Kantoorbenodigdheden Reviews 37

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Tot 2x toe hebben deze ratten mijn review proberen te verwijderen, omdat het zogenaamd niet aan de huisregels voldeed!? U bent gewaarschuwd. Koop elders

Rated 1 out of 5 stars

Computer winkel nissewaard reageert niet op vragen onbereikbaar. Aanbiedingen zijn lokkertjes. Als je een goedkope PC laptop of telefoon zoekt koop dan bij een gerenommeerd bedrijf als wilt retourner... See more

Rated 1 out of 5 stars

Geen sterren voor dit bedrijf (1aangevinkt omdat review anders niet geplaatst kan worden) iPad mini gekocht na levering kon hij niet geïnstalleerd worden omdat hij niet vrijgegeven was Moest he... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ze verwijderen reviews

U bent gewaarschuwd. Koop elders

March 2, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Computer winkel nissewaard reageert…

Als je een goedkope PC laptop of telefoon zoekt koop dan bij een gerenommeerd bedrijf als wilt retourneren of geld terug wilt.

February 27, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Helemaal geen toonzaalmodel

Ik bestelde een iPhone 13 mini toonzaalmodel + gratis "geschenk" voor ongeveer 200 EUR. Goedkoper vind je nergens.

In plaats van een toonzaalmodel "met lichte krasjes", was het scherm precies behandeld met schuurpapier, zaten er putten in het frame die waren gecamoufleerd met alcoholstift, en bedroeg het batterijpercentage 81%. Dit was gewoon een gebruikte gsm in zeer slechte staat, onverkoopbaar via refurbished winkels. In plaats van onmiddellijke verzending moest ik er een dikke week op wachten.

Het "cadeau" maakt het je leven lastig, want terugzenden betekent dat je een groter pakket moet opsturen. Het terugstuurformulier en de condities zijn ook zo opgesteld dat je geen zin meer hebt om je bedenkingstijd in te roepen.

Omdat ik sowieso toch en telefoon nodig heb en zelf wel een scherm en batterij kan vervangen, hou ik het toestel toch, en de prijs is niet eens verkeerd, maar meer dan twee sterren kan ik niet geven gezien de foute beschrijving en het obscure karakter van dit handeltje, dat ook nog eens onder verschillende namen schuilgaat: "Selected Solutions", "ComputerwinkelNissewaard" - een winkel die slechts op afspraak open is ...

Bespaar u dus een ontgoocheling en probeer iets te vinden op de gekende sites voor tweedehands iPhones.

December 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Na 3 weken te hebben moeten wachten op…

Na drie weken te hebben moeten wachten op mijn bestelling, heb ik tot mijn grote teleurstelling niet het juiste product ontvangen. In plaats van de door mij bestelde iPhone 13 mini is een verkeerd en bovendien beschadigd product geleverd.

Let op: bestel hier absoluut niet. Mocht u toch besluiten hier te bestellen, doe dit dan niet via iDEAL, maar uitsluitend via PayPal of Klarna, zodat u verzekerd bent van aankoopbescherming.

Daarnaast is de klantenservice praktisch onbereikbaar. Er wordt niet gereageerd via WhatsApp of e-mail en telefonisch contact is vrijwel onmogelijk. Mocht het toch lukken iemand te spreken te krijgen, dan is men kortaf en ontvangt u telkens tegenstrijdige informatie.

December 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Miskoop Windows 11 op SSD…

Het blijkt dat de Windows 11 op SSD geen licentie heeft, je dus wordt geconfronteerd met een problematische miskoop van een paar tientjes, waar je dus niets aan hebt. Reactie en vragen daarover worden niet beantwoord. Kortom je wordt belazerd, dus koop daar niets.

November 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geen sterren voor dit bedrijf…

Moest hem aangetekend terugsturen op EIGEN kosten
Kosten zouden gecrediteerd worden als klacht terecht was
Na 3 weken wachten een andere iPad mini opgestuurd gekregen en en factuur zonder terugbetaling verzendkosten
OOK DEZE IPAD KAN NIET WORDEN GEÏNSTALLEERD
Begint aardig op oplichting te lijken

November 28, 2025

Laat je niet oplichten

Na een verkeerde bestelling product retour met ingevuld retourformulier met het verzoek tot restitutie, daarop ipv restitutie opnieuw het product opgestuurd gekregen. Hierop geen contact kunnen krijgen met het bedrijft. In het opgestuurde
Pakket zat mijn retour formulier met het verzoek tot restitutie! Na herhaaldelijk online contact zoeken het pakket retour gestuurd middels post nl retour in de app. Twee maanden later mijn geld terug minus €12 verzendkosten!! Waardeloos bedrijf

November 24, 2025

Zeer slechte ervaringen mee

Zeer slechte ervaringen mee. Als je een telefoon niet aangetekend terugstuurt ben je het aankoopbedrag kwijt. Ze zeggen dan, dat deze niet is aangekomen. Het is gewoon een criminele organisatie. Nooit kopen hier!!

October 10, 2025

Prima hoor!

Iphone besteld voor niet al te veel geld, was demo model.
Ontving binnen een week een prachtig toestel zonder ook maar één krasje.
Over de bereikbaarheid van dit bedrijf kan ik niets zeggen omdat ik ze verder niet nodig heb gehad.

October 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Helaas hier ook 2 iphones gekocht met…

Helaas hier ook 2 iphones gekocht met nieuwe accu. De accu van de ene IPhone was wel 100%, de andere accu maar 84%. Als ze dan eindelijk reageren wordt er gezegd:
"Goedenavond, helaas is er alleen een langzame oplossing mogelijk. Het terug sturen opnieuw bestellen door ons en het daarna weer uitleveren gaat gewoon 7 werkdagen duren. Misschien is een kleine korting bespreekbaar, dit is een fout mogelijk van de leverancier. Wij leveren de fouten helaas door en komen erachter als u de installatie doet. Wij kunnen niet de tijd nemen om de installaties te controleren op accu % dan zult u per bestelling een week langer moeten wachten. is niet haalbaar helaas. jammer dat het zo gelopen is."
De prijs van een telefoon met een nieuwe accu is EUR 60,00 duurder dan een gebruikte accu. Is dus geen kleine korting. Bieden daarna aan het product om te ruilen, maar dan moet je wel zelf de verzendkosten betalen. Als ik ze daarop aanspreek, ontvang ik geen enkele reactie meer. Nu maar juridische bijstand ingeschakeld.

September 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Nooit (meer) zaken mee doen!!

September 10, 2025

GEEN ZAKEN MEE DOEN

GEEN ZAKEN MEE DOEN! Klacht loopt bij Consumentenbond.

Had iPad mini hier besteld die nota bene onder extern beheer bleek te staan. Konden er niks mee, maar bedrijf was ondanks alle mooie praatjes op hun site niet telefonisch bereikbaar en ook op wanhopige hulpvraag per e-mail geen reactie.
iPad dan maar teruggestuurd tegen mijn kosten. Uitleg gegeven per mail.

Wat schetst onze verbazing: de doos kwam weer retour na twee dagen. Bedrijf steeds onbereikbaar. Telefoon niet opgenomen, whatsapp ook niet.

Dus doos weer terug teruggestuurdc ditmaal aangetekend. Pas na derde poging een reactie op botte toon. Gingen niet in op onze zorgvuldige tekst.

In totaal dus € 30 aan verzendkosten betaald en weken aan zorgen gehad. Eindspel - je gelooft het niet: zonder overleg halen zij hun verzendkosten van mijn aankoopbedrag af zonder enige communicatie.
Conclusie: 50 euro in de min en geen werkend product 😱😱 Wordt vervolgd. Charlatans die menen dat dit zakendoen heet.

September 1, 2025

Gekocht 2025-532265 iPad Pro 2016

Gekocht 2025-532265 iPad Pro 2016. Dpd geleverd naar utrecht. Geen krassen. Het had 2 jaar gelegen dus moet sterke adapter hebben en 1e keer goed opladen. Nieuwe kabel gebruiken is beste. De laadkabel is , was er niet bij helaas. Beste is sterke adapter gebruiken! Vooral bij 1e laadcyclus.

July 10, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Er is iets geleverd.

Er is iets geleverd.

Ik had een CPU met koeler en koelpasta besteld, maar de levering duurde 2 weken en in de tussentijd kreeg ik niemand te pakken. Per mail niet, telefonisch niet en via whatsapp niet.
Eenmaal toch de bestelling binnen, is de koeler van zo'n slechte kwaliteit dat de cpu 100 graden wordt. Deze koeler werd door hun als combinatie verkocht. Waardeloos! En op die klacht hebben ze nooit gereageerd.

Niet doen dus! Blijf bij dit bedrijf weg!

June 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ipad werkt voor geen meter

Ipad werkt voor geen meter. Toen ik hem terug wou sturen zeiden ze dat dat niet kon, omdat ik hem al 'intensief gebruikt' zou hebben. Deze mensen bedenken hun eigen wetten en de communicatie is bagger. Ik heb hem uiteindelijk teruggestuurd en ze hebben me na een paar weken de helft teruggegeven omdat ik hem niet netjes zou hebben teruggestuurd, terwijl ze hem wel aannamen (Ze hadden natuurlijk ook geen bewijs). Ze zijn dan wel goedkoop maar ik zou het iedereen aanraden om iets meer te betalen voor een iPad die werkt, een echte klantenservice heeft, reageert en je niet proberen op te lichten.

April 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Heb hier een lenovo mini pc gekocht…

Heb hier een lenovo mini pc gekocht voor mijn bpm studio weer te kunnen gebruiken eerst lukte het me zelf niet kreeg telkens een blauw scherm ik had het zelf al op gegeven en wilde alles terug sturen dus had contact gezocht via WhatsApp en zijden van je mag het terug sturen geen probleem maar kunnen jou ook helpen om het wel werkend te krijgen en ben geweldig geholpen via WhatsApp hebben mij uit gelegt wat ik moest doen om toch windows xp werkend te krijgen top service

March 17, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look