comfyshape, ik hou van deze bodys 😍🙌🏻. Ik raad ze aan bij al mijn vriendinnen!!

Ze zitten heerlijk. Sommige bodys zitten strakker dan de andere waardoor je ze dagelijks aan kan bijvoorbeeld de bodys met lange mouwen, maar ook leuk met kant voor een avondje uit ✨✨

I love it , ik ben zeker tevreden!!

February 18, 2026

Reply from Comfyshape

Bedankt voor je mooie review.

Wat leuk dat je al langere tijd klant bij ons bent en zo enthousiast bent over Comfyshape. Dat waarderen we enorm. Dank je wel dat je ons aanbeveelt bij je vriendinnen!

Rated 5 out of 5 stars

Naast de bodysuits van Comfyshape draag…

Naast de bodysuits van Comfyshape draag ik nu ook dagelijks de bh’s waar ik erg tevreden over ben! Snelle levering, altijd de volgende werkdag al in huis.

February 16, 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en onze producten!

De bodys zitten echt

De bodys zitten echt
heel fijn en comfortabel!
De stof voelt prettig aan en ze sluiten mooi aan. Ik ga zeker meer bestellen!

February 16, 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Rated 5 out of 5 stars

Erg tevreden over mijn bestelde item

Erg tevreden over mijn bestelde item. Het zit super comfortabel en doet wat het moet doen. Een aanrader!

February 6, 2026

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent!

Super service en producten

De kleding is mooi, comfortabel en doet precies wat het belooft. Daarnaast is de klantenservice ontzettend betrokken en klantgericht. Helaas kan een bezorgdienst soms fouten maken, maar Comfyshape heeft er alles aan gedaan om dit zo goed mogelijk op te lossen. Dat noem ik pas goede service. Zeker een webshop die vertrouwen verdient.

January 30, 2026

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding en onze service. Dank je wel voor je vertrouwen!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look