Op dinsdag avond een mailtje gestuurd omdat het scherm van mijn laptop kapot gegaan was, met de vraag of hij hem zou kunnen maken en ik kon de volgende dag al langs komen. ‘S ochtends net na openingst... See more
Company replied
Mijn laptop zat helemaal vast en kon niet meer opstarten. Ik kon direct even bij Ron langskomen en binnen 24 uur had hij de boel weer aan de praat. Ron is heel rustig en bekwaam. Is prettig in het con... See more
Company replied
Fantastische vakman zoals je ze nog zelden vind. Dit is de 2e keer dat we geweest zijn de eerste keer heeft hij de laptop gerepareerd waardoor we geen nieuwe hoefden te kopen (wat beweerd werd door... See more
Company replied
Waar laat u uw laptop en computer repareren in Almere en de rest van Flevoland? Computer-Repareren.NL levert en repareert sinds 1999 betrouwbaar, snel en voordelig alles met een ste(k)ker, maar de focus ligt op de reparatie van uw laptop en computer, vooral daar, waar anderen het laten afweten. Gegevens overzetten, netwerk problemen, wifi ontvangst, onderzoeken voor uw verzekeringsmaatschappij bij schade, een gebroken laptop scharnier of scherm, wij helpen u er graag mee en u bent dan ook van harte welkom.
Rietmeent 1, 1357CC, Almere, Netherlands
Oeps, een glas sap over de laptop! De touchpad van de laptop deed het niet meer!! Voor een paar tientjes de touchpad laten reinigen en nu werkt de laptop weer als vanouds. Heel erg bedankt voor de goede service!

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
Vakmanschap! Wat heerlijk dat je te maken hebt met iemand echt weet waar hij het over heeft en zonder gebakken lucht je adviseert en (snel) helpt. En dat voor een (h)eerlijke prijs.

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
Altijd tijd om samen een oplossing voor jou computer problemen te zoeken
En op te lossen dat alles onder het genot
Van een vers kop koffie ☕️ wat nog belangrijker is een redelijke prijs

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
na een slechte 2e hands aankoop van een dik moederbord bleek dat de intel socket zwaar te lijden had gehad onder de vorige eigenaar, ben zelf bekend met verbogen pinnen en dit zag er zeer beroerd uit.
uiteindelijk bij dit bedrijf uitgekomen.
deze man heeft zijn profesionele mening gegeven en ondanks dat ik eigenlijk afscheid had moeten nemen heeft deze pc doktor hem gered.
ik weet zeker dat er niet veel mensen deze klus uberhaupt hadden aangenomen laat staan het ook daadwerkelijk kunnen maken, heb een grondige analyse gekregen met risico's en tijdschema en al na 1 dag mijn moederbord weer kunnen ophalen volledig werkend!!
zodoende is mijn aankoop weliswaar iets duurder uitgevallen maar toch gered door de kundigheid van deze man.
ik raad iedereen aan met pc hardware en software problemen om bij dit kleine, maar vol kennis gevulde winkel naar binnen te gaan.

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
In ben heel blij met de service van Roleba. Scharnier van het laptopscherm was kapot, dat is super deskundig en snel gerepareerd. Van tevoren uitvoerige beschrijving van het probleem en de eventuele risico's ontvangen en duidelijke prijsopgave. Communicatie verliep heel prettig en het is duidelijk dat Ron veel technische kennis en ervaring in huis heeft. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
Je wordt er altijd vriendelijke ontvangen
Je krijgt daar het juiste advies en hij weet waar hij over praat

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
Super strakke gamers laptop gekocht.
Verkoper heeft verstand van zaken en geeft goede raad.
Prijzen voor onderhoud zijn zeer eerlijk en netjes.
Vanaf laat ik al het onderhoud hier doen.
Zeer aan te raden.

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
Je wordt vriendelijk ontvangen en, indien mogelijk, direct geholpen. Ben er al een paar x geweest afgelopen jaren en ik kom zeker weer terug zodra ik problemen met computer/laptop heb. Voor zover ik kan beoordelen verstand van zaken
Een aanrader dus

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
Als er iets met mijn laptop of andere datadrager aan de hand is, ren ik altijd (in halve paniek) meteen naar Ronald toe. Hij denkt met je mee en probeert altijd een (creatieve) oplossing te bedenken. Hart voor het vak!

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
Luisterd goed naar mijn wensen en komt meteen betere en goedkopere oplossing dan ik in gedachte had

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
Vandaag weer geweest en binnen no time laptop weer perfect in orde.
Kom er graag en kom indien nodig zeker hier terug.
Goede service tegen goede prijzen en levert goede spullen.
Kortom een Aanrader!!!!!

Reply from Roleba - Computer-Repareren.NL - Almere
Learn more about other kinds of reviews.